Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amerion [Dedyk] [Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niczym się nie chwale tylko lubie ucierać wam nosa , zawsze patrzycie zbyt wysoko i gadacie czego wy to nie umiecie że waszych clientów nie da się rozpakować że to że sramto a gówno to prawda.

Czekam aż spakujesz wkońcu tego clienta tak jak miałbyć spakowany to też ci pokaże że da się rozpakować.

A z tymi "prawami autorskimi" to serio piszę bo jak to twojego autorska to nie mam problemu z dopisaniem By Sielu , bo ja nigdy nie podpisuje się pod czyjąs pracą.

A no i prawda w .py to jestem dupa wołowa własnie spędziłem ponad 20 minut żeby dodać ten wysuwany pasek do eq.. nie ukrywam tego bo nie widzę dlaczego miałbym umiem to co umiem nie mam zamiaru się wywyższać i pisać że nie ma rzeczy której bym nie zrobił bo mieże swoje siły na zamiary. Dlatego jestem skazany na kupno wielu rzeczy w .py.

Również życze miłej pracy przy swoich , i dzięki.

Tylko że ja nie zgadzam się na używanie bs. Jeżeli zobaczę go w twojej prezentacji na mpc zgłoszę to do administratora forum bo nie przypominam sobie żebym ci go podarował ;)

Zgodnie z wszystkim jeżeli jesteś dupa w pajtonie to się naucz proste.

Podaj mi post gdzie napisałem że klient amerion jest zabezpieczony co do twojego ucierania nosa.

Ps, pilnuj siebie :P Żeby tobie czasami nikt nosa nie utarł gdy będziesz startował ;)

Dyskusję kończę, nie ma ona sensu a ty tylko przedstawiłeś jaki jesteś. Jak polaczek który czegoś nie potrafi to kradnie co popadnie zamiast sobie kupić. 

3_1.png

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko że ja nie zgadzam się na używanie bs. Jeżeli zobaczę go w twojej prezentacji na mpc zgłoszę to do administratora forum bo nie przypominam sobie żebym ci go podarował ;)

Podaj mi post gdzie napisałem że klient amerion jest zabezpieczony co do twojego ucierania nosa.

Ps, pilnuj siebie :P Żeby tobie czasami nikt nosa nie utarł gdy będziesz startował ;)

Dyskusję kończę, nie ma ona sensu a ty tylko przedstawiłeś jaki jesteś. Jak polaczek który czegoś nie potrafi to kradnie co popadnie zamiast sobie kupić. 

Uuuu Sielu płacze. Sieluś ale na Twoim ludzie nie chcą grać bo zrobiłeś serwer na którym trzeba wykupić full is`a do pvp`a i expa +PD`KI Razem ponad 100 zł OD OSOBY ! żeby wogóle na serwerku się liczyć chociaż troszkę.

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Z tego co widze to server bardzo mily. Wszystko bardzo pięknie i dokladnie zrobione.

Tylko powiedzcie mi ile jest os. online? Moge prosic o ss?

Jesli moge zapytac jaki tytuł muzyki?

Opublikowano

Z tego co widze to server bardzo mily. Wszystko bardzo pięknie i dokladnie zrobione.

Tylko powiedzcie mi ile jest os. online? Moge prosic o ss?

Jesli moge zapytac jaki tytuł muzyki?

Jeszcze się rozkręca, postaram się da dniach zobaczymy co wyjdzie.

Co do nutki, zapytam autora i dam na pw  :)

3_1.png

Opublikowano

Sielu zrob jakiegos oxa. :D

Eventy na tle dziennym :P

Teraz jestem trochę zajęty robieniem Update na ameriona :) Jak tylko skończę zobaczycie 2 nowe eventy + kilka nowych rzeczy na serwerze. 

No i dodam, zbierajcie 3kk na wędkę bo przyda się na manwoo :P

eventypng_eaqhhsa.png

3_1.png

Opublikowano

Strasznę tak bardzo boję się administracji mpc a twoich ddosów to jeszcze bardziej prawilnie przypomne co się stało z visterią : } Więc lepiej nie podskakuj.

Opublikowano

Strasznę tak bardzo boję się administracji mpc a twoich ddosów to jeszcze bardziej prawilnie przypomne co się stało z visterią : } Więc lepiej nie podskakuj.

Jaki debil :P Jakie ddosy dzieciaku coś takiego pisałem? Nawet nie mam zamiaru patrzeć na twój serwer o ile ruszy xDDD

Jak ty cmdchat`u nie potrafisz podpiąć a o ddosach pierdzielisz.

No i marne są twoje prowokacje, wypie*dalaj z tematu. 

3_1.png

Opublikowano

Jaki debil :P Jakie ddosy dzieciaku coś takiego pisałem? Nawet nie mam zamiaru patrzeć na twój serwer o ile ruszy xDDD

Jak ty cmdchat`u nie potrafisz podpiąć a o ddosach pierdzielisz.

Mój serwer stoi i ma się bardzo dobrze , dziękuje bardzo za twoją troskę.

MPCforum pamięta co innego , co się stało z Mateshem który miał zawsze dużo do powiedzenia ? Widzę przejołeś jego pozycje top 1 debila na tym forum , pozdrawiam.

Opublikowano

MPCforum pamięta co innego , co się stało z Mateshem który miał zawsze dużo do powiedzenia ? Widzę przejołeś jego pozycje top 1 debila na tym forum , pozdrawiam.

Masz coś nie tak z głową, co mnie jakiś matesh obchodzi.

Nie pozwalaj sobie na zbyt dużo. "przejołeś" z*******y jesteś.

Wyjdź złodzieju. 

3_1.png

Opublikowano

Naucz się pisać gimbusie, a później się wypowiadaj. 

Tylko mnie nie zapraszaj na TS, bo tak bardzo się boje :<<<

Serwer polecam, kiedy update? i ta większa reklama, bo True coś pisał. :D 

Opublikowano

Proszę o zaprzestanie kłótni, ten temat do tego nie służy :)

Ok, wchodzi taki prowokator złodziej i jeszcze ma jakieś spiny. Koniec spamu. 

Naucz się pisać gimbusie, a później się wypowiadaj. 

Tylko mnie nie zapraszaj na TS, bo tak bardzo się boje :<<<

Serwer polecam, kiedy update? i ta większa reklama, bo True coś pisał. :D

Własnie siedzę na testowym i przygotowuję, powinien się pojawić w tygodniu. 

3_1.png

Opublikowano

Zaangażowanie ze strony administracji,pomoc nowym graczom oraz ciągłe poprawki/aktualizacje to trzy czynniki dla,których warto a nawet trzeba zacząć tutaj grę.

Polecam przede wszystkim ze względu na ~Sielu . Gdyby każdy projekt miał takiego administratora nie musielibyśmy zmieniać serwerów jak rękawiczki.

Oczywiście do tego wszystkiego dochodzi True,który moim zdaniem jest jednym o ile nie najlepszym sponsorem i będę polecał każdy jego projekt.

Wystarczy zainwestować w reklamę i będzie na prawdę cacy.

Polecam i zapraszam do gry!

#rein

Opublikowano

@~Sielu , ile tak w godzinach szczytu masz tutaj ludzi , bo komenda która miała to pokazywać coś nie działa , a po chacie nic specjalnego nie ma .

20854844145941140721.jpg

Opublikowano

@~Sielu , ile tak w godzinach szczytu masz tutaj ludzi , bo komenda która miała to pokazywać coś nie działa , a po chacie nic specjalnego nie ma .

200.

Komendy nie ma bo 60% nie wiedziała że działa ona na 1 ch..

3_1.png

Opublikowano

Bugi z wsiadaniem na konia, bugi z petem... Bossy biją po 40-60k 

Bez ISa nie dacie rady grać, odradzam serwer, w m1 nikt nie stoi. Yang nie ma żadnej wartości. Sielu nawet nie stara się zainteresować zmianami, porpozycjami od graczy. Ma jakieś swoje pomysły, które jeszcze uprzykrzają grę...

The past has gone

Opublikowano

Bez ISa nie dacie rady grać, odradzam serwer, w m1 nikt nie stoi. Yang nie ma żadnej wartości. Sielu nawet nie stara się zainteresować zmianami, porpozycjami od graczy

to zrób sobie eq, mi aktualnie nic nie biją,  to jest HARD  a nie EASY

da się grać bez ISA, po 2. jeżeli chcesz coś z ISA to jest łatwo zakupić  w grze, są kupony itp.

w m1 nikt nie stoi? szału nie ma, ale zawsze się ktoś znajdzie.

Yang owszem, mają  małą wartość ale już będzie to zmieniane podczas update, Team pracuje nad tym jak to można zrobić.

nie interesuje się zmianami? co mają proponować gracze ? "obniż dmg bosów !! " skoro jest dobre? to co proponują gracze jest dyskutowane i testowane, Sielu testował wczoraj nowy event.

zachęcam do gry.

Opublikowano

to zrób sobie eq, mi aktualnie nic nie biją,  to jest HARD  a nie EASY

da się grać bez ISA, po 2. jeżeli chcesz coś z ISA to jest łatwo zakupić  w grze, są kupony itp.

w m1 nikt nie stoi? szału nie ma, ale zawsze się ktoś znajdzie.

Yang owszem, mają  małą wartość ale już będzie to zmieniane podczas update, Team pracuje nad tym jak to można zrobić.

nie interesuje się zmianami? co mają proponować gracze ? "obniż dmg bosów !! " skoro jest dobre? to co proponują gracze jest dyskutowane i testowane, Sielu testował wczoraj nowy event.

zachęcam do gry.

Mi też bossy ogólnie mało biją... z 37% strachem i 27% błogo... Aż do czasu gdy przyjdzie moment w którym setao czy inny bije jakimś 3stronnym po 20k...

Serwer mocno jest zrobiony pod IS i nie zaprzeczysz temu chociaż byś bardzo chciał... Ktoś musi wydać kase by wprowadzić te przedmioty do obiegu w grze. Rzeczy do expa, jak pet czy bojownik do expa jeszcze rozumiem...

ale pety i kostiumy do pvp to jest już jawne przegięcie... równie dobrze można wystawić do ISa biżu z perfect bonami.

A po za tym nie mówię o sobie... kilku moich znajomych skończyło grę ze względu na te bossy. Mówić, żeby zrobić eq. Z czego mają je zrobić skoro najpierw trzeba ubić bossa by mieć ulepszacze... a o to naprawdę jest ciężko bez epickiego eq. 

The past has gone

Opublikowano

@Jooe 

Jeden dojdzie do wszystkiego sam po przez umiejętności i osiągnie więcej niż te co wyda masę kasy na isa... Proste czyż nie ? Na plu bez wydania złotówki kupowało się itemy 5b tylko trzeba było myśleć i zarabiać a nie stać w m1 i płakać jak to mi źle i niedobrze :) Zaradny zawsze sobie poradzi a no skill no niestety musi zapłacić :) 

banner5.gif

Opublikowano

Bez ISa nie dacie rady grać, odradzam serwer, w m1 nikt nie stoi. Yang nie ma żadnej wartości. Sielu nawet nie stara się zainteresować zmianami, porpozycjami od graczy. Ma jakieś swoje pomysły, które jeszcze uprzykrzają grę...

Mhm a te pomysły graczy to:

-Zmniejszyć dmg bossów

-Zwiększyć na maxa expa czy nwm co tam jeszcze

Już miałem na met. takich pomysłodawców i wyszło co wyszło.

Rozumiem że dużo jest w is, ale nie ma tragedii.

I proszę cię, zanim ocenisz serwer który ja wystawię weź pod uwagę te podpunkty:

-Wkładam w to swoją pracę

-Nie stawiam na gotowcach

-Wprowadzam update

-Siedzę na ts tylko gry mam czas, prawie ciągle

Więc się zastanów, mógłbym to przyjąć gdybym:

-Miał wyebane nic nie robił postawił i grajcie sobie

Nie spodobało się? Tak może być, nie wszystkim się coś musi podobać więc papa.

3_1.png

Opublikowano

Mi też bossy ogólnie mało biją... z 37% strachem i 27% błogo... Aż do czasu gdy przyjdzie moment w którym setao czy inny bije jakimś 3stronnym po 20k...

Serwer mocno jest zrobiony pod IS i nie zaprzeczysz temu chociaż byś bardzo chciał... Ktoś musi wydać kase by wprowadzić te przedmioty do obiegu w grze. Rzeczy do expa, jak pet czy bojownik do expa jeszcze rozumiem...

ale pety i kostiumy do pvp to jest już jawne przegięcie... równie dobrze można wystawić do ISa biżu z perfect bonami.

A po za tym nie mówię o sobie... kilku moich znajomych skończyło grę ze względu na te bossy. Mówić, żeby zrobić eq. Z czego mają je zrobić skoro najpierw trzeba ubić bossa by mieć ulepszacze... a o to naprawdę jest ciężko bez epickiego eq. 

500 zmianek = 60sm, czyli 2.5k zmianek i masz bojownika lub peta EXP,

a zmianki mozesz za PO wymieniac, wiec w czym problem? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...