Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę moderatorem forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2595214090454641226635.png

7084614090454641226635.png

Mam na imię Mariusz i mam 18 lat. Mieszkam w małej miejscowości niedaleko Wrocławia. Uczę się w ZSZ jako stolarz.

Poszukuję posady moderatora na dość stabilnym serwerze, rodzaj silnika nie ma większego znaczenia.

Do 12.09 czas jaki mogę poświęcić dla forum to całe noce a w ciągu dnia aż do 8h.

7791514090454641226635.png

Moją codzienność wypełnia praca oraz nauka. Jak już wcześniej wspomniałem, uczę się w ZSZ jako stolarz - dla osób niewiedzących jest to zawodówka.

Interesuję się sportem, głównie piłką nożną a w mniejszym stopniu siatkówka, koszykówka, piłka ręczna, trochę tenis, boks... Po prostu ogólnie sport.

W tym kierunku uczęszczałem kilka lat do klubu piłkarskiego - nie było najgorzej - ale ból pleców, który doskwiera mi od zawsze, był tak silny, że podczas meczów nie mogłem normalnie funkcjonować. Poza tym muzyka - tak, to jest coś co kocham. Bawiłem się kiedyś w różnego rodzaju programach muzycznych lecz na konsole zawsze brakowało mi funduszy (aktualnie myślę o zakupie). No i w końcu grafika komputerowa - jest to rzecz przy której lubię sobie często usiąść i pobawić się w jakimś programie graficznym. Wykonuje drobne zlecenia lecz tylko dla znajomych z życia realnego. W internecie ani nic nie publikuje ani tym bardziej nie wykonuje zleceń. Poza tymi trzeba zainteresowaniami jest jeszcze informatyka ogólnie. Posiadam drobną wiedzę na ten temat ale to nic wielkiego.

Pomiędzy tymi zajęciami nie pogardzę książką czy naprawdę śmieszną komedią.

Z natury jestem osobą rozrywkową, towarzyską, zabawną, komunikatywną i miłą ale potrafię walczyć o swoje racje.

Jeśli chodzi o stanowisko moderatora to myślę, że cechą, która potrafi mnie wyróżnić z pośród innych to niecodzienny spokój. 

Zawsze byłem dzieckiem nerwowym, lecz gdy nauczyłem się z tym radzić mój spokój często doprowadza ludzi do szału.

Potrafię pracować w grupie i lubię się uczyć rzeczy, które naprawdę mnie interesują (czyt. moderowania).

Przydzielone mi zadania wykonuje rzetelnie i najlepiej jak potrafię.

Ortografia na bardzo wysokim poziomie.

2563314090454641226635.png

W mojej karierze moderatora zajmowałem to stanowisko dużą ilość razy. Ostatni raz byłem moderatorem około pół roku temu. Był to bodajże serwer Taveria.eu. 

Później był serwer, którego nazwy nie pamiętam pod przewodnictwem 13/14 letniej global moderatorki, która miała zaburzenia emocjonalne a administracja nie interesując się zbytnio porządkiem panującym na forum dała jej wolną rękę i wtedy straciłem wiarę w osoby prowadzące fora. Moje doświadczenie pozwala mi pisać regulaminy na wysokim poziomie oraz na równie wysokim poziomie moderować forum. 
Znajomość zadań należących do moderatora oceniam na 10/10 ich wykonanie również 10/10. 
Wiem, że oceniam się bardzo wysoko ale to wszystko mogę przenieść bez problemu w praktykę.

3481014090454641226635.png

Od siebie mogę zaoferować bardzo duże zaangażowanie, dużą ilość wolnego czasu, dobry kontakt oraz spokój i opanowanie no i moderowanie forum na wysokim poziomie.

5633514090454651226635.png

Od administracji wymagam również zaangażowania i co dla mnie najważniejsze dobrego kontaktu oraz gwarancji dobrej atmosfery pomiędzy opiekunami forum.

9801314090454651226635.png

GG: 51430855

PW tutaj na forum

E-mail: [email protected]

TS3/Skype

oraz w razie potrzeby FB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...