Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Link do xenobota 10.54 wygasł/nie działa...  I mam problem bo robie wszystko tak jak pisze ten plik hosts.ics przekładam na pulpit odpalam xenosuite pózniej chowam odpalam patchera jako admin nacickam i wpisuje fake pasy i nie odpala mi bota tylko pisze ze zle pasy mam ...

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

TEN CRACK DZIALA POD KAZDA TIBIE, WYSTARCZY SCIAGNAC NOWEGO XENOBOTA, I WRZUCIC GO DO FOLDERU :) DO PARU DNI POSTARAM SIE ZROBIC CALY UPTADE :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba juz jest temat Crack pod kazda wersje :P

http://www.mpcforum.pl/topic/1037798-dl-xenobot-crack-ka%C5%BCda-wersja/

Ja zamieszczam tylko pod dana wersje Tibi. Mam nadzieje, ze nikomu to nie bedzie przeszkadzac. Bez zbednego kombinowania. Pobierasz, odpalasz i dziala.

http://www.mpcforum.pl/topic/1369062-xenobot-crack-tibia-1075-cracked-by-0x22-download/

Opublikowano

Mi działa ;) dzięki ziomek tego własnie szukałem! :D chodz poradnik nie jest do końca zrozumiały albo ja jestem głupi ale metodą prób i błędów udało mi się to zrobić ;)

Opublikowano

A ja mam pytanie, dlaczego po każdym wyłączeniu xenobota, ponowne włączenie kończy sie komunikatem że xenobot uptade failed ? , musze powtarzać czynność z plikiem hosts, i kliknięciem na patch inaczej nie działa

Opublikowano

A ja mam pytanie, dlaczego po każdym wyłączeniu xenobota, ponowne włączenie kończy sie komunikatem że xenobot uptade failed ? , musze powtarzać czynność z plikiem hosts, i kliknięciem na patch inaczej nie działa

Nie przejmuj sie tym errorem, plikiem hosts wyłączasz auto uptade xenobota z tego nie sprawdza że go spatchowałeś ( tnz crackujesz i dlatego to działa ) dopiero potem gdy wychodzi nowa wersja xenobota musisz usunac host wtedy error znika xenobot sie uptaduje. :) Nie ma co sie przejmować tym errorem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Loguje się i jest niby bot cracked, ale w zakładce inject nie ma clienta do wyboru, na wersji 8.6 powinno działać tak czy inaczej, ktoś wie ocb?

hmz9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...