Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouHard

xCrejzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwnem lagi jak przy starcie skkf a jest 20 osób WTF ??? I jakieś ataki botów wywala graczy z serwera błędy bije giganta nagle znika cofa mnie 30 kratek w tył moby praktycznie się nie spawnują ja rozumiem że chcecie dodać jakieś swoje nowostki ale jeżeli mają być takie lagi to p******e nie gram :P Ogarnijcie to. 

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer już padł?

jak smutno ;c no szkoda a sie zapowiadł Epicki serwer z autorskimi pluginami i innymi gownami z zmienianą nazwą

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Serwer już padł?

jak smutno ;c no szkoda a sie zapowiadł Epicki serwer z autorskimi pluginami i innymi gownami z zmienianą nazwą

Serwer nie upadł, a twoja obraza mnie wzruszyła, start został przełożony na nowo na sobotę z powodu małej ilości graczy i problemów z logowaniem. Teraz wystartujemy w 100% sprawnie, a nasz wysiłek z serwerem nie pójdzie na marne. 

@OnnPL Były autorskie plg tylko działały tak jak by je pisał no niech pomyślę fush :P

Pluginy nie są źle napisane, tylko nie mieliśmy żadnego logowania premium pod ręką, a przez zmianę logowania padły zapisy graczy(zapominalski ja zapomniałem zrobić kopii zapasowej).

PS: Dodam, że w administracji pojawiła się nowa osoba AramekPL(boty i tym podobne już nam nie zagrożą)

Pasjonat
Opublikowano

hahahahaah

widzę to wasze dopracowanie.

wbijam pierwszy i już mogę klepać na spawnie hahahah ;3

powodzenia w rozwijaniu serwera.

ps. nie polecam ;)

Opublikowano

Próbuję wejść: Wykryto atak botów, proszę spróbować później.

Może i macie autorskie pluginy, ale zjebane i to ostro. Jak już chcecie wprowadzać nowości to je przetestujcie.

Opublikowano

1.Nie polecam.

2.Serwer jest pay2win ( na hajs ) .

3.Administracja Serwera to osoby które nie przeszły mutację i wypowiadają się na temat innych właścicieli serwera że są dziećmi a nie wiedzą ze sami się do nich zaliczają .

4.Administracja serwera co sekundę czyści chat i pokazuję swoje zachowanie ( czyli wiadomo dzieciaka ) .

5.Pluginy niby autorskiego ? Plugin na gildie to przerobiony plugin tirexa i drago i innych . Nic swojego. ( można sprawdzić pluginy pod komendą /pl )

6.Nie Polecam ten serwer z tych przyczyn ^,^ Jeszcze Raz Nie Polecam , Nie grać nie marnować czasu na WIELKI SYF PayToWin !

------------------------------------

Czytałem trochę komentarzy i zauważyłem że ktoś napisał że administracja nie jest złodziejami ... Jeśli chcesz dowody wejdź na ich ts3 i posiedź parę godzin a usłyszysz ciekawe tematy o nich i serwerze.

NIE POLECAM ! Wielki CHAOS (armageddon) !

Opublikowano

1.Nie polecam.

2.Serwer jest pay2win ( na hajs ) .

3.Administracja Serwera to osoby które nie przeszły mutację i wypowiadają się na temat innych właścicieli serwera że są dziećmi a nie wiedzą ze sami się do nich zaliczają .

4.Administracja serwera co sekundę czyści chat i pokazuję swoje zachowanie ( czyli wiadomo dzieciaka ) .

5.Pluginy niby autorskiego ? Plugin na gildie to przerobiony plugin tirexa i drago i innych . Nic swojego. ( można sprawdzić pluginy pod komendą /pl )

6.Nie Polecam ten serwer z tych przyczyn ^,^ Jeszcze Raz Nie Polecam , Nie grać nie marnować czasu na WIELKI SYF PayToWin !

------------------------------------

Czytałem trochę komentarzy i zauważyłem że ktoś napisał że administracja nie jest złodziejami ... Jeśli chcesz dowody wejdź na ich ts3 i posiedź parę godzin a usłyszysz ciekawe tematy o nich i serwerze.

NIE POLECAM ! Wielki CHAOS (armageddon) !

Pay2win, czy widziałeś żeby w naszym sklepiku znajdowały się koxy i inne gówna. Mamy tylko 1 usługę którą jest VIP (wiadomo serwer sam się nie utrzyma). Dzieciaki w administracji bez mutacji ?, nasza administracja jest 16+ nie gadałeś z żadnym z nas a wypowiadasz się na ten temat. Co do pluginów, niektóre są draga który był do niedawna z nami. Administracja nie czyści chatu co jedną sekundę, a to co działo się przy starcie to tylko stan przejściowy. Nie wypowiadaj się na nasz temat jeżeli nie znasz sytuacji i nie widziałeś nawet serwera.

Opublikowano

Serwer nie jest pay4win czy jakoś tak (sram na to)

Serwer jest praktycznie for fun ale prowadzą go dzieci (nie mowie tu o xCrejzi ale mówie o reszcie - bandzie idiotów którzy nie wiedzą co to 2+2)

SERWER nigdy nie będzie miał SWOICH autorskich pluginów - każdy plugin jest podjebany od kogoś i zmieniona nazwa może troszku komendy.... żeby się nie pokapali

ehh dopóki będziecie robić ludzi w CH*JA to nić nie zrobicie a napewno pod tą nazwą

Ludzie się już przyzwyczaili do tego że wasze edycje trwają 1 dzień lub 1 tydzień więc nie ma po co grać....

([RADA] zamiast podpierdalać kody z tirexowych i xcr to najlepiej napisać własny plugin PROSTE... a teraz wypierd*lać z tym szajsem i postawcie prawdziwy serwer na którym się gra bez lagów)

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Serwer bardzo fajny i dobrze skonfigurowany :) Rekrutacja na modów on? :)

Chwilowo rekrutacji nie ma.

Opublikowano

Tak, więcej informacji dowiesz się na naszym FB: (youhpl).

@ Temat do zamknięcia.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

xCrejzi to ten hakjer? Normalnie tak DiH**rd zhackowales ze tylko boty pusciles i spamiles "server hacked by xCrejzi zapraszamy na serwer youhakjer.pl".

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

No dobra, to teraz znów ja...
Jak sądziłem od początku, ten serwer to lipa, ii? zgadłem..
sprzeczaliście się ze mną od początku, ignorowaliście moje em.. komentarze..
i co się stało? gimboprogramiści nie umią pisać plg, jedyny eSus (drago) wam pomógł.
dobra, eldoka.

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...