Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouHard

xCrejzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@xeq_ : Naprawdę aż tak staro wygladam, na 25 lat? :O Cholera! Ślepy jesteś jak tam widzisz 25-latka. :D

Co ja gej, żeby wstawiać na avatar zdjęcia innych facetów?

P.S: co Ty za głupoty pleciesz? Jaki lizodup? Przez ostatnie kilka miesięcy z Blakeyzem mieliśmy spinę i to porzadna, dopiero niedawno pogadaliśmy sobie i wyjaśnili pare rzeczy. Ten post "blakezy jest uczciwy, inteligentny" to byla ironia.

-----------------

Wyklikane z iPhone'a. Sorry za literówki.

Opublikowano

@Diverse. Masz jakies dowody?Bo napisac kazdy moze rozumiem ze masz bol dupy ze robimy cos na prawde dobrego.A i jesli chodzi o logowanie to mamy logowanie premium.Wiec gracze nie beda musieli sie rejestrowac.Chyba ze chodzi ci o non premium ale i tak prawie kazdy ma teraz premium.

Opublikowano

@Diverse. Masz jakies dowody?Bo napisac kazdy moze rozumiem ze masz bol dupy ze robimy cos na prawde dobrego.A i jesli chodzi o logowanie to mamy logowanie premium.Wiec gracze nie beda musieli sie rejestrowac.Chyba ze chodzi ci o non premium ale i tak prawie kazdy ma teraz premium.

Ból dupy? Ból dupy to możesz mieć co najwyżej ty że na ekipe spadają same krytyki, zero pozytywnych konsekwentnych komentarzy. Serwer ma bardzo mało nowości w porównaniu do 1 edycji mojego serwera z lipca ;)

Grali tam tacy youtuberzy jak mironq, krzema. Oczywiście nie długo ale nieźle nas propsowali... I wiesz za co? Za zajebistosć, tak odpierdo**em serwer że aż 3 gildie z hc się przepniosły u nas, jedna bodajże 28 typa + akademia.

Więc nie pierdol mi tu o bólu dupy ;)

1025214095481731077112.jpeg

Jak dla mnie przypadkiem nie są posty których jest masa że kradniecie, przerabiacie itp.

Opublikowano

Chwalicie się byle gównem, logowanie premium pod bungee bardzo proste do napisania, wystarczy pare linijek kodu + mysql, sama Karolina nie wiedziała jak to zrobić, podesłałem jej jak to Karolina skrytykowała. Gildie digitalixa(czy jak temu było) , jak dobrze pamiętam jego gildie kiedyś chodziły po necie(Dawna wersja), Blakeyz sprzedajesz nie swoje pluginy, gildie gówno jak inne pluginy które posiadasz + nie raz wyzywałeś ludzi od gimbusów, którym za pewnie jesteś, po prostu nie znosisz krytyki, negatywnej opinii innych osób.

Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200

Opublikowano

Otek coś pisał o tych gildiach. Logowanie premium pod bungee już mam ;). A to chyba pomyliłem Ciebię z Gwardzistą.

Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200

Opublikowano

ło jezu, k***a blakeyz i xcrysis "hakierzy" który jedyne co umieją to ddosować, kraść pluginy i atakować botami...

prawda jest taka, że blakeyz programistą jest bardzo , ale to bardzo słabym, raz pewnego typa prosił o dodanie scoreboardu do gildii tirexa wzamian za pliki... 

to samo gwardzista, również gówno umie, a krytykuje innych 

wg mnie prawda jest taka, że nikt nie zagra na tym waszym gównie...

chcecie "wojny hakierów" prosze bardzo, xeqlogia vs xcrysis samcio i blakeyz ... żałosne...

tak, bardzo trudno jest dopisac do gildii tirexa prosty scoreboard...

są to niestety gildie tirexa tylko że lekko przerobione, dodanie skarbca itd to wcale nie jest tak dużo roboty.. ktoś taki jak otek by sobie poradził przy pomocy karoliny.. blakeyz dysponuje gildiami tirexa wraz z sourcami, bo mu przez 3 godziny lizał dupe..

ale niestety te gildie to jest jedno wielkie gówno jeśli chodzi o optymalizacje.. komendy gildiljne napisane w 1 klasie... mysql z xcrafters.. kod tablisty z pluginu jvmpera..

wiele ludzi w tym temacie wyraża się ironicznie podobnie jak 2x up, i wcale im się nie dziwie.. 

pełno tu lizodupów typu .Avaterys_ czy jak mu tam, wystawiasz zdjęcie swojego taty na avatar nwm nawet na jaki ch*j chcesz żebyśmy uwierzyli że masz 25+ lat? haha powodzenia zycze.

a później tylko przyjdzie taki rozkurwiony tirex i będzie darł morde o oddanie plików...

i co mu powiecie?

że są wasze?

haha, te pliki nie są ani jego, ani wasze, tylko tak naprawdę xcrafters..

druga sprawa..

zarabianie na serwerze...

kolego blakeyz czy blakezy nwm k***a nie interesuje sie twoim chujowym nickiem, zebys wiedzial, ze o prawie wiesz malo jezeli chcesz zarabiac na serwerze. zeby cos takiego robic trzeba naprawde znac prawo, bo inaczej dostaniesz taka kare, ze sie zesrasz, albo twoi rodzice wyladuja w pierdlu i bedzie placz... 

Bawią mnie tacy idioci jak ty, spinasz się o byle gówno. Nasz serwer wystartuje  i tak, i tak, takie hejty nas tylko wzmacniają. To, że ty nie potrafisz postawić swojego serwera i zwrócić na niego jak największą uwagę to już nie mój problem. To co dotychczas napisałeś, straszyłeś ddosami, spinałeś się, nakłoniło mnie do staranniejszej pracy oraz rozbawiło mnie na maksa. 

PS: Niby słaba ale zawsze coś :#

Uczeń
Opublikowano

No to tak: Prezentacja- To o czym napisaliście, to nic ciekawego, bo każdy może napisać że jest profesjonalistą i zna się na tym co robi. Bardzo rozbawił mnie punkt o "oryginalnych pomysłach". Kolejna rzecz o której mogę napisać zupełnie z dupy, ponieważ oryginalnym pomysłem można nazwać dosłownie wszystko, a na dodatek to że napisaliście o tych "oryginalnych pomysłach", nie daje mi żadnych informacji na temat tych oto pomysłów.

Czym wyróżniamy się od innych rynkowych serverów ?

Oczywiście autorskie pluginy.

Profesjonalna administracja.

W pełni wykorzystany serwer, brak lagów.

Brak faworyzacji gildii.

Oryginalne pomysły.

Czym wyróżniamy się od innych rynkowych serverów ?

Mamy duży nacisk na cheaterów.

Administracja zawsze znajdzie wolny czas.

Jesteśmy po prostu profesjonalni.

Odpowiadamy szybko na prośby graczy.

Zupełnie z dupy! To powinno nazywać się "Czym Nie wyróżniamy się..." Jak już wyżej pisałem, każdy może sobie coś takiego napisać, a te rzeczy o których napisaliście to to, o czym pisze w każdej prezentacji servera. 

Odnośnie komentarzy, pod prezentacją: Posty pochwalne piszą tylko ludzie którzy mają z tego jakąkolwiek korzyść... Admin piszący że server jest dobry? To chyba trochę nie poważne... Ludzie nie mówią o serverze dobrze, a tzw. "po prostu profesjonalni" (haha!) są nazywani gimbusami, nieogarami itd.

Ja osobiście nie wejdę i zakładam że server padnie dość szybko. Albo z barku hajsu (bo nie jest robiony z pasji [a przynajmniej tak zakłądam]) albo z powodu jakiegoś gimbusa który popełni jakiś debilny błąd. 

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Uczeń
Opublikowano

@#xXBlakeyzXx# w takim razie zostaje druga opcja, zakładam że server się nie sprzeda

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

Kliknij mnie!

Opublikowano

.Nie mamy gildi Digitalixa na serwerze wtf ;o ?

digitalixa, tirexy przerobione lub gildie drago? :F

mam wasze gildie, leżą sobie na dysku.

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Uczeń
Opublikowano

@#xXBlakeyzXx#

Każdy inteligentny gracz, przed wejściem na server czyta komentarze, a tylko debile wchodzą bez zastanowienia. Nie martw się, debile się szybko wykruszają, to takie typowe neosie, które się w podstawówce i podniecają się minikraftem... -.- Jeżeli skończy się na takich oto debilach, server padnie szybko, albo utrzyma się długo bez zysków. :)

Pozdro

1792069e00b756d8gen.png

Kliknij mnie!

Opublikowano

dlaczego serwer jest off?

Bo jeszcze nie wystartował, a tak ogółem przenosimy cały serwer na lepszą maszynę.

Opublikowano

Dobra, moja kolej.
Patrząc na wasze ekscytujące komentarze, śmiać mi się chce.
ten wasz "YouHard" kojarzy mi się z MyHard, ale dobra.
Gildie, napewno nie wasze, bo znam takich jak wy, czyli? czyli w zieliście jakieś digitalx + Tirówex (TiREX) i takie tam...
patrząc na was, poziom waszej inteligencji nie dorasta do średniej krajowej dlaczego?
spędzacie przed komputerem 89 % czasu, 10 % potrzeby prywatne czyli: wydalanie się .. 1 % - Chodzenie do szkoły..
Mam do was takie pytanie, co powiecie jak będziecie mieli swoich "wnoków" lub synów (córek) jak się zapytają, co robiliście jak byliście młodzi?
"robiłem 50 edycje mojego kochanego serwera, i tak zarobiłem na fiata 120p" ?
Dobra, bym coś powiedział, ale nie chce mi się tyle pisać, eldoka...

# j**** j****, minkruft

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

@MCBloomy Dziekujemy za wypowiedz postarales sie i przy okazji refneles temat ;).I jaka 50 edycje jak nawet nie bylo 2 xD ?Rozumiem cie ze nie dalem ci pluginow do majkrafta i sie srasz o to ale spokojnie.

"50 edycja? srk. chodziło mi o 50 serwer.."

"Nie dałem ci pluginow do majkrafta i sie srasz" o nie, teraz to mnie zjechałeś, o nie.. Rozumiem, ale haha, to nie ja gram w klocki 24/h i siedzę zgarbiony przed monitorem i piszę k***a jakieś głupstwa..

No dobra.. sram się o majkrafta w którego nie gram, haha.. Powodzenia..

"Mądrość Administracji, 16 lat = siedzenie przed komputerem, brak dziewczyny, brak ocen, brak rozumu"

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

@#xXBlakeyzXx# - też będę złym użyszkodnikiem, który refnie Ci temat :O

Znów piszę tutaj więc coś naprawdę musi być na rzeczy.

Wpierw:

Dobra, moja kolej.
Patrząc na wasze ekscytujące komentarze, śmiać mi się chce.
ten wasz "YouHard" kojarzy mi się z MyHard, ale dobra.
Gildie, napewno nie wasze, bo znam takich jak wy, czyli? czyli w zieliście jakieś digitalx + Tirówex (TiREX) i takie tam...
patrząc na was, poziom waszej inteligencji nie dorasta do średniej krajowej dlaczego?
spędzacie przed komputerem 89 % czasu, 10 % potrzeby prywatne czyli: wydalanie się .. 1 % - Chodzenie do szkoły..
Mam do was takie pytanie, co powiecie jak będziecie mieli swoich "wnoków" lub synów (córek) jak się zapytają, co robiliście jak byliście młodzi?
"robiłem 50 edycje mojego kochanego serwera, i tak zarobiłem na fiata 120p" ?
Dobra, bym coś powiedział, ale nie chce mi się tyle pisać, eldoka...

# j**** j****, minkruft

Czytam to 10 raz - nie zrozumiałem nic, brak jakiejkolwiek interpunckji czy ortografii  - jeśli się wypowiadasz, to prezentuj jakiś poziom. Zaznaczasz ostatnimi słowami, że nie lubisz klocków, a prezentujesz poziom, który odpowiada 99.9% osób aktywnie w grających w klocki. Porównania z MyHardem nie rozumiem - pierwsze 2 edycje były po naszej myśli, potem wszystko zaczęło się psuć i to całkowicie normalnie. YouHard zepsuł 1. edycję, 2. zobaczymy.

@#xXBlakeyzXx# - patrzę na Twoje posty już od dłużeszego czasu. Piszesz, że nie jesteś gimnazjalistą, uczęszczasz do Technikum. Pięknie, szkoda tylko, że w swoich postach prezentujesz kompletną pogardę do innych (zwykle tych złych dla Ciebie) osób, które w dość prosty ale konsekwenty sposób pokazują Ci wady i zalety Twoich projektów. Kolego, trochę dystansu do siebie, trzeba nauczyć się przyjmować słowa konkretnej krytyki (hejt to zuo).

Pozdrówka! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...