Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyny dzisiaj :/

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

One by bez neta wtedy zwariowały

Ktoś mądry kiedyś powiedział...

Zabić zanim wykluje jaja...

A jeszcze mądrzejszy.

Śmierć człowieka to tragedia, śmierć tysiąca to statystyka...

Zakichana propaganda zachodu, bo gdyby nie to... To młodzież grzecznie by na tyłkach siedziała a nie brała dopalacze czy kij wie co... I dlatego jestem za ograniczeniem czasu wolnego młodzieży tylko do weekendów... A wakacje dawać im przymusowe roboty i tyle.

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś mądry kiedyś powiedział...

Zabić zanim wykluje jaja...

A jeszcze mądrzejszy.

Śmierć człowieka to tragedia, śmierć tysiąca to statystyka...

Zakichana propaganda zachodu, bo gdyby nie to... To młodzież grzecznie by na tyłkach siedziała a nie brała dopalacze czy kij wie co... I dlatego jestem za ograniczeniem czasu wolnego młodzieży tylko do weekendów... A wakacje dawać im przymusowe roboty i tyle.

Przywrócić władzę rodzicom.Dzisiaj ciągle się mówi, żeby "nie bić dzieci", "bezstresowe wychowanie" i potem są tego efekty.Kiedyś lanie skórzanym pasem po tyłku było normą, dzisiaj za to można iść do pierdla.

Opublikowano

Przywrócić władzę rodzicom.Dzisiaj ciągle się mówi, żeby "nie bić dzieci", "bezstresowe wychowanie" i potem są tego efekty.Kiedyś lanie skórzanym pasem po tyłku było normą, dzisiaj za to można iść do pierdla.

Dokładnie, jak dawniej dostało się czerwonym pasem po mordzie to od razu wszystkie problemy mijały. 

Deus vult

Opublikowano

Instytucja praw dziecka ma sens tylko w kwestiach szkoły, w kwestiach wychowania nie. I jestem całkowicie za laniem po tyłku za przewinienie, bo jak tak dalej będzie no cóż... Na emeryturze będę sam na siebie robić dorabiając niż mieli by na mnie ci "Nadzieja w młodych" robić...

Opublikowano

BDSM z dzieckiem to kiepski pomysł, nie próbowałem co prawda, ale z dziewczyną i tak lepiej. :rolleyes:

Opublikowano

BDSM z dzieckiem to kiepski pomysł, nie próbowałem co prawda, ale z dziewczyną i tak lepiej. :rolleyes:

Przepraszam bardzo.Ludzi, którzy poparli autora nazywasz trzynastolatkami, a czy kojarzenie wszystkiego z seksem, jak to ty przed chwilą zrobiłeś nie jest domeną ludzi w przedziale wiekowym 10-17? Od kiedy to funkcjonuje u osób dorosłych i dojrzałych, bo rozumiem, że się za taką uważasz? Od kiedy ludzie dorośli i dojrzali obrażają czyjeś uczucia religijne? To, że ktoś jest wierzący nie znaczy, że nie umie się bawić.Tym dziewczyną chodzi tylko o zabawę, zresztą nie tylko im.Chociaż trudno nazwać zabawą upijaniem się dla popisu.Powtórzę jeszcze raz.Tym dziewczynom nie zostały wpojone żadne zasady.

Opublikowano

Jak tak patrze na wasze wypowiedzi to cieszę się, że podczas mojego pobytu w gimnazjum nie było słowa "gimbaza - i wszystko jasne".

Pamiętam za moich czasów było 15/27 dziewczyn i były takie 2 wyjątki jak opisujecie dzisiejsze dziewczyny także zaczęło to się rozwijać już jakiś czas temu. Wtedy nie było fejsa i i tych innych gówien, powiem więcej mało kto miał internet i jak ktoś miał gg to był lans. Wszystko to wiąże się z technologią (internety, te wszystkie strony typu besty, gówna na yt itp) i moda z zachodu. Co będzie za 10 lat? Strach pomyśleć.

Opublikowano

Jak tak patrze na wasze wypowiedzi to cieszę się, że podczas mojego pobytu w gimnazjum nie było słowa "gimbaza - i wszystko jasne".

Pamiętam za moich czasów było 15/27 dziewczyn i były takie 2 wyjątki jak opisujecie dzisiejsze dziewczyny także zaczęło to się rozwijać już jakiś czas temu. Wtedy nie było fejsa i i tych innych gówien, powiem więcej mało kto miał internet i jak ktoś miał gg to był lans. Wszystko to wiąże się z technologią (internety, te wszystkie strony typu besty, gówna na yt itp) i moda z zachodu. Co będzie za 10 lat? Strach pomyśleć.

Podobnie myślę akurat, baaa w swoim roczniku nauki byłem jedynym który miał kompa a potem internet... A co za 10 lat? Większość tej hołoty która teraz się lansuje, to zostanie politykami i zrobi jeszcze większy syf, niż teraz jest.

Osobiście uważam, że wychowanie bezstresowe to bzdura... Na własnym przykładzie powiem, że kiedyś jak szalałem jak to dzieciak wiadomo, to ojciec brał pasek gdy coś złego zrobiłem i tyle. A później już szlabany też dały swoje... A dziś?

Szlaban na kompa wygląda tak, że młodzież wejdzie sobie na internet przez Iphona lub coś.

Bicie zabronione bo to niby łamie prawa dziecka, ich godność i te inne bzdety...

Btw... Portalom typu SwEeT Brokacik dziękujemy i paszoł won!

Opublikowano

Bicie zabronione bo to niby łamie prawa dziecka, ich godność i te inne bzdety...

Nie, po prostu już nie biją dzieci bo "puść jom" działa, aż za mocno (efekt uboczny przemiany internetów i tv). :p

f

Opublikowano

W gimbazie miałem 5 dziewczyn w klasie (klasa liczyła 15 osóB). Te 5 dziewczyn zachowywało się więcej niż tylko żałośnie. Zarozumiałe, wszystko musiało być po ich myśli, zachowywały się jak małe bachory (a do nas się srały, że my jesteśmy jak dzieci). Ponadto niby pilnie się uczyły, a wszystkie na ściągach. Oczywiście sztuka podlizywania się nauczycielom opanowana do perfekcji więc c**ja a nie wpadka. Bogu dziękuję, że wylazłem z gimbazy.

PS Argument na wszystko: "Jesteśmy dziewczynami i jest nas tylko 5!". Demokracja chyba inaczej działa, ale c**j

Opublikowano

W gimbazie miałem 5 dziewczyn w klasie (klasa liczyła 15 osób. Te 5 dziewczyn zachowywało się więcej niż tylko żałośnie. Zarozumiałe, wszystko musiało być po ich myśli, zachowywały się jak małe bachory (a do nas się srały, że my jesteśmy jak dzieci). Ponadto niby pilnie się uczyły, a wszystkie na ściągach. Oczywiście sztuka podlizywania się nauczycielom opanowana do perfekcji więc c**ja a nie wpadka. Bogu dziękuję, że wylazłem z gimbazy.

PS Argument na wszystko: "Jesteśmy dziewczynami i jest nas tylko 5!". Demokracja chyba inaczej działa, ale c**j

No to ładnie przekichane miałeś... Jak na moje oko jest coraz gorzej, dlatego powinno wycofać ten przepis o bezstresowym wychowaniu, ograniczyć wolne tylko do weekendów a w wakacje dawać przymusowe roboty, to może by nabrali rozumu... A najlepiej jak zablokować dostęp do Facebooka, YT i innego syfu... Nie dla imperializmu zachodniego i ich mody...

Opublikowano

No to ładnie przekichane miałeś... Jak na moje oko jest coraz gorzej, dlatego powinno wycofać ten przepis o bezstresowym wychowaniu, ograniczyć wolne tylko do weekendów a w wakacje dawać przymusowe roboty, to może by nabrali rozumu... A najlepiej jak zablokować dostęp do Facebooka, YT i innego syfu... Nie dla imperializmu zachodniego i ich mody...

A kto ci to zmieni? Przyszłość jest w młodzieży czyli właśnie w takich osobach jak te dziewczyny.
Opublikowano

Ahhh te rozkminy.

Fajny temat poruszyłeś i takich tematów można wyodrębniać tysiące. Chłopcy w tych czasach również są niedojrzali psychicznie chociaż włosy na jajach rosną, piją, palą i tylko seks im w głowie, traktują kobiety jak przedmiot do ruchania a nie człowieka którego się kocha.

Co do dziewczyn to samo.

Ale wierzę że na tym świecie są jeszcze porządni mężczyźni i kobiety.

Nie martwcie się, lecimy do przodu z fartem!

Z FARTEM NA 100%!!!!!

A jeszcze coś dodam ci którzy piszą ''a co one cię nie chcą i się wyżalasz''

A co, wy popieracie takie zachowanie?

To racja ich życie, niech pali, pije i przeklina. Ja się trzymam z daleka od takich ludzi. Ale czasem to niemożliwe bo mieszkamy na jednej planecie.

Palenie i picie jest złe, bo niszczy zdrowie. Szczególnie takich młodych nastolatek (a dodam jeszcze że rok temu w drodze do szkoły widziałem dziewczynkę z podstawówki z papierosem).

Autor tematu się nie użala tylko pisze prawde.

Kto chciałby mieć taką dziewczynę?

A no tak prawda, chłopiec. (nie mylić chłopca z mężczyzną)

Opublikowano

Ahhh te rozkminy.

Fajny temat poruszyłeś i takich tematów można wyodrębniać tysiące. Chłopcy w tych czasach również są niedojrzali psychicznie chociaż włosy na jajach rosną, piją, palą i tylko seks im w głowie, traktują kobiety jak przedmiot do ruchania a nie człowieka którego się kocha.

Co do dziewczyn to samo.

Ale wierzę że na tym świecie są jeszcze porządni mężczyźni i kobiety.

Nie martwcie się, lecimy do przodu z fartem!

Z FARTEM NA 100%!!!!!

A jeszcze coś dodam ci którzy piszą ''a co one cię nie chcą i się wyżalasz''

A co, wy popieracie takie zachowanie?

To racja ich życie, niech pali, pije i przeklina. Ja się trzymam z daleka od takich ludzi. Ale czasem to niemożliwe bo mieszkamy na jednej planecie.

Palenie i picie jest złe, bo niszczy zdrowie. Szczególnie takich młodych nastolatek (a dodam jeszcze że rok temu w drodze do szkoły widziałem dziewczynkę z podstawówki z papierosem).

Autor tematu się nie użala tylko pisze prawde.

Kto chciałby mieć taką dziewczynę?

A no tak prawda, chłopiec. (nie mylić chłopca z mężczyzną)

Możesz mi wierzyć lub nie, ale nie jestem takim chłopakiem jak to podałeś wyżej. Moja dziewczyna również jest inna od tych dzisiejszych więc możesz uwierzyć w ludzkość, porządne osoby jeszcze istnieją :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ja w ogóle dziecko zamierzam wychowywać tak jak mnie rodzice: granie 45 minut dziennie po 2 razy (do teraz!!! no, przeciagam czasami do godzinki), w dziecinstwie 30 min/dzien, nie dawac tabletu, telefon z wifi w wieku 13-14 lat. Facebook za ich pozwoleniem mam dopiero od roku.

Jestem ogarniety, nie wrzucam zdjec na fb, wiem z czym wiaze sie fb (utrata prywatnosci) i uzaleznienie od niego. A, i rodzice kupowali mi w cholere duzo Lego (koordynacja i wyobraznia). Dlatego tez tak samo dzialam na brata, gram z nim w planszowki ganiam berka na dwór (nie ma kolegow, bo u nas sami 16 latkowie na ulcy ale idzie do szkoly i znajdzie ;) ) duzo slcham muzyki z plyt itd. Efekty są na razie swietne- brat jest naprawdę ogarniety i swietnie sklada zdania.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jeśli ja miałbym mieć potomstwo, to twardą ręką bym wychowywał i mówił co jest złe a co dobre... I prawdopodobnie nie puścił bym do szkoły, bo system edukacji w tym kraju, to jest dno całkowite ale o tym gdzie indziej...

Wychowanie bezstresowe doprowadziło do sytuacji, w której nawet taki gówniarz 12 letni, uprawia z koleżanką seks a potem dziwota że ojcem został...

Opublikowano

Przepraszam bardzo.Ludzi, którzy poparli autora nazywasz trzynastolatkami, a czy kojarzenie wszystkiego z seksem, jak to ty przed chwilą zrobiłeś nie jest domeną ludzi w przedziale wiekowym 10-17? Od kiedy to funkcjonuje u osób dorosłych i dojrzałych, bo rozumiem, że się za taką uważasz? Od kiedy ludzie dorośli i dojrzali obrażają czyjeś uczucia religijne? To, że ktoś jest wierzący nie znaczy, że nie umie się bawić.Tym dziewczyną chodzi tylko o zabawę, zresztą nie tylko im.Chociaż trudno nazwać zabawą upijaniem się dla popisu.Powtórzę jeszcze raz.Tym dziewczynom nie zostały wpojone żadne zasady.

Patrz no, taki pojebany jestem. Hipokryta w dodatku. :rolleyes:

Mam problem, bo nie mogę skojarzyć, w którym momencie obraziłem czyjeś uczucia religijne, obwiniaj język za zdrobnienia. Udanego głosowania na pis życzę.

Ty, no ale skoro chodzi IM o zabawę, to czemu WAS to boli, skoro jesteście tacy porządni i nie zadajecie się z patologią(nota bene ciągle na nią narzekając)?

Ogólnie to wiem już skąd taki temat- op po prostu żal d*** ściska, że on może grać godzinę dziennie. W takim przypadku więcej jak 13 lat bym mu nie dał- co on może wiedzieć o dziewczynach? No ludzie, wypowiada się o jednej skrajności, zaliczając się do drugiej skrajności. Mnie z kolei nie martwi zachowanie ludzi, o których jest mowa w tym temacie, bo nie odczuwam potrzeby zadawania się z takimi, zaś wkurwiające jest zachowanie takich ludzi, jak wy- czy wasze życie jest tak zjebane, że musicie pchać się w czyjeś, żeby mieć zajęcie? Jak te pijaczki powymierają z głupoty, to dla was to tylko lepiej, master race przetrwa. B)

Nie no, pisowce to jednak fajni ludzie są, nie ma co. Też dasz mi klapsa? :ninja:

Opublikowano

@dziki1111 ponad godzinę dwa razy... -_- i nikt mi tego jakos nie naezuca. Mam 15 lat, co nie zmienia faktu ze gimnazjalistki, albo 8 klasa nigdy taka nie była :/

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Aha, jeszcze jedno, wszystkie dziewczyny w szkole siedzą na przerwie w komórkach :) przeglądają fejsy instagramy i inne gówna.. to jest irytujące

Każda jaką spotkam ma iphona, a poco im iphone skoro 75% aplikacji i usług z niego nie korzystają.. Wszystko jest dla szpanu

Opublikowano

@umotex12

Koleś, rozumiem, ale skąd TY możesz wiedzieć, jaka była 8 klasa? Bo co, rodzice ci powiedzieli? Fajnie, że szanujesz to, co mówią, ale na tym koniec. Czy wy nie rozumiecie, że zawsze chlali w opór? Teraz po prostu jest internet, bardziej się to uwidoczniło. Z fejsem i wszystkim, co związane z ludźmi, jest taka zasada: jak mi się nie podoba, to nie oglądam. Masz swoje zdanie o tych dziewczynach, to fajnie- bynajmniej nie zawdzięczasz tego tak skrajnej postawie, jaką tu prezentujecie. Coś zmienisz tym tematem? Nie, bo jakbym był na miejscu osób, o których on jest, to bym chyba śmiechem trzęsienie ziemi wywołał.

Ogółem to współczuję ci życia pod kloszem i wydaje mi się, że osoby twojego pokroju po prostu chciałyby, żeby ich życie było w połowie tak.. "interesujące", jak życie tamtych. To samo jest(było? nie śledzę) z Warsaw Shore. Ludzie podobni do nich oglądali, bo im się podobało. Ci bardziej inteligentni nie oglądali w ogóle, albo oglądali dla zabawy i niczego więcej. No i w końcu była grupa ludzi, która (nie)oglądała i dałaby wszystko, żeby zamienić się miejscami na tydzień, było to niemożliwe, więc woleli na każdym kroku mówić, że debile, pijaki, patologia, jak tak można, mtv się skończyło.

Ja obejrzałem jeden odcinek z ciekawości- nie spodobało mi się, to wyłączyłem. Nie odczułem wewnętrznej potrzeby robienia tematu, który potencjalnie może zostać wyświetlony przez ~2% społeczeństwa. Ty(i reszta, spoko) natomiast, wręcz przeciwnie, MUSISZ się wpychać w czyjeś życie. Idę o zakład, że jakby ktoś "lepszy" wziął się za ocenianie twojej rodziny, to znalazłby tyle ciekawych rzeczy, że spokojnie sklasyfikowałby was tak(albo gorzej, zależy od skrajności poglądów), że by wam się smutno zrobiło.

Druga sprawa, jak mówiłem- ciesz się, że są tacy ludzie. Wtedy ty i cała rzesza tych porządnych obywateli, co to nigdy wódki nie piją, nie palą, chodzą do kościoła 8 razy w tygodniu, ZAWSZE, ale to ZAWSZE zachowują się tak, jak należy i nie mają sobie NIC do zarzucenia, będą szczęśliwie żyli.

Mi już raczej starczy, proponuję znaleźć jakieś hobby, bo życie życiem innych to bardzo słabe rozwiązanie- podbij do jakiejkolwiek dziewczyny i pochwal się swoimi spostrzeżeniami. Wiesz, co się stanie? Ja wiem- w większości przypadków skreśli cię zanim skończysz zdanie, bo skoro obgadujesz i nie możesz przeboleć jakiejś osoby, to z nią będzie tak samo. I w sumie, to będzie na pewno. No, ale oczywiście życzę wam tego, żebyście na waszej drodze spotykali tylko dobrych ludzi, którzy są tak IDEALNI, jak wy, i którzy nie mają ŻADNYCH wad.

Opublikowano

Takie są dobre na chwile do ruchania :D    Głupie są, to i są tak traktowane.  :D   Kiedyś znajdzie się ta wybranka, ale ciężko jednak o to jeśli ktoś np. jest grubasem, który non stop siedzi na kompie. Nie mówię, że Ty taki jesteś, ale osobiście dziwi mnie i jednocześnie irytuje, że takie chłopy zamiast wziąć się za siebie, sprowadzają wszystko do tego jakie to teraz dziewczyny nie są :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...