Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Xenobot pod każdą wersje!

Gerpin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 829
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema mam taki problem mianowicie nie wlacza mi sie xenosuite. Taki blad mi wyskakuje : "uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, poniewaz nie znaleziono MSVCR100.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic problem"

Instalowalem problemu nie naprawilo.. Jestem swiezo po formacie kompa .. wczesniej przed formatem wszystko dzialalo co jest nie tak ?

Opublikowano

problem rozwiazalem sam. teraz mam nowy problem .. w jakim programie otrwierac plik xbst.? plik lua w notatniku ale xbst nie wiem .. pomocy :>

Opublikowano

mam problem, odkąd wywaliłem plik hosts i podmieniłem go na hosts.isc przestal mi dzialac facebook na kompie. wyczytalem na jakims innym forum ze to moze miec zwiazek wlasnie z plikiem hosts, ma ktos pomysl jak naprawic? wyrzucenie hosts.isc i wrzucenie pierwotnej wersji, a potem zresetowanie komputera nie pomaga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...