Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyny dzisiaj :/

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pali to pali na c**j drążyć temat? Nie wierze, że wszyscy na mpc tacy święci i nigdy nie zapalili albo nie napili się

Ale to raczej chodzi o ciągłość, że cały czas palą, a nie okazjonalnie. 

Opublikowano

Nie znajdziesz pięknej kobiety, która nie jest kurwą.

Zreszta podkreslilem, ze mowa o miłych seksownych dziewczynach tak jak chce autor, a nie o twoich januszowych łasicach, bez odbioru.

Nawet jak wyjdzie z gimnazjum to o pięknych, miłych i wiernych moze pomarzyc.

Jak widze co Ty wypisujesz to nie wiem, czy mam się śmiać, czy płakać. Przykład pierwszy z brzegu : Nervarien. Chudy dredziarz w okularach, wynajmujący mieszkanie bo swojego nie posiada, a dziewczyne ma ładną, miłą i zawsze uśmiechniętą. Jeszcze nigdy Izy smutnej nie widziałem, jak się gdzieś tam kręci za plecami Nervy jak streamuje. Takich przykładów jest multum. Co z tego, że każda może mieć inny system wartości, lepiej k*rwa wrzucić wszystkie do jednego worka i nazwać kurwami. Pasowałbyś do tych gimnazjalistek.
Opublikowano

Pali to pali na c**j drążyć temat? Nie wierze, że wszyscy na mpc tacy święci i nigdy nie zapalili albo nie napili się

Tu nie chodzi o sam fakt picia czy palenia tylko o to, że robią to dzieci, które robią to niekoniecznie dlatego, że sprawia im to przyjemność tylko dlatego, że jest to modne albo uważają, że są przez to bardziej dorosłe.

Zaciekawiło mnie jedno.Parę osób napisało, że pomimo tego upadku moralnego te dziewczyny są inteligentne.Moglibyście powiedzieć czym ta inteligencja się przejawia?

Opublikowano

@Naiko xD

A tak na prawdę, to sama z trwogą patrzę na to, co dzieje się z (głównie tą młodszą) młodzieżą. Nie tylko dziewczyny zachowują się źle. Takie jest chyba młode społeczeństwo teraz. Skoro chłopcy mogą się tak zachowywać, to dlaczego wymagacie wyższych standardów od dziewczynek? Biorą przykład z Was.

PS generalizacja jest uproszczeniem na potrzeby tematu. Proszę mi nic nie zarzucać :P

Zostań moją żoną grubasko lubie jak się ma za co złapać :D

@topic

Kobiety zmieniają się bo wiedzą że mogą się usamodzielnić bez chłopa , kiedyś tego nie było .. kobiety znały swoje miejsce bo chłopy panowali na nimi :)

Opublikowano

@Naiko xD

A tak na prawdę, to sama z trwogą patrzę na to, co dzieje się z (głównie tą młodszą) młodzieżą. Nie tylko dziewczyny zachowują się źle. Takie jest chyba młode społeczeństwo teraz. Skoro chłopcy mogą się tak zachowywać, to dlaczego wymagacie wyższych standardów od dziewczynek? Biorą przykład z Was.

PS generalizacja jest uproszczeniem na potrzeby tematu. Proszę mi nic nie zarzucać :P

Dlatego zdechnę w samotności i mam nadzieje że już niedługo. xD

Btw. A czy nie powinnaś mieć rangi Wielka Inkwizytorka huh?

Opublikowano

Tu nie chodzi o sam fakt picia czy palenia tylko o to, że robią to dzieci, które robią to niekoniecznie dlatego, że sprawia im to przyjemność tylko dlatego, że jest to modne albo uważają, że są przez to bardziej dorosłe.

Zaciekawiło mnie jedno.Parę osób napisało, że pomimo tego upadku moralnego te dziewczyny są inteligentne.Moglibyście powiedzieć czym ta inteligencja się przejawia?

No bo taki jest dzisiejszy świat i nic na to nie poradzisz. Teraz, żeby się "pobawić" to trzeba miec alko i pare fajek 

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Ale pier*olicie.

Inne dziewczyny spotykasz gdy idziesz popołudniu poczytać w parku książke czy idąc do biblioteki, a inne spotkasz idąc na blokowisko, w garaże czy do innego pato-spota. Obracacie się panowie w złych miejscach! Idź do klubu i narzekaj, że dziewczyny się kur*ią. A potem wychodzi taka pierdoła i mówi że na świecie nie ma porządnych kobiet (idealnych też nie ma, ale zrozumienie tego przychodzi z czasem).

Nie ma co generalizować, lecz trzeba przyznać - moralność spada na łeb na szyje. Dziewczyny coraz mniej się szanują, ale jest coś takiego pięknego w psychologii społecznej - najmniejsza grupa szczeka najgłośniej. To, że te ładne i poukładane dziewczyny wolą się ukrywać i siedzieć w cichym miejscu to czysty fakt. Coraz częściej w mediach promowana jest głupota, seks, alkohol i polot na pieniądze. Kobiety to łykają i stają się kim widzisz.

OPie, może i spotykasz teraz dziewczyny-patusy, ale uwierz mi - pewnego dnia, spotkasz tą kobietę w pełnej krasie i jeżeli naprawdę Ci się spodoba, nie obejrzysz się już na inną ;)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ale pier*olicie.

Inne dziewczyny spotykasz gdy idziesz popołudniu poczytać w parku książke czy idąc do biblioteki, a inne spotkasz idąc na blokowisko, w garaże czy do innego pato-spota. Obracacie się panowie w złych miejscach! Idź do klubu i narzekaj, że dziewczyny się kur*ią. A potem wychodzi taka pierdoła i mówi że na świecie nie ma porządnych kobiet (idealnych też nie ma, ale zrozumienie tego przychodzi z czasem).

Nie ma co generalizować, lecz trzeba przyznać - moralność spada na łeb na szyje. Dziewczyny coraz mniej się szanują, ale jest coś takiego pięknego w psychologii społecznej - najmniejsza grupa szczeka najgłośniej. To, że te ładne i poukładane dziewczyny wolą się ukrywać i siedzieć w cichym miejscu to czysty fakt. Coraz częściej w mediach promowana jest głupota, seks, alkohol i polot na pieniądze. Kobiety to łykają i stają się kim widzisz.

OPie, może i spotykasz teraz dziewczyny-patusy, ale uwierz mi - pewnego dnia, spotkasz tą kobietę w pełnej krasie i jeżeli naprawdę Ci się spodoba, nie obejrzysz się już na inną ;)

Dobrze mówisz, ludzie jeżdżą na imprezy to jakiś wioch, gdzie średnia wiekowa to 16 lat i potem się dziwią, że same kur*y.

Opublikowano

Podobnie można napisać o facetach. Ale fakt, jeszcze jak ja chodziłam do technikum, jakoś nie było czegoś takiego, aby każda dziewczyna cały czas przeklinała, piły jak szalone lub paliły (albo to ja w takim towarzystwie obracałam się). W gimnazjum i podstawówce również takiego czegoś nie było. Dlaczego takie są? Zazdrość? Kompleksy? Ciężko jest w tych czasach, jakby nie patrzeć, mimo, że komunikacja jest łatwiejsza. Ja np. za czasów podstawówki - gimnazjum lubiłam pisać listy do dziewczyn, które poznałam na blogu <tak, wtedy to było popularne>, oczekiwanie na list, to było coś! Teraz? SMS - raz, dwa. Ma to swoje zalety, ale wady również. Ale na pewno są jeszcze normalne, wolne KOBIETY, które wiedzą, czego chcą od i w życiu :)

Idealnie pasuje tutaj ta piosenka:

Opublikowano

Nie każda to k***a, chociaż w mojej klasie jest taka co lodzi każdemu, i 2 co sie juz ruchaly (15l), reszta jest ok ale 2/10. W technikum/liceum już są porządne dziewczyny. Niestety ale dojrzałych dziewczyn w gimnazjum nie znajdziesz, w dzisiejszych czasach liczy się tylko zawartość portfela lub pedalski ryj. Ja wierzę że kiedyś znajdę tą jedyną, ale wiem że w gimnazjum przynajmniej moim nie ma czego szukać.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Żyjemy w Polsce, tu nie ma czasu na maniery. Ale taka prawda, idealna dziewczyna zostanie tylko w marzeniach.

Nie tylko w Polsce tak jest, w Belgii tak samo. Pseudo dojrzale 14nasto latki :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Nie tylko w Polsce tak jest, w Belgii tak samo. Pseudo dojrzale 14nasto latki :)

Wszystko się bierze z "cywilizowanego" zachodu ;)

Nie każda to k***a, chociaż w mojej klasie jest taka co lodzi każdemu, i 2 co sie juz ruchaly (15l), reszta jest ok ale 2/10. W technikum/liceum już są porządne dziewczyny. Niestety ale dojrzałych dziewczyn w gimnazjum nie znajdziesz, w dzisiejszych czasach liczy się tylko zawartość portfela lub pedalski ryj. Ja wierzę że kiedyś znajdę tą jedyną, ale wiem że w gimnazjum przynajmniej moim nie ma czego szukać.

Z drugim zdaniem się nie zgodzę. Nie jest to regułą, aczkolwiek zdarzają się te wyjątki. Dokładnie od 15-16 roku życia następuje tzw. zmiana personalna - upodabniasz się do rówieśników, albo oni do ciebie (ofc jeżeli jesteś autorytetem). Na kogo zmiana? Wnioski wyciągnijcie sami z obserwacji.

Taka rada dla wszystkich, którzy cierpią, bo "nie mają dziewczyny":

Znajdź pasje, rozmawiaj w każdym miejscu z każdym, rób to co kochasz i bądź szczęśliwy, a kobieta przyjdzie sama z czasem. Nie szukajcie szczęścia w drugiej osobie, bo jak ona odejdzie, pustka zrobi się jeszcze większa, a wtedy może powstać prawdziwy problem.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Znając życie, to autor tematu to najzwyklejsza w świecie pizda/ciota/nerd i kompletnie nic ze sobą nie prezentuje.

Wygląda jak gówno,charakter nie za ciekawy, nie ma o czym pogadać itp

Potem idzie na forum i wyżala się, jakie to dzisiejsze dziewczyny są złe...

Może się mylę  :rolleyes:

Opublikowano

Znając życie, to autor tematu to najzwyklejsza w świecie pizda/ciota/nerd i kompletnie nic ze sobą nie prezentuje.

Wygląda jak g****o,charakter nie za ciekawy, nie ma o czym pogadać itp

Może się mylę :rolleyes:

A Ty na pewno jesteś Cyncynatem xxi wieku ;_;.

U nas dziewczyny są takie głupie, że aż mi wstyd za nie. Ale ok, przecież trzeba jakoś udać rozmowe. Sam nie uważam się za pięknego ciałem i duchem, ale inteligencja nie idzie w parze z pięknością

Opublikowano

Tak sobie mysle dzisiaj, deszcz leje, ja czytam kolejne ksiazki i gram (fascynujace, wiem) i tak czytajac obyczaj z lat '80 naszło mnie- co sie dzieje z dziewczynami?

Mam w glowie ideał dziewczyny- radosna, optymistyczna, lekko walnięta z którą by coś mnie łączyło. Mądra i w miarę ładna. I dobra...

I tak myślę, że dziewczyny dzisiaj zrobily sie strasznie wredne. Cos sie w nich obudzilo po wyzwoleniu od facetow? Od internetu? Nie wiem..

Podam przyklad mojej klasy: 4 chlopakow, 16 lasek. Raj? Nie!

Połowa pali, 1/4 pije, wszystkie na pierwszy rzut oka wygladaja ladnie, wgłębisz się i jest wredna/pali. Maja jakichs chlopakow poza szkola. Przeklinaja w uj. Odejdą na metr od siebie i wrzucaja na inne. Zero szacunku do czegokolwiek. Kupa kompleksow i jeszcze dziwny humor...

4 są normalne, radosne i nie palą (4!). Reszta... Katastrofa.

Kilka dialogów przykladowo (dziewczyny!!! Nie chlopaki)

Projekt klasowy. Moja grupa mowi ze idziemy do zwiazku na wywiad. Sorka zgadza sie i wychodze- ja i 2 dziewczyny. Ja generalnie milcze, bo one sa soba zagadane.

-ja pier*olę, co za gowniany projekt

-ta posrana baba nas puscila, jak dobrze

-chodzmy pod scianke za chwile (fajki)

-ej spieprzajmy, jeszcze sie nie rozdzielajmy bo nas zobaczy

Potem napieprzaly cos o opuszczeniu szkoly, kurwiąc co dwa słowa i mowiac cos o piciu...

No ręce opadają. Dodatkowo u nas jest taka jedna nierozgarnięta, ktora jest wyraznie r*chana przez kolezanki na wszystkie sposoby...

Naprawdę nie ma już kurde.. Dziewczęcych dziewczyn? Takich że mozna dac kwiaty, brac nad jezioro....

Teraz to albo są skrajnie głupie, albo mądre i wredne :(

A wy co sądzicie?

Mówisz tak, bo żadna Cię z nich nie chce? To chyba główny powód, bo zaznaczyłeś, że każda ma chłopaka poza szkołą. :D

Uznajmy jednak, że to wcale nie chodzi o to... Jak bardzo trzeba być zapatrzonym w siebie, by hejtować wszystkich dookoła? Nie jesteś kolego idealny, choć wnioskując z tej skargi na obecne społeczeństwo za takiego się uważasz. Te dziewczyny też nie są idealne, no ale k***a... Niech będzie wredna, niech pali, ćpa i co tam chce - to jej życie. Skoro takie środowisko Ci nie odpowiada trzymaj się od niego z daleka. Rozumiem, że można się skarżyć na bandę dresów, która niszczy wszystko co na drodze napotka, ale co Ci robi dziewczyna, która lubi sobie zajarać? Cholera jasna no nie rozumiem tego. Jesteście w szkole średniej, a to bardzo fajny czas, czas by się wyszaleć, spróbować nowych rzeczy. Mówisz z pogardą o dziewczynach, które są wredne, czy mają kompleksy, a nie wiesz i nawet nie zachciałeś się dowiedzieć czym to wszystko jest spowodowane. Nie znasz ich, ale moim to obgadujesz na forum gdzie dziennie przybywa około 6 tyś osób.

DZIEWCZYNY TO TEŻ LUDZIE. Chyba trzeba to wyraźnie zaznaczyć, bo mamy tutaj do czynienia z samcem alfa, który chce, by każda laska się pod niego dostosowała.

PS Płakać mi się chce przez ilość postów aprobujących zdanie autora tematu.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

O BOŻE PALĄ PAPIEROSY I PIJĄ!! JAKIE STRASZNE! SZATANY JE OPĘTAŁY, NIE CHODZĄ DO KOŚCIOŁA! PRZEKLINAJĄ, JAKIE TO ZŁE!!

@top

autorze tematu, jeśli jesteś kujonem/lalusiem to ciężko, żebyś spotykał osoby podobne tobie. Każdy jest normalny i każdy ma problemy. Ty je dostrzegasz u innych zamiast u siebie i to jest twoim problemem. Odrzucanie znajomości z osobami, które tylko przecież palą i piją. Rozumiem ze to wszystko robią na pokaz, ale to normalne w tym wieku. Na szczęście ja tak się nie zachowuje (chociaz kurwuje ostro) ale też mam swoje inne problemy. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Tak nas społeczeństwo programuje, nie ma już tych wartości zasad które kiedyś stanowiły trzon charakteru i określonych zachowań. Można by powiedzieć że to etos dzisiejszych dziewczyn. Najbardziej mnie boli to, że 99% populacji nie myśli indywidualnie, pod siebie. Każdy podąża za stadem których liderami najczęściej zostają ludzie najbardziej sławni (lajki, followersy) ale którzy nie mają absolutnie żadnej wartosci.

W ogóle beka ze ludzie w tym temacie komentują problemy autora, podczas gdy należało by rozmawiać o problemach tych dziewczyn bo oto w tym chodzi. Tak, to sie nazywa brak logicznego rozumowania.

Opublikowano

a ja się nie zgodzę.

To że ty miałeś takie doświadczenia to widocznie w takim towarzystwie się obracasz.

Ja jakoś znam takie co sam opisałeś jako twoje marzenie.

Sam mam taką <3

I nie rozumiem wgl o co chodzi w temacie.

Są tępe dzidy ale też są kochane i wychowane.

Taki już jest świat. Poza tym co cie obchodzi jakie są? Chcesz poderwać jakąś czy co?

Jak tak to się trzymaj tych czterech i tyle -.-

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

@Naiko xD

Czasem jest tak że to dziewczynki zachowują się gorzej niż chłopcy ;)

/top

Papierosy/Alko w dzisiejszym czasie wśród gimby jest oznaką pokazu dorosłości, kto nie pali i nie pije nie będzie fejmem wśród znajomych a w końcu trzeba zabłysnąć.

Ten niebezpieczny wir wciąga osoby samotne które nie mają wyznaczonego celu i również biorą się za alkohol dla szpanu.

Znam sporo dziewczyn które są spokojne miłe uśmiechnięte wygadane i znam sporo i takich które się staczają ale to ich osobisty wybór trzeba to zaakceptować.

Osobiście wkurwia mnie to kopiowanie wszystkiego ze stanów jakieś fejsbukowe challenge żeby ktoś cię obejrzał i kliknął lajka tak żeby się dowartościować.

Kiedyś nie było internetu, ludzie opierali się na innych wartościach.

Dziewczyny dzisiaj ogółem są skażone przez internet i presje większej grupy społecznej (która notabene jest niedojebana.)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Wygląda jak gówno,charakter nie za ciekawy, nie ma o czym pogadać itp

Może się mylę  :rolleyes:

opisałeś mnie , dzięki.. teraz wiem że nigdy nie bede mieć dziewczyny 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...