Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyny dzisiaj :/

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja w ogóle dziecko zamierzam wychowywać tak jak mnie rodzice: granie 45 minut dziennie po 2 razy (do teraz!!! no, przeciagam czasami do godzinki), w dziecinstwie 30 min/dzien, nie dawac tabletu, telefon z wifi w wieku 13-14 lat. Facebook za ich pozwoleniem mam dopiero od roku.

Jestem ogarniety, nie wrzucam zdjec na fb, wiem z czym wiaze sie fb (utrata prywatnosci) i uzaleznienie od niego. A, i rodzice kupowali mi w cholere duzo Lego (koordynacja i wyobraznia). Dlatego tez tak samo dzialam na brata, gram z nim w planszowki ganiam berka na dwór (nie ma kolegow, bo u nas sami 16 latkowie na ulcy ale idzie do szkoly i znajdzie ;) ) duzo slcham muzyki z plyt itd. Efekty są na razie swietne- brat jest naprawdę ogarniety i swietnie sklada zdania.

HAHAHAHHAHAHAHAHAHJAHAJAHJAHAHHAHAHAHHAHAHAH XDXDDXXXXXXXXSXDXXDHAHAGHSHAH
  • Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja w ogóle dziecko zamierzam wychowywać tak jak mnie rodzice: granie 45 minut dziennie po 2 razy (do teraz!!! no, przeciagam czasami do godzinki), w dziecinstwie 30 min/dzien, nie dawac tabletu, telefon z wifi w wieku 13-14 lat. Facebook za ich pozwoleniem mam dopiero od roku.

Jestem ogarniety, nie wrzucam zdjec na fb, wiem z czym wiaze sie fb (utrata prywatnosci) i uzaleznienie od niego. A, i rodzice kupowali mi w cholere duzo Lego (koordynacja i wyobraznia). Dlatego tez tak samo dzialam na brata, gram z nim w planszowki ganiam berka na dwór (nie ma kolegow, bo u nas sami 16 latkowie na ulcy ale idzie do szkoly i znajdzie ;) ) duzo slcham muzyki z plyt itd. Efekty są na razie swietne- brat jest naprawdę ogarniety i swietnie sklada zdania.

Ja tam nie miałam takich ograniczeń, nawet no-life jestem i byłam, w ogóle się nie uczę, ale stypendia łapię z roku na rok. So? 

Opublikowano

beka. Z dziewczyny dzisiaj temat przeszedł na to czy bić dzieci czy nie. Ahhh te mpcforum <3

a tak na serio. Te, które znam są normalne. Widzę niezłą patologię macie :P.

Opublikowano

One cos robia w zyciu a ty siedzisz na mpc deal with it

Ale to już jego jak i każdego z nas osobista sprawa, więc w czym problem?

Inna sprawa, że im większe swobody ma młodzież, tym bardziej na dekiel im siada, i to można podsumować tylko jednym...

I don't want to live on this planet anymore.

Opublikowano

Ale to już jego jak i każdego z nas osobista sprawa, więc w czym problem?

Inna sprawa, że im większe swobody ma młodzież, tym bardziej na dekiel im siada, i to można podsumować tylko jednym...

I don't want to live on this planet anymore.

No nie wierzę w to, co czytam.

"Osobista sprawa"- to po co wciskacie się w życie innych? Aa, już wiem, fajnie jest pisać o kimś, ale jak gość wyżej was podsumował, to już narusza wasze osobiste sprawy. B)

Opublikowano

No nie wierzę w to, co czytam.

"Osobista sprawa"- to po co wciskacie się w życie innych? Aa, już wiem, fajnie jest pisać o kimś, ale jak gość wyżej was podsumował, to już narusza wasze osobiste sprawy. B)

Jeśli dyskusja tutaj jest wciskaniem się w czyjeś życie, to z mojej strony to wszystko i misiu mówi dobranoc.

Opublikowano

Ssak Wodny mylisz się, u mnie dziewczyny w wieku 14 są już w ciąży... Nie wiem co się dzieje ogólnie z wszystkimi dziewczynami, są dużo gorsze od chłopaków... Nie dość że piją, to jeszcze palą co popadnie i dodatkowo są fałszywe. Poznałem taką która była na prawdę w porządku, zabawna i rozumieliśmy się... Nie dość że wybrała takiego chłopaka wyglądającego jak dziewczyna to jeszcze się okazało że z klasy do klasy jedzie na zagrożeniach i fałszywa. Od tej pory nie potrafię żadnej zaufać i nawet nie liczę że w najbliższym czasie znajdę jakąś normalną, która jest inteligentna, wiecznie uśmiechnięta, nastawiona pozytywnie do życia która jest normalna... W tych czasach takich już nie ma...

Opublikowano

To je polska mlodziez. Tego nie pojmiesz.

,

Poczekaj do liceum.

w liceum ? u mnie w technikum chleją i się tym chwalą.. "o ale żem dzisiaj popiła " "No ja w sobote wypiłem 12 piw " 

Trzeba czekać do 20 lat wtedy się ogarną

Opublikowano

w liceum ? u mnie w technikum chleją i się tym chwalą.. "o ale żem dzisiaj popiła " "No ja w sobote wypiłem 12 piw "

Trzeba czekać do 20 lat wtedy się ogarną

no i lol mlodziez zawsze sie upijala tylko nie takie nerdy jak wy lol.
Opublikowano

HAHAHAHHAHAHAHAHAHJAHAJAHJAHAHHAHAHAHHAHAHAH XDXDDXXXXXXXXSXDXXDHAHAGHSHAH

I co sie smiejesz barani łbie, tobie też by się takie wychowanie przydało jak i osobom twojego pokroju, które prezentują margines społeczny i pokolenie dzieci-trolli uzależnionych od internetu. Koniec końców sobie w życiu nie będziecie mogli poradzić bo zamiast pracy, będziecie szukać mida na mieście i gdzie najlepiej jungle robić.

Co do dziewczyn już pisałem - 50% prawdy, 50% mitu, zalezy na kogo się trafi, są dresiary, są hipsterki, są dziewczyny. Tyle

Opublikowano

I co sie smiejesz barani łbie, tobie też by się takie wychowanie przydało jak i osobom twojego pokroju, które prezentują margines społeczny i pokolenie dzieci-trolli uzależnionych od internetu. Koniec końców sobie w życiu nie będziecie mogli poradzić bo zamiast pracy, będziecie szukać mida na mieście i gdzie najlepiej jungle robić. Co do dziewczyn już pisałem - 50% prawdy, 50% mitu, zalezy na kogo się trafi, są dresiary, są hipsterki, są dziewczyny. Tyle

koles mam 21 lat mieszkam w berlinie i zarabiam 3 razy wiecej niz twoi starzy elo Wiec mam wyjebane na wasze cebulackie zycia polskie swinie.
Opublikowano

Ale raczej świadczy o gówniarstwie zajebanym i o gównach co robią sobie dzieci w wieku nawet 13 lat, i po c**j się chwalić się tyle piw wypiło? żenada .. to tylko alkohol a cieszą się jak kretyni

Opublikowano

I co sie smiejesz barani łbie, tobie też by się takie wychowanie przydało jak i osobom twojego pokroju, które prezentują margines społeczny i pokolenie dzieci-trolli uzależnionych od internetu. Koniec końców sobie w życiu nie będziecie mogli poradzić bo zamiast pracy, będziecie szukać mida na mieście i gdzie najlepiej jungle robić.

Co do dziewczyn już pisałem - 50% prawdy, 50% mitu, zalezy na kogo się trafi, są dresiary, są hipsterki, są dziewczyny. Tyle

Za to wy, nie mogąc przeboleć NICZEGO, sobie poradzicie, hehehehe. Śmieszne, k***a.

Opublikowano

koles mam 21 lat mieszkam w berlinie i zarabiam 3 razy wiecej niz twoi starzy elo

Wiec mam wyjebane na wasze cebulackie zycia polskie swinie.

Czyszczac kible.

Niektore laski sa spoko niektore totalna porazka.

Deus vult

Opublikowano

Czyszczac kible.

Niektore laski sa spoko niektore totalna porazka.

i tak kazda ma cie w dupie xdd. @top napewno ten temat cos zmieni!!
Opublikowano

i tak kazda ma cie w d***e xdd. @top napewno ten temat cos zmieni!!

Czyścisz kible? hahaahahah xD 

No to niezły fach za granicą :P

Opublikowano

Czyścisz kible? hahaahahah xD

No to niezły fach za granicą :P

typowe zachowanie zazdrosnej cebuli #ignore @top mlodzoiez musi soe wyszalec

- One more time.

Opublikowano

Lepiej być nerdem niż ćpunem, sad but true...

A poza tym, o jakich wymaganiach tu mówimy? To młodzież w większości przypadków robi syf swoim opiekunom przez ćpanie czy alkohol więc to starsi powinni stosować drastyczniejsze metody wychowania, a nie młodzież ustawiać po kątach będzie.

Opublikowano

Zgodzę się są te dziewczyny nieco poyebane ,trudno nie ma takich jakich sie chce to trzeba brac to co jest.Mam takie same zdanie co autor ,ze pala pija i konia zwala sypnąć im pieniądzem.

1373701876-U969346.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...