Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to nic czekamy na naszych wybawicieli xD

hehehheheheh nie trzeba czekac na wybawicieli sam sobie zrobilem i smiga :D

wystarczy pomyslec ;]

Taka moja wskazówka. Zamiast cwaniakować, podał byś sposób. Serio, wyszedłbyś wtedy na spoko gościa, ale co kto woli.  :)

Opublikowano

mam problem, odkąd wywaliłem plik hosts i podmieniłem go na hosts.isc przestal mi dzialac facebook na kompie. wyczytalem na jakims innym forum ze to moze miec zwiazek wlasnie z plikiem hosts, ma ktos pomysl jak naprawic? wyrzucenie hosts.isc i wrzucenie pierwotnej wersji, a potem zresetowanie komputera nie pomaga

postuje ponownie to, ma ktoś pomysł jak rozwiązać problem?

Opublikowano

Taka moja wskazówka. Zamiast cwaniakować, podał byś sposób. Serio, wyszedłbyś wtedy na spoko gościa, ale co kto woli.  :)

Wystarczy chwilowo "wyciagnac" hosts z folderu etc, uruchomic xenosuit aby sie zaktualizowal, patcher jest ten sam wystarczy podmienic pliki z xeno i dziala

Opublikowano

Wystarczy chwilowo "wyciagnac" hosts z folderu etc, uruchomic xenosuit aby sie zaktualizowal, patcher jest ten sam wystarczy podmienic pliki z xeno i dziala

Jakie pliki podmienic?

Opublikowano

weź ten plik hosts.ics na pulpit uruchom xenosuit zacznie sie aktualizowac potem znowu z pulpitu ten plik do folderu tam wrzuc i uruchom patchera jako admin i gotowe. Aż tak cieżko sie domyślić?

Opublikowano

no i dzięki wielkie  :)

Opublikowano

weź ten plik hosts.ics na pulpit uruchom xenosuit zacznie sie aktualizowac potem znowu z pulpitu ten plik do folderu tam wrzuc i uruchom patchera jako admin i gotowe. Aż tak cieżko sie domyślić?

no ja robie dokladnie tak samo i mi nic nie dziala ... nwm czemu 

1. wyciagam plik na pulpit

2. wlaczam xenosuite (ktory sie aktualizuje)

3. spowrotem wrzucam plik z pulpitu do folderu

4. wlaczam patchera

5. klikam patch

6. wpisuje w bocie fake passy 

7. pisze mi ze ch.ujowe passy 

8. nie mam juz sily 

9. uzywam sily przeciwko komputerowi

10. opisuje moj problem na mpc :D

Powie mi ktos co robie zlego ?

Opublikowano

jak ktoś ma już 10.59 xeno niech wrzuci

Tak jak niektórzy wiedzą, nie potrzeba mięc 'cracka' pod najnowszy klient. Po wyjściu nowej tibi, usuwasz hosts włączasz xenobota ( sprawdzasz czy usunięty plik sie pojawił ), usuwasz dajesz nowy i tak jak zawsze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...