Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liga Mistrzów 2014/2015

Immoral

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ku zaskoczeniu całego wszechświata Barcelona wygrała na CN z PSG 2-0. Neymar stał się ich katem, dziś 2 brameczki. Czekam na Bayern.

Opublikowano

Moje to:

Real - Juventus

Barcelona -  Bayern.

Finał:

Real - Bayern

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Cieszę się z losowania. Na tym etapie nie ma drużyn słabych. Real trafił chyba najlepiej jak mógł, ale i tak w obecnej formie blancos będzie to wyrównany pojedynek. Barca-Bayern to według mnie przedwczesny finał, ale cieszę się, bo Pep wróci do domu, przynajmniej na 90 min. 

Licze na hiszpański finał. :)

Opublikowano

moim zdaniem to będzie finał Barca - Juve

i triumf Barcy

Juve nie radziło sobie z Olympiakosem i Monaco. Nie mam nic do nich, ale jakim cudem oni są w 1/2? Real ich ogra.

Opublikowano

Juve nie radziło sobie z Olympiakosem i Monaco. Nie mam nic do nich, ale jakim cudem oni są w 1/2? Real ich ogra.

Meczu meczu nie równy. Real zdobędzie trofeum :)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Real wygra pewną grą z Juve. Natomiast kto zagra z Realem w finale tego nie wiem, bo widzę, że oba zespoły są w dobrej formie.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Bayern bez Robbena i Lewego. I bardzo dobrze, jak Bayern wygrał dwumecz 7-0 to Barca zagrała bez obrony z kulawym atakiem bez Messiego, i nikt normalnie nie zwrócił na to uwagi, a tylko podniecali się wynikiem 7-0, także teraz nie ma litości i nie ważne kto zagra u Bawarczyków, istnieje tylko jeden cel- wyeliminować Bayern, ilość goli i strzelcy bramek nie ważne.

Opublikowano

Mimo to, że bayernowi brakuje robbena i lewego i tak mają wielu dobrych zawodników. Jednak barcelona jest od początku faworytem tego starcia.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Jedynym minusem jest to, że rewanż jest na Wpierdol Arena. Ale potoczyło się po naszej myśli (naszej - kibiców FC Barcelony), że Lewy jak i Robben nie zagrają w pierwszym meczu, Robben ma podobno nie zagrać do końca sezonu. Mecz musimy rozstrzygnąć na Camp Nou, a potem przetrzymać ofensywę Niemiecką i czyhać na kontrataki, takie jest moje zdanie. Nie wiem jak z Riberym.

Mam nadzieję, że klub jak i kibice przygotują coś specjalnego na powitanie Pepa, w końcu to jedna z najważniejszych osobistości w historii tego klubu. 

Opublikowano

11148603_1068187196543295_47987027658784

Moim zdaniem mimo 3 piłek w siatce to Neuer zasłużył na bycie w tej 11. Gdyby nie on to wynik byłby wyższy. Cóż, kibice z Bawarii liczą na remontade, ale bądźmy szczerzy. Barca jest już w finale. Vamos a Berlin!

Opublikowano

11148603_1068187196543295_47987027658784

Moim zdaniem mimo 3 piłek w siatce to Neuer zasłużył na bycie w tej 11. Gdyby nie on to wynik byłby wyższy. Cóż, kibice z Bawarii liczą na remontade, ale bądźmy szczerzy. Barca jest już w finale. Vamos a Berlin!

taa, a FC Porto było już w półfinale i gdzie teraz są?

Jestem pewny że Bayern w Monachium wygra z Barcą

pytanie tylko czy odrobią straty :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

taa, a FC Porto było już w półfinale i gdzie teraz są?

Jestem pewny że Bayern w Monachium wygra z Barcą

pytanie tylko czy odrobią straty :)

Porównujesz Porto do Barcy? Skończ waść, wstydu oszczędź. No, ale dobra. Przekonamy się 12 maja. Barca już na 99% jest w finale i tego nie da się podważyć. Nikt obecnie na świecie nie wygrałby z taką Barcą. 

Opublikowano

Porównujesz Porto do Barcy? Skończ waść, wstydu oszczędź. No, ale dobra. Przekonamy się 12 maja. Barca już na 99% jest w finale i tego nie da się podważyć. Nikt obecnie na świecie nie wygrałby z taką Barcą.

aha rozumiem.. Barca jest najlepsza na świecie bo wygrała 3:0 z Bayernem który rok temu przegrał 4:0 z Realem.

"Nikt nie wygrałby z taką Barcą" więc skąd wzięły się 4 porażki w lidze?

yyym.. Rozumiem że chodzi Ci oto że nikt nie wygrałby z tak grająca Barcą jak w meczu z Bayernem

tylko że takie spostrzeżenie to bezsensowna bzdura :)

Liczę że Juventus w tym roku wygra LM

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

aha rozumiem.. Barca jest najlepsza na świecie bo wygrała 3:0 z Bayernem który rok temu przegrał 4:0 z Realem.

"Nikt nie wygrałby z taką Barcą" więc skąd wzięły się 4 porażki w lidze?

yyym.. Rozumiem że chodzi Ci oto że nikt nie wygrałby z tak grająca Barcą jak w meczu z Bayernem

tylko że takie spostrzeżenie to bezsensowna bzdura :)

Liczę że Juventus w tym roku wygra LM

Dobra, przyznaję. Nie tak to chciałem napisać. Barca pokonała w tym sezonie 3 razy Atleti, raz Real. Pokonali mistrza Francji, Anglii, Holandii, Niemiec i mają na 99% finał. Są liderami w lidze, która sportowo jest poziom nad BPL, a nawet dwa. Są w finale krajowego pucharu. Są faworytami bukmacherów do wygrania LM, proszę. Kursy mówią same za siebie:

11139411_423108344516675_450220911392472

Barca w końcu jest wielka, obecnie nie widać lepszej drużyny i tyle. A co do Juve, oni nawet do finału nie wejdą, gdyż w Realu gra ktoś taki jak Ronaldo. Znakomity goleador, który potrafi strzelić z niczego. W dodatku rewanż na Santiago Bernabeu i wystarczy 1-0 do awansu blancos. 

Opublikowano

Bayern kolejna (3 porażka) z rzędu. Mają mistrza, więc w 100% mogą się skupić na LM, ale... No właśnie. Trzy do jaja dostali w Hiszpanii i ich awans jest teoretycznie nie możliwy. Rewanż za 2013 wzięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...