Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyny dzisiaj :/

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie mysle dzisiaj, deszcz leje, ja czytam kolejne ksiazki i gram (fascynujace, wiem) i tak czytajac obyczaj z lat '80 naszło mnie- co sie dzieje z dziewczynami?

Mam w glowie ideał dziewczyny- radosna, optymistyczna, lekko walnięta z którą by coś mnie łączyło. Mądra i w miarę ładna. I dobra...

I tak myślę, że dziewczyny dzisiaj zrobily sie strasznie wredne. Cos sie w nich obudzilo po wyzwoleniu od facetow? Od internetu? Nie wiem..

Podam przyklad mojej klasy: 4 chlopakow, 16 lasek. Raj? Nie!

Połowa pali, 1/4 pije, wszystkie na pierwszy rzut oka wygladaja ladnie, wgłębisz się i jest wredna/pali. Maja jakichs chlopakow poza szkola. Przeklinaja w uj. Odejdą na metr od siebie i wrzucaja na inne. Zero szacunku do czegokolwiek. Kupa kompleksow i jeszcze dziwny humor...

4 są normalne, radosne i nie palą (4!). Reszta... Katastrofa.

Kilka dialogów przykladowo (dziewczyny!!! Nie chlopaki)

Projekt klasowy. Moja grupa mowi ze idziemy do zwiazku na wywiad. Sorka zgadza sie i wychodze- ja i 2 dziewczyny. Ja generalnie milcze, bo one sa soba zagadane.

-ja pier*olę, co za gowniany projekt

-ta posrana baba nas puscila, jak dobrze

-chodzmy pod scianke za chwile (fajki)

-ej spieprzajmy, jeszcze sie nie rozdzielajmy bo nas zobaczy

Potem napieprzaly cos o opuszczeniu szkoly, kurwiąc co dwa słowa i mowiac cos o piciu...

No ręce opadają. Dodatkowo u nas jest taka jedna nierozgarnięta, ktora jest wyraznie r*chana przez kolezanki na wszystkie sposoby...

Naprawdę nie ma już kurde.. Dziewczęcych dziewczyn? Takich że mozna dac kwiaty, brac nad jezioro....

Teraz to albo są skrajnie głupie, albo mądre i wredne :(

A wy co sądzicie?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żyjemy w Polsce, tu nie ma czasu na maniery. Ale taka prawda, idealna dziewczyna zostanie tylko w marzeniach.

Opublikowano

Nie wszystkie kobiety takie są. Zaznaczam - kobiety. Ty podałeś przykład polskiej gimnazjalistki. 

4961814087238241191981.png

Opublikowano

Ogłupienie przez media i modę.Taka nastolatka włącza Vive albo MTV i co widzi? Kobietę śpiewającą o tym jak świetnie umie kręcić dupą albo murzyna, który rapuje o tym ile ma hajsu, dziwek i drogich samochodów, albo jeszcze jakiś pseudo raperów nawijających o tym jak to się oni najarali i upili na sobotnim melanżu.Dalej.Ubrania są tak szyte, żeby pokazywały jak najwięcej, były jak najbardziej obcisłe, kolorowe, jakieś napisy z podtekstem seksualnym.Kolejna sprawa.Wpływ rówieśników.Jedna koleżanka pije i przeklina, to dlaczego one mają być "gorsze'.Ogólnie to są ludzie bez pokrycia, bez przekonań, nie umieją się przeciwstawić rzeczywistości.90% z nich skończy niestety w burdelach, bo te dziewczyny nie umieją absolutnie niczego po za wyglądaniem wulgarnie.Kiedyś już 13 latki umiały szyć, prać, gotować, sprzątać, malować.

Dzisiaj znaleźć normalną dziewczynę jest po prostu ciężko i na pewno nie będzie to pierwsza lepsza dziewczyna ze szkoły.

Opublikowano

Pierdoli się od hajsu :)))

A tak serio, zgodzić się z tobą zgodzę, ale uwierz, są wyjątki ;)  Fakt, coraz więcej jest dziewczyn typu '' głupia spięta dresiara '' ~ Mes, ale normalne też są i ba, nie problem taką spotkać na ulicy. Weź pod uwage, że większość tych pseudo laseczek co je opisujesz większość czasu spędzaja na fejsie, albo paląc fajki za blokiem. Osobiście mam wyjebane tego typu ''kobiety'', lepiej to olać i mieć głęboko w d***e bo tego się juz nie zmieni, w tym kraju może być już tylko gorzej, chociaż szczerze mówiac jest to problem większości krajów europejskich, wiesz... taka moda

Opublikowano

Tylko jeszcze dodam to, ze od "typowych gimnazjalistek" te najgorsze różni jedno- są cholernie inteligente. Jak z jedna pisalem to nie moglem uwierzyc ze to ta sama osoba.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Te dziewczyny co opisujesz to tępe przecietniaczki.

Jak chcesz seksownej radosnej niezlej dziewczyny, ktora nie bedzie cie zdradzac to albo musisz miec hajs, władze albo wygladac jak playboy, sorry.

Piękne i miłe romantyczki znikają przy zetknieciu z rzeczywistoscia bo po co maja biedować z jakimis romantycznymi januszami jak moga sie ruchac z kasiastymi kolesiami, jezdzic drogimi autami i zyc ponad poziom?

ps Pisze o seksownych dziewczynach, nie o "januszowych pięknościach".

Opublikowano

Te dziewczyny co opisujesz to tępe przecietniaczki.

Jak chcesz seksownej radosnej niezlej dziewczyny, ktora nie bedzie cie zdradzac to albo musisz miec hajs, władze albo wygladac jak playboy, sorry.

Piękne i miłe romantyczki znikają przy zetknieciu z rzeczywistoscia bo po co maja biedować z jakimis romantycznymi januszami jak moga sie ruchac z kasiastymi kolesiami, jezdzic drogimi autami i zyc ponad poziom?

ps Pisze o seksownych dziewczynach, nie o "januszowych pięknościach".

Ziomek... on chce kobiety, a nie k*rwy, a to dwa różne pojęcia.

Opublikowano

@Temat: Gimbaza, kiedyś zmądrzeją.

@Umotex12: to widzę ,że już o chłopakach nie myślisz? ahhahahahah

@Up: z Kobietą to on będzie wyglądał jak matka z synem :P

Opublikowano

@Temat: Gimbaza, kiedyś zmądrzeją.

@Umotex12: to widzę ,że już o chłopakach nie myślisz? ahhahahahah

@Up: z Kobietą to on będzie wyglądał jak matka z synem :P

Hah :P Bardziej chodziło mi o dojrzałość psychiczną, niż o wiek.
Opublikowano

Hah :P Bardziej chodziło mi o dojrzałość psychiczną, niż o wiek.

Nie znajdziesz pięknej kobiety, która nie jest kurwą.

Zreszta podkreslilem, ze mowa o miłych seksownych dziewczynach tak jak chce autor, a nie o twoich januszowych łasicach, bez odbioru.

Nawet jak wyjdzie z gimnazjum to o pięknych, miłych i wiernych moze pomarzyc.

Opublikowano

To prawda, nie wiem jak jest w wyższych szkołach ale w gimnazjum jest totalnie żenada, to nie są kilka lat wcześniej dziewczyny że gdy podszedłeś mogłeś normalnie na różne tematy pogadać z nimi a teraz to już totalna jazda, u mnie w klasie były kilka dziewczyn dość ładne a wszystkie paliły fajki wyklinały itp. 

Opublikowano

teraz wszystkie dziewczyny idą na hajs , pozdrawiam.

Nie przesadzam, jestem brzydki, słaby, nieudacznik ze mnie ,frajer,konfident,brzydal,biedak i dlaczego niby nie mam dziewczyny? bo nie mam hajsu..

Opublikowano

Mam w glowie ideał dziewczyny- radosna, optymistyczna, lekko walnięta z którą by coś mnie łączyło. Mądra i w miarę ładna. I dobra...

@Naiko xD

A tak na prawdę, to sama z trwogą patrzę na to, co dzieje się z (głównie tą młodszą) młodzieżą. Nie tylko dziewczyny zachowują się źle. Takie jest chyba młode społeczeństwo teraz. Skoro chłopcy mogą się tak zachowywać, to dlaczego wymagacie wyższych standardów od dziewczynek? Biorą przykład z Was.

PS generalizacja jest uproszczeniem na potrzeby tematu. Proszę mi nic nie zarzucać :P

#don't care

Opublikowano

To wszystko co napisałeś to prawda, jednak zdarzają się dziewczyny, które są normalne nawet w wieku gimnazjalnym uwierz mi, wszystko się wynosi z domu, jeżeli jakaś dziewczyna jest źle wychowana no to w gimnazjum właśnie pokaże na co ją stać tzn. bluzgi, fajki, alko. Niestety ale teraz zdarzaja się dziewczyny gorsze od chłopaków i to jest w sumie troszkę przykre ;). Faktem jest również to, że nasze kochane dziewczynki niestety najczesciej leca na #hajs, #swag, i śliczną buźkę.. Ale tak jak napisałem, zdarzają sie naprawde fajne dziewczyny dla których nie liczy się tylko zawartość portfela czy ładna buzia.. ;) Pozdrawiam :)

@Naiko xD

A tak na prawdę, to sama z trwogą patrzę na to, co dzieje się z (głównie tą młodszą) młodzieżą. Nie tylko dziewczyny zachowują się źle. Takie jest chyba młode społeczeństwo teraz. Skoro chłopcy mogą się tak zachowywać, to dlaczego wymagacie wyższych standardów od dziewczynek? Biorą przykład z Was.

PS generalizacja jest uproszczeniem na potrzeby tematu. Proszę mi nic nie zarzucać :P

Moim zdaniem to wszystko się dzieje przez te zjebane fejsbuki, instagramy etc, choć w sumie sam nie wiem, tak mi się wydaje jeżeli patrze się na moich rówieśników (16lat) ;)

Opublikowano

Tylko jeszcze dodam to, ze od "typowych gimnazjalistek" te najgorsze różni jedno- są cholernie inteligente. Jak z jedna pisalem to nie moglem uwierzyc ze to ta sama osoba.

Mialem podobne sytuacji w gimnazjum bardzo inteligentne, a na fb fotki z fajkami alkoholem itp. Wedlug mnie to szpan. Gimnazjum moze im przejdzie.

Deus vult

Opublikowano

Pali to pali na c**j drążyć temat? Nie wierze, że wszyscy na mpc tacy święci i nigdy nie zapalili albo nie napili się

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...