Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liga Mistrzów 2014/2015

Immoral

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To w takim razie jak Real opanował środek pola to co zrobi Barca? :v

Sevilla wygrywa ligę europy i w następnej edycji ligi mistrzów zobaczymy 5 zespołów z La Liga. Potwierdzenie dominacji hiszpańskiej piłki.

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To w takim razie jak Real opanował środek pola to co zrobi Barca? :v

Sevilla wygrywa ligę europy i w następnej edycji ligi mistrzów zobaczymy 5 zespołów z La Liga. Potwierdzenie dominacji hiszpańskiej piłki.

nie bądź śmieszny dzieciaku.

finał tuż tuż.. przekonamy się jak wielkim klubem jest Juventus Turyn :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Nie widzę w tym nic śmiesznego, "dzieciaku". Żadna liga nie ma obecnie startu do LFP, a Ty masz z tym jakiś problem. Normalni fani BPL to potrafią przyznać, a Ty lepiej posmaruj dupcie, bo widać, że boli. :/

No, przekonamy się. Obecnie lepszy niż Chelsea :v

Opublikowano

nie bądź śmieszny dzieciaku.

finał tuż tuż.. przekonamy się jak wielkim klubem jest Juventus Turyn :)

Nie kompromituj się obrażając inne osoby.

Juve to godny przeciwnik, mam nadzieję na ciekawe widowisko, w wyniku którego Blaugrana odbierze trofeum :)

Opublikowano

Barca jutro da popis w finale i rozjedzie juve.Po drodze pokonywali takie kluby jak np. PSG,Bayern.Noi zasłużenie MSN zdobyli 120goli i pobili rekord a wyśrubują go jutro.

Opublikowano

Niemożna lekceważyć Juve. Oni już w przedniej fazie zostali skazani na pożarcie każdy z nas wie jak to się skończyło.. 

Juve potrafi dobrze się bronic oraz grac z kontry. Jakiś stały fragment gry i możemy mieć bramkę dla Starej Damy.

Wszystko będzie zależeć od skuteczności ofensywnego trio Barcy.

Opublikowano

Niemożna lekceważyć Juve. Oni już w przedniej fazie zostali skazani na pożarcie każdy z nas wie jak to się skończyło.. 

Juve potrafi dobrze się bronic oraz grac z kontry. Jakiś stały fragment gry i możemy mieć bramkę dla Starej Damy.

Wszystko będzie zależeć od skuteczności ofensywnego trio Barcy.

Chciałbym nadmienić, że Barcelona w tym sezonie gra znakomicie w powietrzu, głównie dzięki świetnej formie Pique w tym sezonie. ;) Już bardziej bałbym się bezpośredniego uderzenia Pirlo na bramkę z 25m.

Opublikowano

Chciałbym nadmienić, że Barcelona w tym sezonie gra znakomicie w powietrzu, głównie dzięki świetnej formie Pique w tym sezonie. ;) Już bardziej bałbym się bezpośredniego uderzenia Pirlo na bramkę z 25m.

Rzut wolny to również stały fragment gry. 

Opublikowano

Juventus to drużyna z którą trzeba się liczyć.Pewnie większość z Was srała w pieluchy jak Juventus rządził w Europie.Może teraz to nie jest taka klasa jak była ale uważam, że mają duże szansę z Barceloną.Oczywiście na papierze Blaugrana wygląda o niebo lepiej od Juve aczkolwiek nie tylko to się liczy.Juventus stanowi zgrany zespół i dzięki temu wygrała w dwumeczu z naszpikowanymi gwiazdorkami Realkiem.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

będzie powtórka z 1994 roku tylko że wtedy to AC Milan był katem Barcelony która poległa w finale 4:0 xD xD xD

Szczerze mówiąc to mecz będzie bardzo wyrównany i główne role będą odgrywać defensorzy. Stawiam na 1:0 dla Juve i gol Pogby z główki.

Barcelona ma niskich zawodników poza Pique :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Moim zdaniem nie Iniesta lecz Rakitic powinien być man of the match, bo rozegrał naprawdę kapitalne spotkanie. Barca wygrała, była lepsza - to nie podlega dyskusji, szkoda mi jednak Pirlo, no ale niestety dwie drużyny jednego pucharu wygrać nie mogą. Przede wszystkim dobre spotkanie rozegrał tercet MSN mimo, że ten pierwszy nie strzelił bramki miał duży udział w tym co się działo na boisku, podobała mi się też gra Pogby czy Morata, ogólnie finał był warty uwagi. 

Opublikowano

będzie powtórka z 1994 roku tylko że wtedy to AC Milan był katem Barcelony która poległa w finale 4:0 xD xD xD

Szczerze mówiąc to mecz będzie bardzo wyrównany i główne role będą odgrywać defensorzy. Stawiam na 1:0 dla Juve i gol Pogby z główki.

Barcelona ma niskich zawodników poza Pique :)

Cały rok typowałeś i gówno co wytypowałeś. :v Nie wiem czy Ty trollujesz, czy nie potrafisz patrzeć obiektywnie na futbol, mniejsza z tym. 

---

Tak jak mówiłem, Barca dominowała w tym meczu poza 15-20 minutami kiedy to Juve złapało kontaktowego gola. Co do piłkarzy Barcy to nie widzę jakiegoś zawodnika, który by zagrał słabo. Suarez nigdy nie zawodzi kiedy jest potrzebny, na taką '9' czekała Barca od czasów Eto'o. I w końcu bramka Barcy jest dobrze obsadzona (nie ujmując tu zasług Valdesa i Pinto dla Barcy).

Co do Pogby to tylko potwierdził moje przemyślenia. Na pewno ma talent, ale ja sobie wyżej cenie Verattiego. Technikę ma lepszą, potrafi harować w defensywie i ma dobry przegląd pola. 

A no i Hiszpania dominuje. Ostatnio Real, teraz Barca. W LE Sevilla broni tytuł. :)

Opublikowano

Obserwatorzy techniczni UEFA wybrali trafienie Cristiano Ronaldo z meczu z Liverpoolem na wyjeździe jako najładniejszą bramkę Ligi Mistrzów 2014/15.

O k***a. UEFA jest śmieszna w dodatku ta sprawa, że 4 zawodników Barcy ma oddać medal. Jak tak to cała drużyna mogłaby oddać aby pokazać, że mają wyjebane na ten zlepek gówna. Jeden za wszystkich wszyscy za jednego.

A co do gola edycji to uśmiałem się i to ostro. Bramka Ramseya powinna wygrać.

Opublikowano

A co do gola edycji to uśmiałem się i to ostro. Bramka Ramseya powinna wygrać.

+1

Ta bramka jest teraz  wprawie kazdym filmiku na yt zwiazanym z pilka czy tez golami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...