Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client ravi z modem, Mobberkiem itp. ;3

L.ike

Ankieta  

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Robimy strone/forum pod hacki na serwery?

• Tak
      80
    • Nie
      5
  2. 2. Strona / forum?

• Strona
      38
    • Forum
      15
    • Strona i forum.
      32

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja może upne później na catshare to jeszcze na tym zarobie  z 10 groszy za was wszystkich xD

Narazie wam powiem, że zarobiłem wczoraj 2kk na botowaniu samym mobberem i waithackiem z innych tematów ale dostałem bana na tamto konto. Dzisiaj odrobiłem sobie z nawiązką, bo już 2.565kk mam ;)

Opublikowano

To reupaj to bo linki nie działają a jak działają to 15kb/s.

już kończe pobierać :)) Właśnie pobrałem tego po 15kb/s, bo i tak siedze już 9h na kompie ;p Pobiera się już chyba 4 godziny xD Zaraz wam wrzuce ale prędkości super wielkiej nie będzie, bo około godzinę wam się będzie pobierać z catshare pewnie :)

Opublikowano

nie mam tam konta i sie nie znam, a było tam upane i był jakiś błąd. Na catshare nigdy problemów nie miałem, a zarobiłem tam grube hajsy więc chętnie zarobię więcej ;)

DO POBRANIA TO CO WRZUCAŁ LIKE !: 

http://catshare.net/kvwnsGRo6bvCJNS3

Pozdrawiam :)

Skan jest od Like'a, a nic nie zmieniałem w paczce ;)

Opublikowano

no pobieram i nawet nawet po 120kb/s 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

ja nic nie zmieniałem więc wszystko powinno działać. Ch2 możesz widzieć ale na inne może da rade zalogować. A jak nie to po prostu serwer nie wytrzymuje i nie da sie zalogowac, bo na normanym kliencie też tak jest...

Opublikowano

Kto pomoże ss http://iv.pl/images/46933244722238785419.png dodam iz mam microsoft c++ za pomoc +++ 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

Opublikowano

nie dziala ;/

Opublikowano

A widać wszystkie iteamy co są na Ravii?

Bo ile razy było, że np. wierzchowców nie było widać.

pytałem się like. powiedział ze wszystko widać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...