Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia s1,s2 Mod (Naprawione Błędy!)

L.ike

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam jednop pytanie, uruchamiam go na ravii s2, i oznaczam że ma podnosić hematy i muszle, i jak sie okazuje nie podnosi a jak klikne żeby podnosił wszystko, to po pewnym czasie nie podnosi hemata, który wylatuje np. pół metra obok postaci. Prosze o pomoc :3

Opublikowano

Siemka,mam problem z tym modem do ravii s2 np... jestem w grze sobie surką w jinno ch5 odpalam szybkosc ataku i ruchu na 180 w ruchu i ataku gdy odpalam mobbera to mie wywala da sie coś zrobyć by mod był stabilniejszy?

Opublikowano

Jaka jest najstabilniejsza wersja klienta? Podajcie nazwe bo mie wywala prawie cały czas gdy odpalam pele wywala a jak mam walca (wh) nic szybkość ruchu i ataku też nic.

Opublikowano

http://puu.sh/g5g5Z/f0787fabb9.jpg   Robi się tak po przejściu przez teleport, czasami po zmianie CH. Dlaczego? Da radę to jakoś naprawić, dopiero muszę wbić na oryginalnego clienta i przejść kilka kroków od teleportu wtedy normalnie loguje się i ekran ładowania znika (często się nie wyłącza, słyszę potwory itp. ale zasłania mi grę ekran ładowania..) Posiadam moda V4  http://puu.sh/g5hjt/a05fd601af.jpg

Opublikowano

Dzięki, bardzo dobrze działa właśnie śmigam na s1 od 2 godzin na tym cisnę i już 18lv i tygra +7 2k hp :D z pajęcza włócznią +6 :P powiem tyle nic dodać nic ująć , hematów mam 20

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na S2 Ravia nie dziala mi na lochu malp/ dolina orkow itd. Jak tepam gdzies oprocz "M2" (?) to laduje do konca i potem sie robic czarny ekran ale lekko widac pasek dolny i nic nie mozna zrobic ! Help.

• 1 miesiąc temu...
Gość Lajk™
Opublikowano

Jak tu działa teleport hack ?

Uruchamiasz teleporcika, wybierasz miejsce na mapie i klikasz Shift i przenosi, nie przenosi na dużych odległościach ;)

­

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...