Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xCrejzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-> Reklama

-> Reklama

-> Reklama

-> Reklama

-> Reklama

-> Reklama

-> Reklama

-> Reklama

-> Reklama

-> Reklama

-> Reklama

-> Reklama

-> Reklama

-> Reklama

-> Reklama

0W7OGmO.jpg

Wykonawca: Prob0w0

---------------------------------

Wstęp

Czym wyróżniamy się od innych rynkowych serverów ?

> Oczywiście, autorskie pluginy.

> Profesjonalna administracja.

> Nie lagujący server, skonfigurowany i optymalizowany.

> Brak faworyzacji gildii.

> Oryginalne pomysły.

Dlaczego my, a nie inne servery EasyHard ?

> Mamy duży nacisk na cheaterów.

> Nasza administracja zawsze znajdzie dla gracza wolny czas.

> Jesteśmy profesjonalni.

> Odpowiadamy szybko na prośby graczy.

> Server był tworzony/dopracowywany przez 3 długie miesiące.

Informacje

IP: YouHard.PL

Ts3: Ts.YouHard.PL lub YouHard.PL

Sloty: 100 (Będziemy zwiększać z wzrostem graczy)

Data Startu:

Start 13.07.2014 godz 18.00

Screeny

|-- Spawn --|

WxPnMFY.png

|-- Administracja --|

FOjBY3c.png

|-- Tab --|

6hOzpWd.png

|-- Drop --|

Dostępny pod /drop

- Duży drop złota

FxjaJ85.png

|-- Gildie --|

mHPX4Me.png

|-- Nowe Craftingi --|

RQpzIln.png

|-- System sprawdzania graczy --|

XAHf2UP.png

|-- Dodatkowe Komunikaty --|

bHPq2Vh.png

Koniec

Widzimy się w niedziele 13.07.2014 godz 18.00

image.png

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bedzie dopracowany w 100% tworzony byl przez 3 miesiace mysle ze nie bedzie takie jak inne serwery z faworyzacja itp :).Nawet nie mysle jestem tego pewien Administracja nie ma +13 lat tak jak inne serwery.

Opublikowano

+10 za to ze dostalem bana jak wbilem

Dostałeś kicka, ponieważ start servera jest dopiero w niedziele.   A, wl była off, ponieważ wpuszczałem testerów. Przed startem wszystko testujemy, żeby potem wystartować mega.  

Serwer zapowiada się super, autorskie gildie ? Mrrau, na 100% wbije. Zapraszam do gildii ;)

Tak, autorskie. Widzimy się w niedzielę.

Opublikowano

No niby fajnie tylko nie autorskie gildie ;c wzięte z mpc szkoda.Nie ładnie tak oszukiwać graczy ;c

Gildie z mpcforum ? Ziome, do*ebałeś. Jeżeli znajdziesz gildie z tabem i kolorkami w zależności od relacji gildii to ci pogratuluje. Zanim coś napiszesz zastanów się czy warto.

5aMWFhz.png

SMrRcqc.png

Opublikowano
Ty to nazywasz Autorskimi pluginami hmm. nom tak to są autorskie pluginy lecz i waszego wykonania

proszę cie nie oszukuj graczy mowiąc ze to wasze gildie czy jak tam wy mówicie bo ten wasz MultiSamcio pro elo nie jest który

edytuje plugin by Tirex_Pl hmm. myślisz ze nie widać ze to tirexa plugin 1) wszystkie komunikaty są prawie takie same 2) taka sama wiadomosc poczas walki

nie polcam serwera poniewż jest nie dopracowany + jest oszukiwany przez Administracje YouHard-YY proszę nie wbijać 

Aktualnie nie macie prawa kozystać z Pluginu na gildie więc w immieniu Tirexa proszę was o usunencie pluginu zecznie z Licencią !

Daje Like bo moge 

Minecraft - zarzadzanie-serwerem

Opublikowano

Ty to nazywasz Autorskimi pluginami hmm. nom tak to są autorskie pluginy lecz i waszego wykonania
proszę cie nie oszukuj graczy mowiąc ze to wasze gildie czy jak tam wy mówicie bo ten wasz MultiSamcio pro elo nie jest który
edytuje plugin by Tirex_Pl hmm. myślisz ze nie widać ze to tirexa plugin 1) wszystkie komunikaty są prawie takie same 2) taka sama wiadomosc poczas walki
nie polcam serwera poniewż jest nie dopracowany + jest oszukiwany przez Administracje YouHard-YY proszę nie wbijać 
Aktualnie nie macie prawa kozystać z Pluginu na gildie więc w immieniu Tirexa proszę was o usunencie pluginu zecznie z Licencią !

Jprd. Ogarnijcie się z tą licencją na plugin Tirex`a!! powinniście wiedzieć że tak się kończy sprzedawanie autorskiego pluginu ktoś kupi i wrzuci do neta  za darmo. A po 2 samo sprzedawanie pluginu jest idiotyzmem to jest jak sprzedawanie modyfikacji do gry (bo plugin to modyfikacja do serwera typu bukkit). Zresztą przeczytałem temat na forum na którym ten plugin sprzedajecie z 5 razy i nie widzę nigdzie informacji że po zakupie nie wolno udostępniać pluginu. Jeżeli chcecie zarobić na pluginie to musielibyście go zabezpieczyć żeby chociaż dekompilacja była trudna oraz własny system licencji wklepać do pluginu tyle z mojej strony co to pluginu Tirex`a

@topic 

serwer jak serwer. Lecz widzę pozytywne opinie o serwerze to może nawet będzie OK.

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@Micek16 Czemu myslisz ze jestem oszustem,czemu tak sadzisz rozwin swoja wypowiedz? I kolejny kolega DarkIwanka "Neutralnego Hacka" ktory ma 13 lat i ortografie na poziomie mojej siostry ktora chodzi do 1 klasy podstawowki.

Opublikowano

DarkIwanku, hejty refają temat. Ty zawsze miałeś ból dupy do naszych serverów. Więc nie mam zamiaru wysłuchiwać twoich komentarzy na poziomie przedszkolaka. Używam to na co pozwolenia nie muszę mieć. Idź tam lepiej upilnuj swój server który co edycje upada.

Jprd. Ogarnijcie się z tą licencją na plugin Tirex`a!! powinniście wiedzieć że tak się kończy sprzedawanie autorskiego pluginu ktoś kupi i wrzuci do neta  za darmo. A po 2 samo sprzedawanie pluginu jest idiotyzmem to jest jak sprzedawanie modyfikacji do gry (bo plugin to modyfikacja do serwera typu bukkit). Zresztą przeczytałem temat na forum na którym ten plugin sprzedajecie z 5 razy i nie widzę nigdzie informacji że po zakupie nie wolno udostępniać pluginu. Jeżeli chcecie zarobić na pluginie to musielibyście go zabezpieczyć żeby chociaż dekompilacja była trudna oraz własny system licencji wklepać do pluginu tyle z mojej strony co to pluginu Tirex`a

@topic 

serwer jak serwer. Lecz widzę pozytywne opinie o serwerze to może nawet będzie OK.

Zgadzam się z twoją wypowiedzią, brak licencji, plus przy zakupie pełne prawa do pluginu. A co do do servera, widzimy się w niedzielę o godz 18.00.

Administracja to oszuści, a kto dokładniej ? post_offline.png #xXBlakeyzXx# -      Nie polecam serwera

To że cię w czymś Blakezy oszukał to jest wasza prywatna sprawa jak się ugadywaliście i co się stało. Nie obchodzą mnie sprawy prywatne wnoszone na forum publiczne.

Sorki, za mały spam ale zapomniałem zapytać "Ile razy można użyć takich rzeczy jak Przywoływacz Krów".

Przywoływacz możesz użyć tylko raz.

Opublikowano

Że niby wasze pluginy nawet jedna osoba napisała czyj to plugin a potem mówicie Survival+Autorskie Gildie a tak na poważnie to 3/4 pluginów autorski i skryptów jest wzięta z mpc forum szkoda bo robicie ludzi w ch*ja ... Słaba prezka,oszuści 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...