Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liga Mistrzów 2014/2015

Immoral

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Real wyjdzie z grupy bez problemu.
Jest także faworytem Ligi Mistrzów, jak potwierdza strona realu.
Zapewne daleko zajedzie Bayern Monachium, oraz Real, i zaskoczeniem może być Chealse, jak i Arsenal.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Grupa E to zdecydowanie grupa śmierci.

Chelsea wyjdzie z grupy z 18 punktami :)

i jak dla mnie to faworyt do finału ale poczekamy zobaczymy :)

Opublikowano

Takie kluby wyjdą z GRUPY:

a ) 1. Atletico 2. Juventus

b ) 1. Real Madrid 2. Liverpool

c ) 1. Banfica 2. Bayer Leverkusen

d ) 1. Borussia 2. Arsenal

e ) 1. Man City 2. AS Roma (tak Bayern nie awansuje) :D

f ) 1. Barcelona 2. P$G

g ) 1. Chelsea 2. Sporting

h ) 1. Athletic Bilbao 2. FC Porto

Tak wynika z moich analiz :D

Opublikowano

Real łatwo mieć nie będzie. Chyba, że ludogorets. Z LFC będą mieli tylko rywalizacje, a Baselu nie można lekceważyć.

Opublikowano

Cześć. Siedzę sobie i się nudzę i postanowiłem stworzyć najlepszą XI ubiegłego mundialu. Taktykę ustawiłem specjalnie pod Messiego i o dziwo tych, których chciałem w niej umieścić się wpasowali. Oceniajcie:

http://www.futhead.com/14/squads/16583750/

Zerknijcie też na ławkę.  ^_^

PS. Marcelo dałem tylko dlatego, że ma dobre zgranie, nie mam pojęcia kto mógłby "wygryźć" go ze składu.  :P

@AntyWarn

Grupy są ciekawe i Real nie będzie miał tak łatwo jak się wydaje. Basel pokazywał w ubiegłorocznej edycji, że potrafi walczyć. Teoretycznie Barcelona jest najsłabsza w swojej grupie, bo tylko ona nie została mistrzem kraju.  ^_^ Po zmianach jakie zaszły w tym klubie upatruje w niej tegorocznego triumfatora LM. Wysoko moim zdaniem zajdzie również Chelsea i RM.

4961814087238241191981.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCulés.

Chelsea zajdzie wysoko?

Chelsea dla większości kibiców myślących realistycznie jest faworytem.

Real Madryt - słaba forma, bez di Marii i Alonso są w d***e.

FC Barcelona - Za słaby skład by dojść choćby do 1/2

FC Bayern - słaba forma i ogólnie leszcze

P$G - stawiam 2% że dojdą do finału :)

Man City - zajdą daleko być może nawet do półfinału

Juventus - chyba nikt w smoki nie wierzy..

Arsenal - zbyt ciency

BVB - w ich zasięgu jest jedynie mistrzostwo Niemiec. LM zakończą na 1/4 o ile wyjdą z grupy :D

Liverpool - tak samo jak Juventus..

Innych kandydatów nie widzę :)

Chelsea triumfuje.

Opublikowano

Barcelona ma słaby skład? Wybacz, ale śmiechłem. Mathieu, który miał się okazać klapą jest obecnie najlepszym obrońcą w FCB. Sprowadzili dwóch znakomitych bramkarzy, chyba najlepszych jacy byli do wyjęcia, którzy udowadniali swoją wartość - jeden na mundialu, drugi w Bundeslidze. Do klubu dołączył były kapitan Arsenalu - Vermealen. Belg, który jak jest zdrowy potrafi rywalizować ze światową czołówką na tej pozycji. W tym okienku szeregi zasilił znakomity pomocnik - Ivan Rakitic, który znając zarząd Barcy przyszedł za niewielką sumę. No i sama wisienka na torcie - Luis Suarez. Najlepsza 9 świata, najlepszy piłkarz w BPL 13/14. O jego umiejętnościach nie trzeba się wypowiadać, wystarczyło oglądać mecze Loserpool'u i mecz z Anglią na mundialu. Obecnie Barcelona ma bardzo mocny skład i Messiego w wysokiej formie. Jedynie czego brakuje im to zgrania między obroną i takiego napastnika jakim jest Suarez oraz Mascherano na ŚPD.

Bez odbioru.  ;)

4961814087238241191981.png

Opublikowano

Manchester United ♥ Wszyscy narzekają, że MU się nie dostał do LM ( walę skrótami hah ) a jednak okienko transferowe wypadło jak najbardziej znakomicie :) Zobaczycie co będzie się działo w następnej edycji LM :)

Opublikowano

Manchester United ♥ Wszyscy narzekają, że MU się nie dostał do LM ( walę skrótami hah ) a jednak okienko transferowe wypadło jak najbardziej znakomicie :) Zobaczycie co będzie się działo w następnej edycji LM :)

przecież Manchester  United się nie zakwalifikuje do następnej edycji LM :)

transfery zrobili tylko że w druzynie nie ma ładu ani składu :D

poczekaj aż Man UTD trafi na jakiś zespół z górnej części tabeli ( Chelsea, Man City, Liverpool czy nawet Everton ) to dostaną w dupe 4:0 +

już za kilka dni zaczynają sie pierwsze mecze LM ciekawe jak wypali Juventusowi po wielkiej porażce w Lidze Europy :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem sprawa wygląda następująco..

Chelsea - Bardzo mądre transfery moim zdaniem typują ich do zagrania w finale, Costa i Fabregas dużo wniosą do tej drużyny.

Real - jakby nie patrzeć faworyt (nikt nigdy nie obroni tytułu) ale z taką ławką to coś słabo to widzę..

Barcelona - Neymar - Suarez- Messi niby atak marzeń ale każdy już wie jak grać z tą Barceloną, dziesiątki innych trenerów tego nie zmieni, obronę mają średnią. [Półfinał]

Atletico - Mogę o nich powiedzieć to samo co niżej  o BVB - rewelacja ubiegłego sezonu, dalej niż ćwierćfinał nie zajdą.

Borussia - jw

Man City - Ta drużyna jest na swój sposób dziwna.. tyle hajsów wydają a w tej LM to nie potrafią grać. [Ćwierćfinał]

PSG - jw

Juventus - Juventus jak i cała SerieA to przeciętniaki. Jak dostaną się do ćwierćfinału to będzie ok.

FC Bayern - No myślę że łysy moze doprowadzić ich do triumfu ale wątpie w to, mieli swój najlepszy sezon którego nie powtórzą raczej, nie z tym treneiro. [Naciągany półfinał - każdy wie jak z drużynami Guardioli grać]  ;)

PODSUMOWUJĄC

Finalistami tych rozgrywek Ligii Mistrzów będą Chelsea - Real.

Opublikowano

Jestem ciekawy jak to się zakończy w grupie C. W mojej opinii, najbardziej wyrównana grupa.

najbardziej wyrównana według mnie to jest grupa E lub H

w grupie C są tylko 2 kluby dobre czyli Benfica i Leverkusen bo Monaco w tym sezonie jest bez forum + odszedł Falcao

Opublikowano

Real znowu sięgnie po puchar :)

chyba w 2 lidze ekstraklasy..

@topic

Do triumfu jest dwóch kandydatów: Chelsea (bardzo prawdopodobne), Barcelona (mało prawdopodobne) :)

Zobaczymy może jeszcze Bayern się rozpędzi ale na obecną chwile najsilniejszym zespołem w Europie jest Londyńska Chelsea <3

Opublikowano

AS Roma chyba powtórzy poprzedni sezon Atletico Madryt :)

Barcelona niskie zwycięstwo.. widać że oszczędzają siły na rozgrywki ligowe podobnie jak Chelsea :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...