Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amerion [Dedyk] [Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer polecam z całego serca. Sielu się stara ile może.

Jak będzie robić częściej eventy (tak jak obecnie) to liczba graczy znacznie wzrośnie. 

Jeszcze raz polecam.

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer polecam z całego serca. Sielu się stara ile może.

Jak będzie robić częściej eventy (tak jak obecnie) to liczba graczy znacznie wzrośnie. 

Jeszcze raz polecam.

Thx.

A propo eventów, dzisiaj miał być event tanaka.

Lecz trwa już event Złota Piłka.

Więc postanowiliśmy że event tanaka pojawi się jutro z małym bonusem :)

Zapraszam do gry. 

3_1.png

Opublikowano

Od ilu subów można dostać kostium youtubera czy coś? :)

Będzie rozpiska, dzisiaj pomyślę z gm`ami od ilu.

Także będzie tabela z sm`ami za nagrywanie :)

Zapraszam na ts jak ktoś ma pytania, adres na stronie głównej. 

3_1.png

Opublikowano

Sielu masz na myśli dawanie gm'a za bycie youtuberem?

Co? nie! :P

Mówię że z gm`ami amerion pomyślimy jakie ilości sm za nagrywanie.

3_1.png

Opublikowano

Czy jeżeli po przerobieniu butów na 85 lvl (mają one wbudowane 3k hp) będzie można jeszcze wylosować 2k pż w 5 bonusach? Jeżeli nie to byłoby to fajną opcją bo zawsze można zmienić sobie bonus na nową mapę. Zresztą nie każdy ma czas na bonowanie eq pod pvp na początku gry a chciałby ulepszać przedmioty wraz z lvlem i bonować w każdej wolnej chwili.

Opublikowano

To jest serwer medium tak? Bo gdzieś w pierwszych postach czytałam, że hard. 

Ilość graczy jest rozłożona po królestwach czy raczej jak zwykle w jinno najwięcej, a shinsoo i chunjo świecą pustkami?

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Czy jeżeli po przerobieniu butów na 85 lvl (mają one wbudowane 3k hp) będzie można jeszcze wylosować 2k pż w 5 bonusach? Jeżeli nie to byłoby to fajną opcją bo zawsze można zmienić sobie bonus na nową mapę. Zresztą nie każdy ma czas na bonowanie eq pod pvp na początku gry a chciałby ulepszać przedmioty wraz z lvlem i bonować w każdej wolnej chwili.

niestety nie da się, ponieważ tam gdzie masz wbudowane PŻ to już w bonie 1-5 nie możesz dodać.

@Aditi w shinno jinno jest lekka przewaga, ale tak to mniejwiecej równo jest rozłożone.

polecam ;)

Opublikowano

To jest serwer medium tak? Bo gdzieś w pierwszych postach czytałam, że hard. 

Ilość graczy jest rozłożona po królestwach czy raczej jak zwykle w jinno najwięcej, a shinsoo i chunjo świecą pustkami?

no w shinso 15 osób jinno 12 osób Chunjo 8 osób oczywiście "pi razy oko" bo zaraz będą ułongi pisać że liczyłem ;x Nikt tam chyba nie gra juz ;d

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

str3jpg_eqrsapa.jpg
Drodzy gracze, jak wiecie miał się odbyć event tanaka.

Lecz był już event złotej piłki, z którego były dosyć dobre nagrody.
Dlatego tanaka w tak krótkim odstępie mógłby wprowadzić na serwer zbyt dużo przedmiotów które są ciężej dostępne.
Za ten event otrzymujecie 2 rundy Ox. Event rozpoczyna się o 20:00
Pozdrawiamy.

3_1.png

Opublikowano

Polecam serwer, Sielu się stara ile może. Nie wieje nudą, lecz pustką.. a szkoda, bo projekt naprawdę bardzo dobry. 

Mimo to życzę powodzenia!

ps: zrób porządnego EASY. :D 

Opublikowano

Serwer nawet spoko. Ja dziękuje sielowi za  5 slotowego bs-a przynajmiej nie muszę już nikomu płacić za zrobienie owego.

PS. True pisał w zapowiedzi że nie rozpakuje clienta a zajeło mi to mniej niż 5 minut , postaraj się troche bardziej nastepnym razem :}

Opublikowano

Serwer nawet spoko. Ja dziękuje sielowi za  5 slotowego bs-a przynajmiej nie muszę już nikomu płacić za zrobienie owego.

PS. True pisał w zapowiedzi że nie rozpakuje clienta a zajeło mi to mniej niż 5 minut , postaraj się troche bardziej nastepnym razem :}

Bo sielu głupi mi to źle spakował nie tak jak mu mówiłem tylko z względu żeby działał większości client :c

Jeśli chodzi o BS jeśli Sielu niema nic przeciwko to okey...

Od jutra lub pojutrze zaczyna serie dosyć znany YT z sfer metin2 z Ameriona :)

Mam nadzieję że to coś da :>

Opublikowano

Bo sielu głupi mi to źle spakował nie tak jak mu mówiłem tylko z względu żeby działał większości client :c

Jeśli chodzi o BS jeśli Sielu niema nic przeciwko to okey...

Od jutra lub pojutrze zaczyna serie dosyć znany YT z sfer metin2 z Ameriona :)

Mam nadzieję że to coś da :>

Spoko tak z ciekawości te nowe bronie na dreikonie są z neta czy od kogoś kupione bo raczej też ich użyje :  >

Jak ten bs jest by Sielu to mogę nawet dopisać go gdzieś do stopki bo dzięki niemu zaoszedziłem 50 zł :  <

Opublikowano

Spoko tak z ciekawości te nowe bronie na dreikonie są z neta czy od kogoś kupione bo raczej też ich użyje :  >

Jak ten bs jest by Sielu to mogę nawet dopisać go gdzieś do stopki bo dzięki niemu zaoszedziłem 50 zł :  <

Nie by Sielu by: ooTToN

Co do klienta, chodzisz i nwm czy chcesz się pochwalić czymś czy coś że wypakowałeś, ale to żaden problem bo klient nie został zabezpieczony.

Na starych plikach nie chciało mi się nawet w to bawić, spakowałem jedynie enigmą aby zwykły gracz nie wgrał czegoś i tyle.

No także powtórzę, jak chcesz się pochwalić to nie masz czym :)

Zresztą te dodatki w pythonie robi się kilka minut, a jeżeli ty wolisz od kogoś brać (wyjaśnienie kupić a brać co innego żebyś nie pomyślał lub napisał że kupno też utwierdza że się czegoś nie potrafi) niż samemu coś zrobić, bo potwierdza to tylko co potrafisz.

No i w sumie dziękujesz mi jak ja ci nic nie dałem co też jest jakieś dziwne, ale są ludzie i parapety :P

No i co do dreikona: broni

To także pokazuje że chcesz czymś zabłysnąć ;)

Powtórzę że nie masz czym. 

Miłej pracy przy serwerze.  :rolleyes:

3_1.png

Opublikowano

Nie by Sielu by: ooTToN

Co do klienta, chodzisz i nwm czy chcesz się pochwalić czymś czy coś że wypakowałeś, ale to żaden problem bo klient nie został zabezpieczony.

Na starych plikach nie chciało mi się nawet w to bawić, spakowałem jedynie enigmą aby zwykły gracz nie wgrał czegoś i tyle.

No także powtórzę, jak chcesz się pochwalić to nie masz czym :)

Zresztą te dodatki w pythonie robi się kilka minut, a jeżeli ty wolisz od kogoś brać (wyjaśnienie kupić a brać co innego żebyś nie pomyślał lub napisał że kupno też utwierdza że się czegoś nie potrafi) niż samemu coś zrobić, bo potwierdza to tylko co potrafisz.

No i w sumie dziękujesz mi jak ja ci nic nie dałem co też jest jakieś dziwne, ale są ludzie i parapety :P

No i co do dreikona: broni

To także pokazuje że chcesz czymś zabłysnąć ;)

Powtórzę że nie masz czym. 

Miłej pracy przy serwerze.  :rolleyes:

Niczym się nie chwale tylko lubie ucierać wam nosa , zawsze patrzycie zbyt wysoko i gadacie czego wy to nie umiecie że waszych clientów nie da się rozpakować że to że sramto a gówno to prawda.

Czekam aż spakujesz wkońcu tego clienta tak jak miałbyć spakowany to też ci pokaże że da się rozpakować.

A z tymi "prawami autorskimi" to serio piszę bo jak to twojego autorska to nie mam problemu z dopisaniem By Sielu , bo ja nigdy nie podpisuje się pod czyjąs pracą.

A no i prawda w .py to jestem dupa wołowa własnie spędziłem ponad 20 minut żeby dodać ten wysuwany pasek do eq.. nie ukrywam tego bo nie widzę dlaczego miałbym umiem to co umiem nie mam zamiaru się wywyższać i pisać że nie ma rzeczy której bym nie zrobił bo mieże swoje siły na zamiary. Dlatego jestem skazany na kupno wielu rzeczy w .py.

Również życze miłej pracy przy swoich , i dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...