Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouHard

xCrejzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@TheHappiness Miej sobie nasze gildie ktore za pewnie nie sa najnowsze albo tirexa przerobione ktore rozdawalem na skype.Hahaha ahh te gimbuski

Zniżasz się do poziomu przedszkolaka który nie ma szacunku dla innych ludzi.

Serdecznie odradzam gry na tym serwerze a jak już to używać innego hasła niż zawsze, bo tak i tak znudzi wam się po kilku/nastu minutach.

Dla mnie nie jest przypadkiem masa krytyk na autorów....

Pamiętam że jeden typ na gg chciał kupić ode mnie toolsy i wspominał że ten Blakeyz go oszukał, potrzebował pomocy dot. gildi a ten go zbanował i wyśmiał ^^

A i nie myślcie sobie że nie pamiętam jak nie chcieliście ddosować mnie na ts, sorry mam zmienne ip ^^.

Także zmieniamy hasła i adresy ip, administracja zachowuje się jak dzieci i potrafią puszczać tylko ddos'y i zapewne jeszcze tym darmowym botterem.

Ps. blakeyz jebie od ciebie cebulą.

4239714096323081077112.jpeg

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja was nie rozumiem szczerze mowiac hejtujecie ich za ten serwer , ja se odpuscilem troche z nimi spedzilem czasu i co nieco poznalem sie , to sa chlopaki ktorzy probuja cos osiagnac na tej scenie , cienko im idzie nie maja developera , najgorszym problemem jest tam gwardzista ktory zniechecil mnie do pomocy im , Mozliwe ze oszukuja , ale nalezy to sie pajaca :) ktorzy probuja kupic autorski plugin "taniej" : ) , moim zdaniem bardzo dobrze robia , tak to sa gildie moje+x+x+x+x+x++x+x++x i kij wie jeszcze jakie esus wam powie :D ( czy jak tam sie zwie , moze nawet pies zwisa mi to ) .

Wstrzymajcie ogien , bo tylko bol dupy u was przemawia pozdrawiam  :>

@Gwardzisto

Kochany gwardzistwo , gdy znow mi bedziesz mowil ze wlamiesz mi sie na kompa , zrob to odrazu a nie pierdol za duzo , milego przechodzenia przez Firewalla : > , Dobry programista z Ciebie skoro nawet punktow z listy nie umiesz pobrac czy z hashmapy , kurde , albo nie wiesz jak pobrac listy gildi xD  :O , i masz problem bo Ci zwraca null :>

Pozdrawiam kochany otekplej :3

Opublikowano

gówno a nie serwer, admini gimbusiaki, pozdrawiam:D

Opublikowano

@#xXBlakeyzXx# - też będę złym użyszkodnikiem, który refnie Ci temat :O

Znów piszę tutaj więc coś naprawdę musi być na rzeczy.

Wpierw:

Czytam to 10 raz - nie zrozumiałem nic, brak jakiejkolwiek interpunckji czy ortografii  - jeśli się wypowiadasz, to prezentuj jakiś poziom. Zaznaczasz ostatnimi słowami, że nie lubisz klocków, a prezentujesz poziom, który odpowiada 99.9% osób aktywnie w grających w klocki. Porównania z MyHardem nie rozumiem - pierwsze 2 edycje były po naszej myśli, potem wszystko zaczęło się psuć i to całkowicie normalnie. YouHard zepsuł 1. edycję, 2. zobaczymy.

@#xXBlakeyzXx# - patrzę na Twoje posty już od dłużeszego czasu. Piszesz, że nie jesteś gimnazjalistą, uczęszczasz do Technikum. Pięknie, szkoda tylko, że w swoich postach prezentujesz kompletną pogardę do innych (zwykle tych złych dla Ciebie) osób, które w dość prosty ale konsekwenty sposób pokazują Ci wady i zalety Twoich projektów. Kolego, trochę dystansu do siebie, trzeba nauczyć się przyjmować słowa konkretnej krytyki (hejt to zuo).

Pozdrówka! ;)

"brak jakiejkolwiek interpunkcji czy ortografii"

Żadnej? jak sądzi Wikipedia ale i też nauczyciele, Ortografia (inaczej pisownia) to zbiór zasad i norm regulujących sposób zapisu słów danego języka za pomocą liter alfabetu lub innych symboli, ja te "zasady" dotrzymałem, więc ?

"jeśli się wypowiadasz prezentuj jakiś poziom"

Prezentuję sobą dobry poziom, nie popełniam (jak ty sądzisz) błędów (których nie ma) ortograficznych, ale i też interpunkcyjnych.

"Porównanie z MyHard - nie rozumiem"

YouHard - You - Ty / Hard: Trudny, MyHard - My - Mój  / Hard - Trudny, popatrz i pomyśl o co mi tu chodzi.

Tak, nie lubię "klocków ?"

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

"brak jakiejkolwiek interpunkcji czy ortografii"

Żadnej? jak sądzi Wikipedia ale i też nauczyciele Ortografia (inaczej pisownia) to zbiór zasad i norm regulujących sposób zapisu słów danego języka za pomocą liter alfabetu lub innych symboli, ja te "zasady" dotrzymałem, więc ?

"jeśli się wypowiadasz prezentuj jakiś poziom"

Prezentuję sobą dobry poziom, nie popełniam (jak ty sądzisz) błędów (których nie ma) ortograficznych, ale i też interpunkcyjnych.

"Porównanie z MyHard - nie rozumiem"

YouHard - You - Ty / Hard: Trudny, MyHard - My - Mój  / Hard - Trudny, popatrz i pomyśl o co mi tu chodzi.

Tak, nie lubię "klocków ?"

"Żadnej? jak sądzi Wikipedia ale i też nauczyciele Ortografia"

Do Nauczyciele odmienia się Słowo "Ortografia" do "ortografii". Nauczyciele pisze się z wielkiej litery <3 

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

Opublikowano

"Żadnej? jak sądzi Wikipedia ale i też nauczyciele Ortografia"

Do Nauczyciele odmienia się Słowo "Ortografia" do "ortografii". Nauczyciele pisze się z wielkiej litery <3

Hahhaha, k***a...Einstein k***a Einstein xD.

Przeczytaj całe zdanie, potem komentuj ;) Czy są nauczyciele ortografii? czy raczej j.polskiego? hmm.. ile razy byłeś w szkole, przyznaj się.  <3 

Haha, po prostu ułom.

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

@MCBloomy Zamiast pisac zbedne komentarze za ktore dostajesz warny odrob lekcje na jutro ;).A i chcialbym wspomniec jeszcze o tym jesli nie zgrasz w "majkrafty" to po co sie udzielasz na scenie "majkfraftow" i refujesz nam temat.Tak wlasciwie to ci dziekuje wreszcie mamy osobe ktora za nas  bedzie odswiezala reklame serwera.

Opublikowano

Dlaczego tak spinacie zobaczymy na starcie bo pozory mylą. Taki jDabrowsky ma swój serwer i co dlatego że jest tam Jasio ten serwer jest zajefajny nie to totalne gówno administracja niby 18+  a na ts'ie tu cytat "Pozwiemy cię do sądu za pomówienia :P " Kiedy serwer wystartuje to możecie ocenić teraz robicie z siebie " Debiluw ".

Opublikowano

@MCBloomy Zamiast pisac zbedne komentarze za ktore dostajesz warny odrob lekcje na jutro ;).A i chcialbym wspomniec jeszcze o tym jesli nie zgrasz w "majkrafty" to po co sie udzielasz na scenie "majkfraftow" i refujesz nam temat.Tak wlasciwie to ci dziekuje wreszcie mamy osobe ktora za nas  bedzie odswiezala reklame serwera.

"Zamiast pisać zbędne komentarze za które dostajesz warny"

- Nie dostałem ani 1 warna za moje wypowiedzi w tym temacie

"Odrób lekcje na jutro"

- *o*, o k***a.. dzięki za rade, twa średnia to pewnie 6.00

"A i chcialbym wspomniec jeszcze o tym jesli nie zgrasz w "majkrafty" to po co sie udzielasz na scenie "majkfraftow"

- Dlatego że "grałem" w to coś, + udzielam się dla tego, żeby poinformować "graczy minkruft" że ten serwer to kolejna lipa, mogę dac 100 zł, że za 1 rok nie będzie dlaczego? bo darmowa domena jest na 1 rok.

"Tak wlasciwie to ci dziekuje wreszcie mamy osobe ktora za nas  bedzie odswiezala reklame serwera."

- Wreście k***a !, tylko że jak dla mnie, prawdziwy dobry "serwer" mc,cs itp, nie potrzebuje reklam. ale ok.

idiot everywhere

Opublikowano

@MCBloomy Hahahahhaha dobry serwer nie potrzebuje reklam ?Haahahhaha,widzi sie duzo takich serwerow ktore na prawde sa warte uwagi a gra na nich po 20-30 osob.A te inne syfy "EasyDrop" maja po 100-200 osob.Wiec nie pier3dol mi tutaj :).

Opublikowano

@MCBloomy Hahahahhaha dobry serwer nie potrzebuje reklam ?Haahahhaha,widzi sie duzo takich serwerow ktore na prawde sa warte uwagi a gra na nich po 20-30 osob.A te inne syfy "EasyDrop" maja po 100-200 osob.Wiec nie pier3dol mi tutaj :).

Dobra czyli tak.

Dużo serwerów które są warte uwagi a gra 20-30 os? czyli są ch....owe

Pewnie te EasyDrop są dobre, może *nie mają tak jak wy z najlepszego decomplicatora na świecie* ale pewnie są dobre.

"Więc nie pier3dol mi tutaj"

- Tym krótkim zdaniem, wgl. całym postem wykazałeś swoją "zawodówkę"..

Żegnam. 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Startujemy już jutro, nie zniechęcą nas żadne krytyki, groźby, ani żaden srakkf. Data oraz jutrzejszy dzień jest nasz i nie odpuścimy tego! Przygotujcie się na mega start!

Opublikowano

@_Gwardzista_ Powiedzial to Gwardzista oszust nad oszustami.Ty wlasnie nic nie robiles na serwerze oprocz oklamywania nas ze cos umiesz nawet Otek moze powiedziec ze pluginow nie umiesz pisac wywalilem cie z Administracji i sie spinasz.

Opublikowano

@xCrejzi 

Do ciebie nic nie mam, jesteś spoko. Ale mam takie pytanie jak ty z takim dzieciakiem (błażej) możesz wytrzymać, po prostu szkoda słów...

a co do ciebie:

@#xXBlakeyzXx#

Jesteś zwykłym dzieciakiem, który kozaczy tylko w necie. Widziałem cb na skype to po prostu śmiać mi sie chciało.

Te twoje baicespyy :D . Nic nie umiesz oprócz oszukiwania graczy. Nie polecam serwera, miałem z nimi robić serwer a temu odpier***a.

Dla mnie jesteś zwykłym Gimnazjalistą z 1,5 m wzrostu i bicepsem o objętości 15 cm :/

z tym 2 sie zgadzam

Opublikowano

Czesc,odszedlem z Administracji mozecie sie teraz cieszyc,nie podolalem zadania jako Administrator/Wlasciciel serwera.Jak najbardziej polecam nadal serwer bo jest on na prawde dopracowany mimo tego ze bylo duzo bugow na starcie.Papa jest to moj ostatni post na "YouHardzie".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...