Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouHard

xCrejzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@#e3uS Nic nie dawalem Otkowi  to po pierwsze po drugie to nie ja skopiowalem kod od Digitalixa jesli chcesz juz tak pisac ;).Wiec nie jest to twoje cmd w 100%.I z tego co slyszalem to ty tylko w tych gildiach config robiles ;)."Staracie się a nic swojego nie potraficie zrobić, tylko kopiowanie cudzych rzeczy i edytowanie tylko nazw i kolorów?" To mnie najbardziej rozbawilo Drago i nie kopiowanie kodow od innych gildi.

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. To ciekawe skąd to Otek ma, skoro tylko ty mu mogłeś dać :)

2. Tylko config? Config jest inny w ch**. Jak tak bardzo chcesz zobaczyć "tylko config" to mogę ci pokazać kod Digitalixa i kod mój to sobie zobaczymy czy tylko ten config robilem. O kopiowanie cudzych rzeczy obwiniam ciebie bo to jest o tobie, nie o mnie, więc nie zmieniaj tematu.

Opublikowano

@#e3uS Kolego czytaj ze zrozumieniem,napisalem ze dowiedzialem sie z moich zrodel ze napisales tylko w tych gildiach "config".I co nie zmieniaj tematu to ty skopiowales kod digitalixa jesli w ogole ty to pisales np z zakladaniem gildi.Kod jest identyczny moge dac ci kod digitalixa i twoj i ci udowodnic.Jeszcze raz ci powtarzam ze Otkowi pluginu nie dawalem.Zapewne komus jeszcze wyslales te gildie i ktos wyslal mu :).

Opublikowano

Z pewnych źródeł jakim jest twój super decompilator od gwardzisty? Kod jest różny w większości kwestii, jak i dodane rzeczy ode mnie.

Opublikowano

Cmd gildii bo moje.

p.s: Po co dawałeś te gildie otkowi?

p.s2: @OtekPlay : Czekam na twoje ddosy w stronę mcf2f jak i sprawę w sądzie jak mi obiecałeś. Nie dobieraj się do tych gildii. Poprawiłem to, co ty zepsułeś :)

p.s3: Staracie się a nic swojego nie potraficie zrobić, tylko kopiowanie cudzych rzeczy i edytowanie tylko nazw i kolorów?

Zbierałem opinie na twój temat, pytałem się o ciebie i  z to co się dowiedziałem rozbawiło mnie. Opinie wyszły takie, że ch*** znasz się na JAVIE, potrafisz kopiować tylko innych pluginy a we własnym piszesz tylko config, bo cały plugin piszą za ciebie. To co jeszcze mnie rozbawiło to, to, że każdy kto o tobie słyszał to się śmieje, że ty uważasz się za "programiste", a tak naprawdę nic nie potrafisz. 

PS: Wasze mcgówno stoi tylko dlatego, że na starcie byliście reklamowani i to poszło do przodu.

Opublikowano

@#e3uS

Glupi baranie 80% kodu jest z moich gildi , HpLayer MCh glowna klasa nie wiedziales jak zrobic powiekszania to skopiowales z xcrafters reszta kodu jest z tirexa gildi i innych syfow :) tyle

Ja juz zaczelem robic od nowa gildie nie ma problemu ja zrobie od nowa ale ty ich scierwie do rak nie dostaniesz ;> , powiem Ci wiecej te gildie na dniach beda udostepnione te "twoje" : > tyle , zycze Ci abys zdechl na raka za nie szanowanie kogos pracy.

Opublikowano

HAHAHAHAHA

Oczywiście autorskie pluginy.

Ten tekst mnie dojebal wy i autorskie pluginy hahaah......

Dzieci przerabiaja pluginy i mysla ze sa fajni

czekam na wypowiedzi @#e3uS @.avaterysa_ @1361622928-U485574.pngTiREX69 i @const_ a i oczywiscie @OtekPlay

"Dzieci", po pierwsze jestem od ciebie starszy głupi gimbusie. Po drugie piszę to co chce a to co posiadamy to już nasza sprawa.

Opublikowano

@MajuPL

Kompletnie popieram twoje słowa ;) Opisałeś wszystko co możliwe.

Zauważyłem że wszyscy za nowości uważają możliwości które były na innych serwerach ale są już niedostępne, czyt. różdżka teleportu na spawn. Według niektórych to autorska nowość i ie ma tego na INNYM a nie INNYCH serwerach, nie wiem serwer nie wystartował zatem moja krytyka jak i opinia będzie bliska zeru.

No właśnie, krytyka?

Wszyscy mówią o Tirex, xcrejzi chój, j****, gówno.

Po co oceniacie książkę po okładce? Nie widzieliście serwera w trakcie pracy jak i rozgrywki zatem nie wiem skąd opinie o pluginach Tirex'a które z tego co wiem niemiłosiernie obciążają serwer (podobno Tools'y), zbudujcie sobie własne zdanie i wywnioskujcie trochę z tego co piszą autorzy, jak już ktoś kto ma jakąś tam wyrobioną opinie na mpc napisze post, to tylko go przeczytajcie, nie cytujcie ani nie kopiujcie posta, który zapewne zawiera tą samą treść co zawsze, "serwer na skryptach". Wstrzymajcie się z krytyką, typową krytyką, nie niszczcie chłopakom tematu flamewar'em, szczerzy? W chuju mam to co pomiędzy wami było, zawiedli Miesiąc? temu, podobno się zmienili, zobaczymy.

Sam obecnie trochę wydoroślałem z typowej gimbusiarskiej krytyki, co nie czyni mnie starszym ani lepszym od niektórych.

Sam obecnie crejzi przesadziłeś wyzywając kogoś od gimbusów bo nie zapominaj że sam nim dopiero byłeś, i takie osoby nie są gorsze.

Krótko mówiąc i podsumowując, serwer powinien wystartować i wtedy być zdolnym do skrytykowania, poziom który reprezentujecie wnosząc krytykę do tego tematu jest bliski przedszkolakowi który jeszcze w życiu nie miał styczności z rozprawką(połowa zapewne nawet nie wie co to jest choć uczą chyba tego w 3 gim^^), poczekajmy, pożyjemy zobaczymy. Ja osobiście życzę powodzenia i za ch*ja nie wspieram tych autorów bo ostatnio wręcz byłem negatywny do nich nastawiony. Tak samo kilka osób, np. eastwest, myśli że po pseudo serwerze fastfun zmieniam tylko nazwy pluginów, nie wyrażajcie swojej opinii jeśli nie jesteście w temacie bo tak naprawdę to nie ja dodawałem przedrostek diverse.

Mam nadzieję że przemyślicie to co wyprawiacie bo naprawdę jest to śmiechu warte.

Pozdrawiam, i jeszcze raz życzę powodzenia.

Zapomniałem dodać że tak i tak żaden serwer nie przebije xcrafters pod względem innowacyjności i funkcjonalności choć ostatnio cofają się w rozwoju ^_^.

Opublikowano

@MajuPL

Kompletnie popieram twoje słowa ;) Opisałeś wszystko co możliwe.

Zauważyłem że wszyscy za nowości uważają możliwości które były na innych serwerach ale są już niedostępne, czyt. różdżka teleportu na spawn. Według niektórych to autorska nowość i ie ma tego na INNYM a nie INNYCH serwerach, nie wiem serwer nie wystartował zatem moja krytyka jak i opinia będzie bliska zeru.

No właśnie, krytyka?

Wszyscy mówią o Tirex, xcrejzi chój, j****, gówno.

Po co oceniacie książkę po okładce? Nie widzieliście serwera w trakcie pracy jak i rozgrywki zatem nie wiem skąd opinie o pluginach Tirex'a które z tego co wiem niemiłosiernie obciążają serwer (podobno Tools'y), zbudujcie sobie własne zdanie i wywnioskujcie trochę z tego co piszą autorzy, jak już ktoś kto ma jakąś tam wyrobioną opinie na mpc napisze post, to tylko go przeczytajcie, nie cytujcie ani nie kopiujcie posta, który zapewne zawiera tą samą treść co zawsze, "serwer na skryptach". Wstrzymajcie się z krytyką, typową krytyką, nie niszczcie chłopakom tematu flamewar'em, szczerzy? W chuju mam to co pomiędzy wami było, zawiedli Miesiąc? temu, podobno się zmienili, zobaczymy.

Sam obecnie trochę wydoroślałem z typowej gimbusiarskiej krytyki, co nie czyni mnie starszym ani lepszym od niektórych.

Sam obecnie crejzi przesadziłeś wyzywając kogoś od gimbusów bo nie zapominaj że sam nim dopiero byłeś, i takie osoby nie są gorsze.

Krótko mówiąc i podsumowując, serwer powinien wystartować i wtedy być zdolnym do skrytykowania, poziom który reprezentujecie wnosząc krytykę do tego tematu jest bliski przedszkolakowi który jeszcze w życiu nie miał styczności z rozprawką(połowa zapewne nawet nie wie co to jest choć uczą chyba tego w 3 gim^^), poczekajmy, pożyjemy zobaczymy. Ja osobiście życzę powodzenia i za ch*ja nie wspieram tych autorów bo ostatnio wręcz byłem negatywny do nich nastawiony. Tak samo kilka osób, np. eastwest, myśli że po pseudo serwerze fastfun zmieniam tylko nazwy pluginów, nie wyrażajcie swojej opinii jeśli nie jesteście w temacie bo tak naprawdę to nie ja dodawałem przedrostek diverse.

Mam nadzieję że przemyślicie to co wyprawiacie bo naprawdę jest to śmiechu warte.

Pozdrawiam, i jeszcze raz życzę powodzenia.

Zapomniałem dodać że tak i tak żaden serwer nie przebije xcrafters pod względem innowacyjności i funkcjonalności choć ostatnio cofają się w rozwoju ^_^.

Twoja wypowiedź mnie zadowoliła w 50% zgodziłbym się z jej treścią. Krytykanci którzy nas aktualnie krytykują nie byli ani razu na serverze, są posłańcami lub randomami którzy lubią psuć opinie innym. Ci którzy mnie krytykują wyrobili na mnie złą opinie przez to, że poprzednia edycja nie wypaliła i przez to, że niektórzy są podpuszczani/namawiani przez innych. Co do tamtej obrazy to wiem, że nie powinienem tak pisać ale jeżeli ktoś opisuje coś co nie widział na oczy (ocenia książkę po okładce) to mnie takie coś wkurza (nie zna mnie nie widział servera, tylko zna jego opinie). 

Opublikowano

A ty niby programista?

napisz do mnie na pw, zgadamy sie na jakiegoś ts3 i pogadamy, ok?

Programistą to ty też nie jesteś, bo ostatnio z tego co pamietam miales drame z minegrawd chyba? I z tego co pamietam udostepniales cos tylko nie pamietam co, chyba pluginy i to nie swoje. Możliwe że myle osoby.

Opublikowano

Bardzo dobry serwer. Administrator @#xXBlakeyzXx# jest osobą bardzo zaufaną, nie oszukuje ludzi, warto grać u niego na serwerze. Pragnę również nadmienić, że nie sprzedaje on żadnych pluginów, jest osobą zaufaną i inteligentną.

Zachęcam do gry, pozdrawiam.

Mistrz ironiii ;)

A teraz tak na poważnie, możliwe że zdubluję posta Diverse (swoją drogą odniosę się też do sprawy z "przedrostkiem").

Zacznijmy może od tego, że nie rozumiem po pierwsze wysypu spamu ze strony TiREX'a i masy innych śmiesznych ludzików, o to że mają przerobione gildie, czy coś - spytam, no i co z tego? To, że je przerobili świadczy tylko o nich i och sprycie bo potrafią wykorzystać coś co tak naprawdę jest dostępne w internetach. Pomijam fakt, że z tego co zrozumiałem z tej fabryki spamu to gildie są eSuSa, który swoją drogą, jest chujem (pozdrawiam Cię serdecznie), a edytował je Otek/Qtek (whatever). Cała ta mieszanina kodu może dać naprawdę ciekawy efekt, jeśli chodzi o marketing serwera, ale jak będzie z wydajnością? To okaże się na starcie.

Wracając do przedrostków - Diverse, jeśli to nie Ty je dopisałeś to gratuluję szacunku dla własnej osoby - zabiłbym bym na miejscu (jeśli bym mógł zrobił bym to dawno, no ale cóż, to tylko burakowe internety). Przedrostki rozumiem, ale nie w formie "diverseWorldGuard" ;) Pozdrawiam! 

Teraz o samej ekipie - echh - która tak naprawdę swoimi poprzednimi projektami się skreśla (no chyba, że są Avaterysem i sprytnie ukrywają wady zajebistym marketingiem i community). Wyzywają wszystkich dookoła od gimbusów, którzy KRYTYKUJĄ ich projekty (podkreślam słowo krytyka (!) - to kompletnie coś innego niż hejt!),  a tak naprawdę jeszcze nie dawno, a może i nadal sami nimi są! Hipokryzja? Czy może po prostu chęć zaistnienia w tłumie? Tego nie wiem :(

Serwera może zbytnio nie chcę oceniać - jeszcze nie wystartował, ale ciężko będzie wyrazić jakąś pozytywną opinię zważając na Wasze poprzednie projekty i Wasze zachowanie oraz relacje między ludzkie. 

----------------------------

Jak nie chcesz czytać zwykłego spamu to łap skrót: "mam nadzieję, że serwer nie będzie jedną wielką konfabulacją".

Pozdrawiam :)

Opublikowano

@_const

Przepraszam bardzo

to sa moje gildie (tak wlasciciwe digitalixa)

i ja mam do nich pelne prawo :> w porownaniu do #esusa  :>

Zanim sie udzielisz przeczytaj jeszcze 30 razy :D ,

btw :) esus dodal tez duzo t woich gildi :*

Opublikowano

@_const

Przepraszam bardzo

to sa moje gildie (tak wlasciciwe digitalixa)

i ja mam do nich pelne prawo :> w porownaniu do #esusa  :>

Zanim sie udzielisz przeczytaj jeszcze 30 razy :D ,

btw :) esus dodal tez duzo t woich gildi :*

Bardzo łatwo jest się zgubić w takiej fabryce spamu ;)

Opublikowano

Mistrz ironiii ;)

A teraz tak na poważnie, możliwe że zdubluję posta Diverse (swoją drogą odniosę się też do sprawy z "przedrostkiem").

Zacznijmy może od tego, że nie rozumiem po pierwsze wysypu spamu ze strony TiREX'a i masy innych śmiesznych ludzików, o to że mają przerobione gildie, czy coś - spytam, no i co z tego? To, że je przerobili świadczy tylko o nich i och sprycie bo potrafią wykorzystać coś co tak naprawdę jest dostępne w internetach. Pomijam fakt, że z tego co zrozumiałem z tej fabryki spamu to gildie są eSuSa, który swoją drogą, jest chujem (pozdrawiam Cię serdecznie), a edytował je Otek/Qtek (whatever). Cała ta mieszanina kodu może dać naprawdę ciekawy efekt, jeśli chodzi o marketing serwera, ale jak będzie z wydajnością? To okaże się na starcie.

Wracając do przedrostków - Diverse, jeśli to nie Ty je dopisałeś to gratuluję szacunku dla własnej osoby - zabiłbym bym na miejscu (jeśli bym mógł zrobił bym to dawno, no ale cóż, to tylko burakowe internety). Przedrostki rozumiem, ale nie w formie "diverseWorldGuard" ;) Pozdrawiam! 

Teraz o samej ekipie - echh - która tak naprawdę swoimi poprzednimi projektami się skreśla (no chyba, że są Avaterysem i sprytnie ukrywają wady zajebistym marketingiem i community). Wyzywają wszystkich dookoła od gimbusów, którzy KRYTYKUJĄ ich projekty (podkreślam słowo krytyka (!) - to kompletnie coś innego niż hejt!),  a tak naprawdę jeszcze nie dawno, a może i nadal sami nimi są! Hipokryzja? Czy może po prostu chęć zaistnienia w tłumie? Tego nie wiem :(

Serwera może zbytnio nie chcę oceniać - jeszcze nie wystartował, ale ciężko będzie wyrazić jakąś pozytywną opinię zważając na Wasze poprzednie projekty i Wasze zachowanie oraz relacje między ludzkie. 

----------------------------

Jak nie chcesz czytać zwykłego spamu to łap skrót: "mam nadzieję, że serwer nie będzie jedną wielką konfabulacją".

Pozdrawiam :)

Szkoda że nawet nie miałem wpływu na osobę która to dodawała a co dopiero nie miałem ftp ^_^. Pisałem kilka razy do hostingu o ostrzeżenie właściciela serwera, ja tam nawet w ekipie nie byłem tylko jakiś typ latał pod moim nickiem...

No i 2 raz szkoda że wyrobiłeś sobie o mnie taką opinie skoro fakty przez które ją wydałeś nie miały w ogóle związku z moją osobą, oprócz nicku.

Raz im napisałem jakieś takie małe rzeczy w pluginie pod nazwą addon, i zostałem wyjebany odrazu także sory ^^.

A ogólnie zauważyłem, każdy serwer z "autorskimi pluginami" zawsze jest oceniany pod względem gildi toolsów i dropów, tak jakby autorzy serwera nie napisali czegoś innego...

Opublikowano

@Diverse. Kolego zobaczysz na starcie jakie pluginy beda i jakie nowosci i odeszlismy od pluginu Karoliny na logowanie i teraz mamy dzieki Otkowi lepszy plugin pod bunge oczywiscie chodzi mi tutaj o logowanie premium.

Opublikowano

@Diverse. Kolego zobaczysz na starcie jakie pluginy beda i jakie nowosci i odeszlismy od pluginu Karoliny na logowanie i teraz mamy dzieki Otkowi lepszy plugin pod bunge oczywiscie chodzi mi tutaj o logowanie premium.

Pod bungee jest o wiele prościej więc nie wiem czym tu się chwalić ^^

Opublikowano

@Diverse. Ale przynajmniej powoli odchodzimy od pluginow ktore sa udostepnione publicznie i polowe serwerow z nich korzysta :D.Nie chwale sie tylko informuje poprostu.Nie chce szukac zadnych spin jesli ktos ma jakies glebsze zapytania co do serwera proponuje wbic na naszego ts'a zamisast spamic pod tematem ;).

Opublikowano

ehh. poczekam na start z gorszym hejtem ^..^ oraz sprawdzę czy administracja to "dorośli" czy jak mówią wszędzie banda orangutanów...

oraz parę pytań

Stowniarki - Respią się nad blokiem (który craftujemy) czy zamienia się z tym blokiem?

Ciasteczko - od czego ono jest?

"rozdzka dropu" - na jakiej zasadzie działa...

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Troche smieszna sytuacja , bo cała ta ekipą steruje wieki maestro xCrejzis , z swoja ekipa podwladnych w tym (koxa blejka , ktory ostatnio ddos'y sb puszczla na mnie) + minebrac , dziecko-gowno bez mutacji obrazane przez nich. i ta reszta tej BARDZO ALE TO BARDZO OGARNIETEJ administracji , przeczuwam itki dla graczy , pelno bugow . ALe zoabcze , wbije , ocenie.

Wolicie 3 strony  opisywac klotnia , noo inteligetnie - a typek zadal pytanie a na nie odpowaidac nie umiecie ;c . 

Opublikowano

@6Master9 Ciekawe jak "didioesy" pusczalem na twoj serwer.Na pewno nie bedzie dawanie itemkow bo po to mamy specjalny plugin.Bugow nie bedzie testujemy wszystko na dniach.Nie nasza wina ze zrobilismy dobra reklame i ludzie pisza pod nim komenty ;).Przypominam ze beda reklamy na twichu i innych portalach.Ktore na dniach beda aktualizowane w prezetacji z linkami to twicha i youtuba ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...