Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyny dzisiaj :/

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Idealne ( imo ) dziewczyny jeszcze istnieją, uwierz mi. Ze swoją obecną znam się od gimnazjum czyli jakieś ponad 5 lat. Nigdy nie dała się zmanipulować innym dziewczynom. Nie pali, pije tylko np na 18 i to bardzo mało, przeklina jak jest zła :D 

Ale powiedz mi kto dzisiaj nie przeklina? 4 letnie dzieciaki na ulicy posługują się takim językiem, że łeb boli.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Zrozum że to gimbaza,tam się nie myśli bo najważniejszy jest $wag ;)

Tak samo jest z rapem w gimbazie,najważniejszy jest $wag ;)

Opublikowano

Fejsbuki, aski, instagramy, lajki, lajki!!!

Internet robi z nich takie ciotki ;/

Aha, zapomniałem dodać, że zachowują się jak lesby, na przerwie robią różne, dziwne pozycje seksualne..

Opublikowano

Widzę, że większość "speców" nigdy nie miało kontaktu z kobietą, odliczając matkę, ew. siostrę.

Zjawisko nie nowe, a wręcz normalne. Spójrzcie dziesiątkami lat. Porównajcie roczniki '85 - '95 - '05. Trzy "grupy badawcze". Jak w tym samym wieku się zachowywały. W związku, iż znam sporo osób, a przestrzał wiekowy to kilka pokoleń, widzę na przykładach osób mających po 20+ lat jak zachowują się teraz, a jak zachowywali się kilka lat wstecz. Mam okazję zobaczyć też osoby które teraz mają po naście lat i chętnie porównam ich zachowanie za kilka lat.

Generalnie. Nie ma jednego czynnika. Można jedynie wyróżnić kilka. Charakter, wychowanie, rówieśnicy (koledzy/koleżanki), media masowego przekazu, etc. Owszem. Z tym, że dziewczęta zachowują się teraz gorzej od chłopców to prawda. Zauważa to sporo osób. Jednakże raczej nic się w tej dziedzinie nie zmieni i (pocieszę was) będzie coraz gorzej ;).

Ale chłopców pocieszę jeszcze bardziej ! Kobiet jest więcej, także jakaś musi się w końcu nawinąć. Chyba, że zrobi się nagle dużo feministek ;)

Opublikowano

Zamknijcie ten temat, bo już pierdolenie się zaczyna. Jak to ktoś napisał, w gimbazie albo na wiejskich imprezach nic nie znajdziesz.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngkuskoman

Nie ma ideału? A kobra od bonza to co?

A tak na poważnie. Każdy ma swój ideał dziewczyny. Jeżeli się kogoś kocha to zazwyczaj wady zamieniamy na zalety dlatego można powiedzieć że każdy ma swój ideał :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Zamknijcie ten temat, bo już pierdolenie się zaczyna. Jak to ktoś napisał, w gimbazie albo na wiejskich imprezach nic nie znajdziesz.

Czemu mają zamykać? Pośmieje... tzn. niech każdy wyrazi swoją opinię.

Fejsbuki, aski, instagramy, lajki, lajki!!!

Internet robi z nich takie ciotki ;/

Aha, zapomniałem dodać, że zachowują się jak lesby, na przerwie robią różne, dziwne pozycje seksualne..

Co do ostatniego chyba może się przydać, nie uważasz ;) ?

Zrozum że to gimbaza,tam się nie myśli bo najważniejszy jest $wag ;)

Tak samo jest z rapem w gimbazie,najważniejszy jest $wag ;)

Moim zdaniem nie ma co brać pod uwagę gimnazjów, ponieważ dzieci (tak, dzieci) chodzące tam mają 13-16 lat. Nie wymagaj dorosłego i dojrzałego myślenia od takiego stworzenia. Jest młody - niech się bawi (nie ku*wi).

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Za okupacji, tacy nastolatkowie nie mieli by wyboru i albo sięgnęli by po broń, albo zdychali z rąk nazistów... Prawda jest taka, że z pokolenia na pokolenie jest coraz gorzej, bo za dużo wolności młodzież ma, i do tego też negatywny wpływ internetu czy telewizji...

Opublikowano

Co do ostatniego chyba może się przydać, nie uważasz ;) ?

Lesbijki nawet nie tknę

One to robią na sobie..

I tak, to są gimbuski

Opublikowano

Głównym winowajcą jest internet. Te Facebooki aski itd., ale także dzisiaj jest łatwiejszy dostęp do alkoholu, papierosów i narkotyków. Dziś najważniejsza jest akceptacja w grupie i to tyczy się także chłopców. My też nie jesteśmy idealni. Większość ludzi na szczęście z wiekiem mądrzeje, ale niektórzy dopiero gdy nisko spadną.

Opublikowano

Hahah,ja widziałem 5-6 klasistki które paliły (nawet nie umiały) więc pozdro,widziałem też grupke gimbów co koło centrum handlowego wódkę trzymali  o.O  8S

Opublikowano

Pójdziesz na studia to poznasz normalnych ludzi.

No może nie tyle co na studiach, co wcześniej jeszcze w liceum czy gdzieś można już więcej normalnych ludzi poznać.

Ale fakt faktem, internet to też winowajcą bo końcu mamy dostęp do zagranicznych trendów itp... A gdyby tak pozbawić na miesiąc neta? Pomyśleć co by to mogło dać...

Opublikowano

No może nie tyle co na studiach, co wcześniej jeszcze w liceum czy gdzieś można już więcej normalnych ludzi poznać.

Ale fakt faktem, internet to też winowajcą bo końcu mamy dostęp do zagranicznych trendów itp... A gdyby tak pozbawić na miesiąc neta? Pomyśleć co by to mogło dać...

Pomyśl co by było gdyby internet nigdy nie powstał :D

Kilka lat temu znałem dziewczynę która mając 14 lat wypiła pół litra pod sklepem... z dobrego domu, normalni rodzice i takie coś :D

Dowiedzieli się jak zadzwonili ze szpitala, że córeczka mogła wykitować bo chciała się popisać.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Nie wiem co tej dzisiejszej młodzieży odbija. Może to taka nowa moda na te nadmierne picie i palenie, czy po prostu wrodzony kretynizm ;_;. Albo po prostu masz w klasie taki margines, albo takie pokolenie. Nie wiem jak można to określić, bo w sumie w moim otoczeniu są same normalne dziewczyny, które nie popisują się wypiciem litra na raz xD. Fakt faktem internet troszkę nas demoralizuje, oczywiście kiedy go nadużywamy, wchodzenie na idiotyczne strony etc etc to wszystko wpływa nam na psychikę, ktoś zapoczątkuje nowy tręd i to się ciągnie, nagle coś staje się modne a później przemija. Jednakże co do wulgaryzmów- nie wiem jak kobieta może przeklinać. Ja wymawiając wulgarne słowo czuję się jakby mieli mnie zaraz rozstrzelać i nie brzmi to ładnie, ale u mężczyzny również nie jest to przyzwoite :D

Pójdziesz na studia to poznasz normalnych ludzi.

W tych młodszych pokoleniach nawet jeżeli wybiorą się na studia ich demoralizujące podejście do życia zostanie, jedni się zmienią, natomiast drudzy będą dalej siać chaos. ;v

Gb2zMZi.png

Opublikowano

One by bez neta wtedy zwariowały

Opublikowano

Haha dat nerdy idzcie zwalcie gruszke czy cos bo widac ze same prawiki sie wypowiadaja

Dołączyłeś do grona prawiczków i dziewic. Gratulujemy.

Anarchie na ulicach.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Tak sobie mysle dzisiaj, deszcz leje, ja czytam kolejne ksiazki i gram (fascynujace, wiem) i tak czytajac obyczaj z lat '80 naszło mnie- co sie dzieje z dziewczynami?

Mam w glowie ideał dziewczyny- radosna, optymistyczna, lekko walnięta z którą by coś mnie łączyło. Mądra i w miarę ładna. I dobra...

I tak myślę, że dziewczyny dzisiaj zrobily sie strasznie wredne. Cos sie w nich obudzilo po wyzwoleniu od facetow? Od internetu? Nie wiem..

Podam przyklad mojej klasy: 4 chlopakow, 16 lasek. Raj? Nie!

Połowa pali, 1/4 pije, wszystkie na pierwszy rzut oka wygladaja ladnie, wgłębisz się i jest wredna/pali. Maja jakichs chlopakow poza szkola. Przeklinaja w uj. Odejdą na metr od siebie i wrzucaja na inne. Zero szacunku do czegokolwiek. Kupa kompleksow i jeszcze dziwny humor...

4 są normalne, radosne i nie palą (4!). Reszta... Katastrofa.

Kilka dialogów przykladowo (dziewczyny!!! Nie chlopaki)

Projekt klasowy. Moja grupa mowi ze idziemy do zwiazku na wywiad. Sorka zgadza sie i wychodze- ja i 2 dziewczyny. Ja generalnie milcze, bo one sa soba zagadane.

-ja pier*olę, co za gowniany projekt

-ta posrana baba nas puscila, jak dobrze

-chodzmy pod scianke za chwile (fajki)

-ej spieprzajmy, jeszcze sie nie rozdzielajmy bo nas zobaczy

Potem napieprzaly cos o opuszczeniu szkoly, kurwiąc co dwa słowa i mowiac cos o piciu...

No ręce opadają. Dodatkowo u nas jest taka jedna nierozgarnięta, ktora jest wyraznie r*chana przez kolezanki na wszystkie sposoby...

Naprawdę nie ma już kurde.. Dziewczęcych dziewczyn? Takich że mozna dac kwiaty, brac nad jezioro....

Teraz to albo są skrajnie głupie, albo mądre i wredne :(

A wy co sądzicie?

A ja myślę, że ty i podobni tobie po prostu w końcu są w takim wieku, że zaczynają dostrzegać to, jak świat wygląda naprawdę.

Ktoś pisał, że to wina kraju- hehehehehe, k***a. Wyjedź kiedyś z tego zadupia to zobaczysz, że pierwsza lepsza dupa wypije/wypali więcej niż chłopki na weselach.

Czytasz obyczaje/książki- przecież to nic dziwnego, że autorzy idealizują wszystko. Zobaczysz, za 10 lat będą pisali, że na początku 21. wieku było tak z*********e, a teraz jest c**j, dupa i kamieni kupa

Ogólnie to jeśli chodzisz do marnej szkoły, to nie dziw się że jest pełno dziadostwa dookoła. To nie tyczy się tylko dziewczyn, lulz.

Skoro w twoim wyobrażeniu związek z kimś to tylko dawanie kwiatów/branie nad jezioremo to chyba trochę się spieszysz z szukaniem dziewczyny, yo.

Swoją drogą, to can't go wrong z kwiatami, każda lubi.

W ogóle, ja nie wiem w jakim towarzystwie wy się obracacie. Jak ja widzę, że mi ludzie w około przeszkadzają, to odbijam od nich- po co mam trzymać z kimś, kogo styl bycia mnie wkurwia? W twoim przypadku(otoczony patologią) albo jesteś taki jak oni, albo na siłę próbujesz się z nimi motać, wkurwia cię to i wyciągasz wszystkie brudy na wierzch.

Opcjonalnie wybrałeś szkołę dla takich ludzi.

Nie no, serio, nie uwłaczając nikomu, idę o każdą kwotę + wasze konto w minecrafcie/metinie o to, że po prostu albo trzymacie głowę w d***e, albo wyciągacie negatywne strony bo coś wam się nie podoba, albo po prostu każda laska was zlewa i wylewacie(#wordplay) smuty. Weź doprowadź się do porządku, to sam zobaczysz, ile jest dobrych dziewczyn. A btw. jak ktoś w dzisiejszych czasach jest głupi i wredny to źle, ale jak ktoś jest inteligentny i przesadnie miły, to jest tragedia, ból i smutek. Zresztą, prości ludzie nie mają pojęcia czym jest sarkazm. To też jest jedna z możliwości.

W ogóle, to weź no mi wytłumacz, co jest złego w tym, że ktoś pali/pije? No, kolego, zlituj się. Może ma jeszcze w kościółku przed jezuskami leżeć krzyżem 24/7? Ja bym chyba z taką nie wyrobił.

Podsumowując, zarzucę wam mega protip: laski wolą lewactwo zamiast prawicowych, grubych i pryszczatych trzynastolatków. Druga sprawa- jak się nie nadajesz do kontaktu z dziewczynami, to poczekaj kilka lat i/lub nie szukaj wśród swojego rocznika.

Opublikowano

Hahah,ja widziałem 5-6 klasistki które paliły (nawet nie umiały) więc pozdro,widziałem też grupke gimbów co koło centrum handlowego wódkę trzymali  o.O  8S

A ja mam na imie jacek i rucham twoja MPCforum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...