Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liga Mistrzów 2014/2015

Immoral

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obecnie jak dla mnie Atletico i Bayern są o klasę lepsze od pozostałych drużyn.

Nie lekceważyłbym Realu, kiedyś porażka musiała nadejść. Atletico jest w gazie ale to nie wystarczy na finał.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Nie lekceważyłbym Realu, kiedyś porażka musiała nadejść. Atletico jest w gazie ale to nie wystarczy na finał.

Nie wiadomo czy nie wystarczy, okaże się w przyszłości :D

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Właśnie sam teraz lekceważysz Atleti. To bardzo dobry klub z poukładanymi klockami, mogą zawojować.

Opublikowano

Atleti to klub, który z silniejszymi rywalami stawia autobus i szczęśliwie wygrywa. Tak było z Realem, z Juve... i pewnie kiedyś z Barcą :/­

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Chciałbym aby Barca trafiła w 1/4 na Bayern. Jeżeli zagrali by tak jak wczoraj z Atleti, a Suarez z czasem będzie grał coraz lepiej to nie boję się o wynik, a mam ochotę aby Guardiola został skarcony, moje osobiste odczucia co do niego. :)

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngnasty mind

Bayern trzeba wyeliminować w 1/4 żeby czuli się bardziej upokorzeni niż po 4:0 z Realem :)

Chciałbym finał Chelsea - Barcelona

Chelsea jako Czempiona

i później Messiego w Chelsea <3

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Mam jakieś dziwne przeczucia, że w finale zobaczymy Gran Derbi Europa (o ile wcześniej na siebie nie trafią).

Opublikowano

Obstawiam na finał: Barca - Chelsea/Barca - Real/Chelsea - Real.

Opublikowano

Już niedługo pierwsze mecze, ciekawe czy Chelsea i Barcelona potwierdzą formę i wygrają te trudne mecze. 

Opublikowano

Już niedługo pierwsze mecze, ciekawe czy Chelsea i Barcelona potwierdzą formę i wygrają te trudne mecze. 

City gra słabo teraz. Kompany popełnia duże błędy, jest cieniem samego siebie. Trzeba zdominować środek pola, co Barca na pewno zrobi, i dusić akcje City w ich zarodku, uważać na piły za plecy. 

Suarez w tych meczach będzie odgrywał bardzo ważną rolę.

Opublikowano

Ciekawe czy Schalke utrzyma formę do meczu z Realem i podejmie walkę, bo szkoda oglądać jednostronne starcie :D

Opublikowano

Ja pierdziele, ile jeszcze tego czekania?! Dobra, o to moje typy:

PSG - Chelsea -> Chelsea

City - Barca -> Barca

Bayer Leverkusen - Atletico Madryt -> Atletico Madryt

Juventus - Borussia -> Juventus

Schalke - Real -> Real

Arsenal - Monaco -> Arsenal

Basel - Porto -> Porto

Shakhtar - Bayern -> Bayern

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wiecie co jest najlepsze? Że nadal istnieją śmiałki, którzy twierdzą, że liga angielska jest najlepsza. :v Najbardziej wyrównana i pod względem szlagierów to owszem, ale na pewno nie jest wyżej poziomem od hiszpańskiej.

PSG 1-1 Chelsea

City 1-2 Barcelona

Arsenal 3-1 Monaco

Bestikas 1-0 Liverpool (5-4) w karnych

Fiorentina 2-0 Tottenham

Liverpool nawet z grupy nie wyszedł, a United wiadomo co. :x

Ciekawe kto trafi na kelnerów z Francji w 1/4.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Real przegrał swój mecz 4-3 z Schalke, ale mimo to przeszedł dalej. Dziś odpada Chelsea B|

Opublikowano

Oj, coś czuję że dziś PSG pożegna się z Ligą Mistrzów xD

@Immoral

to postaw 100zł na Szachtar, wygrasz 1800zł

śmiało :) będę miał ubaw gdy zbiedniejesz xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Bardzo podobała mi się gra PSG i sądzę, że jeżeli utrzymają formę to mają szansę na wygranie ligi mistrzów. W pierwszym meczu ćwierćfinałowym nie będzie Zlatana, ale dzisiejszy mecz pokazał, że i bez niego mogą wygrać. Trzeba też pamiętać, że w następnej rundzie mogą trafić na Monaco lub Porto i wtedy spacerek do półfinału, a tam wszystko może się zdarzyć.  

Opublikowano

Niesamowity mecz między Chelsea, a PSG. Thiago Silva w niezwykły sposób odkupił karnego - brawa dla zwycięzców!

Chelsea mogła wygrać po dogrywce ale za szybko byli myślami w ćwierćfinale :)

sami schodzą do własnego pola karnego tym samym dając wolną rękę na rozgrywanie piłki przez PSG porażka.. Mourinho nie do końca taki best taktyk..

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Angielska liga najlepsza na świecie. Żaden zespół w ćwierćfinale :v :v :v :v :v

Brawo PSG!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...