Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouHard

xCrejzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<--------------------------------------------

REKLAMA

<--------------------------------------------

pue5eqD.png

sNtv0u2.png

dKsKAFp.png

sNtv0u2.png

Czym wyróżniamy się od innych rynkowych serverów ?

+ Oczywiście autorskie pluginy.

+ Profesjonalna administracja.

+ W pełni wykorzystany serwer, brak lagów.

+ Brak faworyzacji gildii.

+ Oryginalne pomysły.

Czym wyróżniamy się od innych rynkowych serverów ?

+ Mamy duży nacisk na cheaterów.

+ Administracja zawsze znajdzie wolny czas.

Jesteśmy po prostu profesjonalni.

+ Odpowiadamy szybko na prośby graczy.

sNtv0u2.png

TeSzRjL.png

sNtv0u2.png

0XqsH0W.jpg

TYP: MiniHard (bany na 1 godz)

IP: mc.youhard.pl

TS3: ts.youhard.pl

sNtv0u2.png

aNDYhN4.png

sNtv0u2.png

GYmKpLK.png

JgR9kH2.png

9H5GeFU.jpg

Cu8j8P0.jpg

RRYZa2a.png

jDoFts4.png

Fh8iNSb.png

llzqx2z.png

QPKEtju.png

ZstcNst.jpg

sNtv0u2.png

vWWTjid.png

sNtv0u2.png

1.

LSrRWbG.png

[URL=http://imgur.com/LSrRWbG][IMG]http://i.imgur.com/LSrRWbG.png[/IMG][/URL]

2.

KSw7j8S.png

[URL=http://imgur.com/37QZZTy][IMG]http://i.imgur.com/37QZZTy.png[/IMG][/URL]

3.

37QZZTy.png

[URL=http://imgur.com/37QZZTy][IMG]http://i.imgur.com/37QZZTy.png[/IMG][/URL]

sNtv0u2.png

image.png

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pełno serwerów tego typu a jakoś ten mnie nie zachęca..

Pełno jest ich, a nie widziałem ani jednego z takim poziomem. Wszystkie które istnieją są to proste gunwa robione przez 14 latków, którzy chcą zarobić. Ale każdy ma prawo do swojej opinii.

Opublikowano

Bardzo dobry serwer. Administrator @#xXBlakeyzXx# jest osobą bardzo zaufaną, nie oszukuje ludzi, warto grać u niego na serwerze. Pragnę również nadmienić, że nie sprzedaje on żadnych pluginów, jest osobą zaufaną i inteligentną.

Zachęcam do gry, pozdrawiam.

Opublikowano

Pełno jest ich, a nie widziałem ani jednego z takim poziomem. Wszystkie które istnieją są to proste gunwa robione przez 14 latków, którzy chcą zarobić. Ale każdy ma prawo do swojej opinii.

Po 1. Ty nie masz więcej lat a po 2. Wbije zobaczyć te wasze wypociny z gildiami tirexa..
Opublikowano

Po 1. Ty nie masz więcej lat a po 2. Wbije zobaczyć te wasze wypociny z gildiami tirexa..

Mam 16 lat (1998). Nie są to gildie tirexa, otek i avaterys potwierdzą. :)

Ps: Dodaliśmy ranking nad głową, szczególne podziękowania dla @OtekPlay.

RcC0C6s.jpg

Opublikowano

Mój poprzedni post był dość ironiczny, napisany humorystycznie, teraz troszkę bardziej na poważnie.

Mogę śmiało potwierdzić, że gildie nie są autorstwa Tirexa, zresztą widać to po komendach, w gildiach Tirexa nie ma czegoś takiego jak choćby skarbiec gildii, efekt i wielu innych funkcji.

Co do samego serwera, miałem okazję odwiedzić "przedpremierowo" i jestem pozytywnie zaskoczony. Panowie się starają, odwalają kawał dobrej roboty, powinno być dobrze i tego im życzę. Pomimo wcześniejszych uprzedzeń i krytyki nie jest tak źle, może coś z tego będzie, oby. Na moją pomoc możecie liczyć, powodzenia panowie! ;)

--

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ps: Dodaliśmy ranking nad głową, szczególne podziękowania dla @OtekPlay.

RcC0C6s.jpg

Potrzebowałeś otka żeby dodać podstawę bukkita czyli scoreboard? o.O

a tak ogólnie życzę powodzenia bo po ostatnim troche zawiedliście :)

Opublikowano

@Diverse. Hahah i robilismy to w jakies 4 godziny bo ciagle jakies bugi jak bys widzial jak trudno dopisac do tych gildi score to bys wiedzial.Nawet Otek ci moze potwierdzic + taki bonusik on nie patrzyl w kod gildi i to nam dopisywal lvl hard :D.A teraz wisze Otkowi grube hajsy ;c.

Opublikowano

@Diverse. Hahah i robilismy to w jakies 4 godziny bo ciagle jakies bugi jak bys widzial jak trudno dopisac do tych gildi score to bys wiedzial.Nawet Otek ci moze potwierdzic + taki bonusik on nie patrzyl w kod gildi i to nam dopisywal lvl hard :D.A teraz wisze Otkowi grube hajsy ;c.

#szemranyinteres

Hah, no życzę powodzenia, ale sam wiesz o czym świadczy taki kod ;/

Opublikowano

Wbiję i zobaczę co tam dobrego zrobiliście : d 

50 100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600

Potrzebujesz pomocy przy Serwerze MineCrafta?Pisz PW 

Pomogłem ?Daj like !to Cię nie kosztuje a mnie motywuje :) 

Opublikowano

@xGruzlin

Mowi to je**** 13 latek, ktory jeszcze nie wyszedl z podstawowki i nie mial nigdy slownika w rece.

Pisane z telefonu.

Opublikowano

Testowałem Bety i serwer mi się podoba .

Drop trudny

Pozdro MineBarc

tdSYoS7.png

Opublikowano

@Barka

Drop nie jest trudny. Jest dostosowany do poziomu rozgrywki na serwerze.

Pisane z telefonu.

Opublikowano

tsaa zapewne przerobione gildie tirexa

drop tak samo...

no boże ratujcie

Po pierwsze nie spamuj bezsensownym komentarzem, po drugie zobaczysz wszystko na starcie :)

Opublikowano

Polecam wejść na http://www.mpcforum.pl/topic/1241427-youhardpl/  i poczytać prawdę o serwerze [ pewnie usunie swe posty by nie było dowodów ]

Cała prawda jest taka ze wy kupujecie vipy a oni se zarabiają i tyle zrobili to już raz miesiąc temu teraz znów to robią

Nie Polecam [ Spróbuj mieć jakąś spine Crejzi to już będzie wiadomo ze mam racje i chcesz tylko zrobić ludzie w Farbowanego kurczaka mówiąc ze to hejt a to tylko OPINIA i tyle ]

Zegnam

Opublikowano

Polecam wejść na http://www.mpcforum.pl/topic/1241427-youhardpl/  i poczytać prawdę o serwerze [ pewnie usunie swe posty by nie było dowodów ]

Cała prawda jest taka ze wy kupujecie vipy a oni se zarabiają i tyle zrobili to już raz miesiąc temu teraz znów to robią

Nie Polecam [ Spróbuj mieć jakąś spine Crejzi to już będzie wiadomo ze mam racje i chcesz tylko zrobić ludzie w Farbowanego kurczaka mówiąc ze to hejt a to tylko OPINIA i tyle ]

Zegnam

Polecam ci zajrzeć w nasze wypowiedzi. Po pierwsze tamta edycja była nieudana, padnięta baza danych MySQL, zbugowane gildie i wiele innych błędów dlatego też zdecydowaliśmy się zamknąć server i zrobić coś naprawdę dobrego. Vipy zostają przeniesione na tą edycję. Pisaliśmy to i obiecywaliśmy, nie oszukałem nigdy nikogo (nawet w handlu), nie znasz mnie nie wypowiadaj się. Jeżeli szczerze zależało by mi na zarobkach robił bym wszystko na sprzedaż (itemki na gildie, protki itp), a mamy w sklepiku tylko VIPA.

PS: Vipa kupiły 3 - 4 osoby (naprawdę majątek te 10 czy tam 15 zł). Nie wiem czy mam się z ciebie śmiać czy mam płakać z tego co napisałeś.

PS2: Po reklamie i naszej ciężkiej pracy widać, że się staramy i nie zależy nam na hajsie. 

Opublikowano

@xCrejzi

Pare uwag co do Ciebie, to że teraz idziesz do technikum to nie znaczy że masz władze nad gimbazjalistami,

to co napisałeś w pierwszych komentarzach zacytuję
"Pełno jest ich, a nie widziałem ani jednego z takim poziomem. Wszystkie które istnieją są to proste gunwa robione przez 14 latków, którzy chcą zarobić. Ale każdy ma prawo do swojej opinii."

Nie masz pojęcia ile Administracja ma lat, kolego wiek się nie liczy tylko rozwój i doświadczenie,

założę się że nie jeden 14 latek piszę pluginy/skrypty lepiej od Ciebie i zachowuję się owiele lepiej.

W tej chwili obraziłeś wiele serwerów i osób pisząc tak, zrobiłeś sobie w ten sposób opinię idioty bez obrazy.

Wejdź do mnie na TeamSpeak3 zobaczysz że 3/4 Administracji ma +18 lat :)
Wiekiem się nie wyróżniaj bo 16 latek to nie jest jeszcze rozwinięty umysłowo dorosły mężczyzna tylko nastolatek :)

Jeszcze cytując tą opinię:
"Pełno serwerów tego typu a jakoś ten mnie nie zachęca.."

Tak prawda w stu procentach...
Jak chcesz zrobić jakiś serwer to pomyśl głową a nie robisz kopię,

w Minecraft'cie wyróżnia się pomysłowość a nie kopia

Kojarzysz może McF2F?

Jest to mój serwer i powstał dokładnie w marcu tego roku, był to jedyny serwer EasyHC w Polsce.

pół roku minęło osiągneliśmy sukces, patrzę teraz tylko na te marne serwery które teraz powstają i myślę co za banda idiotów,

patrzę tydzień/dwa później już go nie ma...

xxx
oraz

xxx

to są dwa serwery EasyHardCore które obecnie na rynku królują wejdz i zobacz czym różni się Twój serwer od tych dwóch..

A więc totalna kopia, ale to się zmieni ponieważ już od ostatniego tygodnia wprowadziliśmy wiele dodatków których u was nigdy nie będzie, a jak będzie to kolejna kopia :*

Oczywiście nie "hejtuję" serwera tylko Ciebie i Twoje wypowiedzi oraz brak kreatywności, wejdę, zobaczę, ocenię.
Życzę powodzenia i trochę kreatywności oraz szacunku do ludzi młodszych od Ciebie ;)

Majeczny :)

Opublikowano

@OnnPL Jak bys czytal wszystkie komentarze albo chociaz reklame serwera to bys widzial po samym cmd gildi ze jest wiecej opcji.Chodzi mi tutaj o skarbiec gildi efekty itp.

Cmd gildii bo moje.

p.s: Po co dawałeś te gildie otkowi?

p.s2: @OtekPlay : Czekam na twoje ddosy w stronę mcf2f jak i sprawę w sądzie jak mi obiecałeś. Nie dobieraj się do tych gildii. Poprawiłem to, co ty zepsułeś :)

p.s3: Staracie się a nic swojego nie potraficie zrobić, tylko kopiowanie cudzych rzeczy i edytowanie tylko nazw i kolorów?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...