Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyny dzisiaj :/

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To zależy kto jakie ma oczekiwania i gdzie kobiet szuka , ja mam w moim otoczeniu mnóstwo dziewczyn , ani nie puszczalskich , inteligentne , zabawne , uroda to już od gustu rzecz jasna , jak będziecie oceniać kobiety biorąc przykład z 2-3 , to wiadomo że puenta będzie taka a nie inna :)

Opublikowano

Moda z zachodu xD Dziwne, że w cywilizowanych krajach Beneluxu, Niemczech czy USA większość dziewczyn z sensownych szkół jest ok xD Bo Polacy to taki naród, "w świecie" outsider jest kimś a u was to popychle, więc czego wy oczekujecie? xD

Opublikowano

Może i 99% dziewczyn taka jest, ale są tez takie doskonałe, taka prawda. :)

Z tymi procentami nie przesadziłeś ?

Opublikowano

Wszystko zależy po pierwsze od wychowania rodziców, po drugie od otoczenia. Nie sztuką jest pokazanie dziecku czego powinno unikać, sztuką jest nauczenie tego.

Opublikowano

Miałem kiedyś sytuację że przyszedłem do dziewczyny z różą, zostałem wyśmiany.

Jeżeli próbowałem po dłuższym czasie gdzieś się z nią umówić, wiesz...wychodziły krzywizny, osobiście nas w klasie jest aktualnie 3 na 27 osób (feel dat s**t) - każda ma chłopaka, 90% jara szlugi, jeszcze 70% pije, bogate, rozwydrzone..cóż.

Naprawdę fajne są stereotypy w Anime, np. Seto No Hanayote (pewnie jebnąłem się na końcówce ale cóż) tak czy owak, system dawny a aktualny tak ssie...niestety, nie wiem czy ktoś to zmieni, i tak znam ten ból..

Wdłg. for, portali itp. 80% szans na znalezienie dziewczyny//kobiety, jest właśnie przez internet, to tutaj właśnie (nie mpc ;p) przez pisanie, komunikację ona Ciebie poznaje itp. jednak nie mówię że to jest szczęśliwe czy cuś...Zostało mi je tylko traktować zimno, i w nic się nie pchać. ;)

[*]

Opublikowano
Wdłg. for, portali itp. 80% szans na znalezienie dziewczyny//kobiety, jest właśnie przez internet, to tutaj właśnie (nie mpc ;p) przez pisanie, komunikację ona Ciebie poznaje itp. jednak nie mówię że to jest szczęśliwe czy cuś...Zostało mi je tylko traktować zimno, i w nic się nie pchać. ;)

Przez internet szukanie dziewczyny czy chłopaka to patologia. Sam dwa lata temu starałem się o względy panny z neta, ale straciłem z nią kontakt i powiem jedno...

BZDURA! xD

Opublikowano

Przez internet szukanie dziewczyny czy chłopaka to patologia. Sam dwa lata temu starałem się o względy panny z neta, ale straciłem z nią kontakt i powiem jedno...

BZDURA!  xD

Znaczy mówie teraz to to wygląda, wlicz to też umawianie się przez FB itp. :) Jednakże samo w sobie system aktualny ssie, i zdania nie zmienię, pierw się Tobą bawią > zawijają wokół palca > potem cisną jak tylko mogą "friendzone" woohooo

[*]

969381409573650962219.jpg

[*]

Opublikowano

Znaczy mówie teraz to to wygląda, wlicz to też umawianie się przez FB itp. :) Jednakże samo w sobie system aktualny ssie, i zdania nie zmienię, pierw się Tobą bawią > zawijają wokół palca > potem cisną jak tylko mogą "friendzone" woohooo

[*]

969381409573650962219.jpg

Tym bardziej uważam, że powinna być blokada serwisów społecznościowych bo to patologia jest. Na kubie mogli, my też możemy.

Polityka Fidela Castro ftw!

Opublikowano

Jak się przebywa w takich durnowatych towarzystwach to co się dziwić. 

U mnie też w szkole były dziewczyny które z pozoru były w porządku można było z nimi porozmawiać ale jak podszedłeś bliżej to capiło gorzej jak od jakiegoś typowego żula.. 

Niestety taka jest przykra prawda że nastały chore czasy typu e-papierosy i jak nauczyciel zabierze fajeczkę bo gówniara/gówniarz pali na lekcji to zaraz jest oburzenie i w ogóle zawsze rozwalał mnie ten brak szacunku do nauczyciela. 
Zresztą po tylu osobach bym się takich rzeczy nie spodziewał, które naprawdę znałem bardzo dobrze i nie dość że były/byli dobre w szkolę (chodzi mi o stopnie) to też miały coś do powiedzenia poza nią, naprawdę inteligentne osoby które stoczyły się w strasznie krótkim czasie.. Na początku  jedno jaranie albo picie raz na ileś tam i wzbranianie się że to "okazyjnie" a potem to już było łojenie dzień w dzień żeby tylko zaspokoić potrzeby, ale przecież każdy robiące takie rzeczy będzie się bronił za wszelką cenę że on nie jest taki jak inni. Poza tym zauważyłem jeszcze jedno w kwestii dziewczyn że się strasznie nie szanują, teraz tematy tabu to codzienność a złapanie koleżanki za d*** czy cycki to nic nowego zresztą z tego co wiem to tzw. przelizanie się z kilkoma osobami na raz to nic nadzwyczajnego, chyba jestem staroświecki ale mnie to brzydzi. Pomijam już fakt tego że mężczyźni  też by mogli zachowywać się nieco inaczej nie jak maszyny do ruchania wszystkiego co się rusza a do tego nie wiem jak wy panowie ale ja bym nie chciał uprawiać seksu z nie-dziewicą no chyba że lubicie już rozepchane panie - dlatego jestem zwolennikiem miłości fizycznej po ślubie ;)

Co do poszukiwania dziewczyn wydaje mi się że internet nie jest wcale taką głupią opcją ale jak ktoś zaprasza dziewczyny na facebook'u albo wchodzi na ero-czat interii to może znaleźć jakiegoś starego kloca czyli faceta albo jakąś pustą lale. Zresztą.. dziewczyn się nie szuka, to musi samo wyjść bo na siłę to żaden związek ale internet jest o tyle fajny bo tam nie zakochujemy się przede wszystkim w wyglądzie tylko w charakterze a to jest moim zdaniem najważniejsze. Ja tak poznałem swoją dziewczynę dwa lata temu a i jeszcze jedno.. Grające dziewczyny nie muszą wcale być brzydkie ;) a w internecie zazwyczaj spotykacie się dlatego bo macie jakiś wspólny temat. 

lownfast

Opublikowano

Hehs a ten temat dalej się ciągnie. Przydałoby się już zakończyć tą Marną dyskusję jak serial Truuuudne sprawyyyy. Dziewczyny są takie bo wiadomo mamy instynkt iść za grupą.. To idą jak te osły pacany konie byki krowy króliki i ciul wie co jeszcze. Większość wzięła się z "Ameuryki" bo tam jest yeah baby its COOL. Rurki itp. Nie mam pojęcia co ludziom takim siedzi w głowach a teraz idę stąd bo mam powoli ból dupy i jaj że świat taki jest..

Opublikowano

Jak się przebywa w takich durnowatych towarzystwach to co się dziwić. 

U mnie też w szkole były dziewczyny które z pozoru były w porządku można było z nimi porozmawiać ale jak podszedłeś bliżej to capiło gorzej jak od jakiegoś typowego żula.. 

Niestety taka jest przykra prawda że nastały chore czasy typu e-papierosy i jak nauczyciel zabierze fajeczkę bo gówniara/gówniarz pali na lekcji to zaraz jest oburzenie i w ogóle zawsze rozwalał mnie ten brak szacunku do nauczyciela. 

Zresztą po tylu osobach bym się takich rzeczy nie spodziewał, które naprawdę znałem bardzo dobrze i nie dość że były/byli dobre w szkolę (chodzi mi o stopnie) to też miały coś do powiedzenia poza nią, naprawdę inteligentne osoby które stoczyły się w strasznie krótkim czasie.. Na początku  jedno jaranie albo picie raz na ileś tam i wzbranianie się że to "okazyjnie" a potem to już było łojenie dzień w dzień żeby tylko zaspokoić potrzeby, ale przecież każdy robiące takie rzeczy będzie się bronił za wszelką cenę że on nie jest taki jak inni. Poza tym zauważyłem jeszcze jedno w kwestii dziewczyn że się strasznie nie szanują, teraz tematy tabu to codzienność a złapanie koleżanki za d*** czy cycki to nic nowego zresztą z tego co wiem to tzw. przelizanie się z kilkoma osobami na raz to nic nadzwyczajnego, chyba jestem staroświecki ale mnie to brzydzi. Pomijam już fakt tego że mężczyźni  też by mogli zachowywać się nieco inaczej nie jak maszyny do ruchania wszystkiego co się rusza a do tego nie wiem jak wy panowie ale ja bym nie chciał uprawiać seksu z nie-dziewicą no chyba że lubicie już rozepchane panie - dlatego jestem zwolennikiem miłości fizycznej po ślubie ;)

Co do poszukiwania dziewczyn wydaje mi się że internet nie jest wcale taką głupią opcją ale jak ktoś zaprasza dziewczyny na facebook'u albo wchodzi na ero-czat interii to może znaleźć jakiegoś starego kloca czyli faceta albo jakąś pustą lale. Zresztą.. dziewczyn się nie szuka, to musi samo wyjść bo na siłę to żaden związek ale internet jest o tyle fajny bo tam nie zakochujemy się przede wszystkim w wyglądzie tylko w charakterze a to jest moim zdaniem najważniejsze. Ja tak poznałem swoją dziewczynę dwa lata temu a i jeszcze jedno.. Grające dziewczyny nie muszą wcale być brzydkie ;) a w internecie zazwyczaj spotykacie się dlatego bo macie jakiś wspólny temat. 

E tam, odrazu rozepchane. Jak dobrze nie przegrzmocisz to nie jest tak łatwo rozluzować. No chyba, że próbujesz od drugiej strony, ale po co narażać się na dzieci, za kilkanaście minut rozrywki? B)

Opublikowano

Okej. Jestem 1 LO w klasie mam 18 dziewczyn. Połowa z nich ogląda anime,gra w rpg/mmorpg korzysta z życia,ładne zachowują się jak na licealiste przystało.

Od gimbusek nie oczekujcie nie wiadomo czego bo tam to sie chca popisywac ciagle itd,nie lubie takich gówniar itd :)

Opublikowano

Taka jedna z 1 LO jest w ciąży.

Dziś na godzinę wychowawczą przyszedł pedagog i coś tam nawijał o planowaniu rodziny i żeby ją nie wytykać palcem.

Ale beka...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...