Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vetrans Online l 110 Cap l Auto Event's l New System's l 19.08.2014

masKarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo stary client nie dziala .. i dodaja nowe? przynajmniej wczesniej działał a teraz nie . i tak nawet jesli to pobiore jeszcze raz na wszelki wypadek

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bo stary client nie dziala .. i dodaja nowe? przynajmniej wczesniej działał a teraz nie . i tak nawet jesli to pobiore jeszcze raz na wszelki wypadek

Zrobisz jak uważasz. Z tego co wyczytałem, Server miał być otwarty  "Maxymalnie 23 LIPCA! " aaa tu taka niespodzianka,  Otwarcie server ciągnie sie od tamtego dnia. Wiec nie wiem czy jest sens czekać 2/3 dni -.-

I takie bonusik od Paiina.

Thief avatary.

629241408492322962590.jpg

b6tusk.jpg

Opublikowano

Gdzie są linki do pobrania ?

Czytaj uważnie, server jeszcze nie wystartował, A co do linków to powinny być a nie ma ! :D  Ja olewam, bayo ! :)

http://www.vetrans-online.com/#. Links Will Added After 2~4Hours.

Tak pisało o 2 w nocy :) i nadal nic.

b6tusk.jpg

Opublikowano

Czytaj uważnie, server jeszcze nie wystartował, A co do linków to powinny być a nie ma ! :D  Ja olewam, bayo ! :)

Tak pisało o 2 w nocy :) i nadal nic.

2-4 h minęły więc  jest coś nie tak.

Opublikowano

"sry my brother 2 day only for proxy in my game" Tak mi odpisał 12 h temu na fejsie.

Gra ktoś na jakimś innym servie podajcie linki do downloadu. Raty żeby były 50-150x max.

Opublikowano

a ja właśnie widze ze ayane opublikowal serwer ktory robi dłuzszy czas CBT ecsro na plikach jsro chyba

Opublikowano

nie posiada ktos z was czasem plików jsro/isro , sro_client.exe , silkroad.exe , silkerrsender.exe ??

Opublikowano

elmaidas otwieraja 23. Rozmawiałem z Chocolate, który ma kontakt z Administracją, więc na 99% zostanie otworzony 23 w sobote, ale nie ma podanej godziny. 

czy elamidas będzie działał na xp ?

Tak.

2e30al1.jpg

Opublikowano

elamidas zostanie otworzony w sobote 23

pewno kolo 20-21 czasu polskiego jak każdy na imprezie,  żeby turasy albo egipcjanie mieli lepszy start...

Opublikowano

pewno kolo 20-21 czasu polskiego jak każdy na imprezie,  żeby turasy albo egipcjanie mieli lepszy start...

Niech w ogole otworza, i bedzie dobrze ;)

Opublikowano

znowu otwieraja tego starzone dzisijaj o 18 xD po raz 3 a se wejde xD i tak lepszego nie mam nic do roboty

Opublikowano

zrobilem prezentacje taka byle jaka info duzo nie ma bo ogolnie nie ma ale lajcik cieszy mnie forteca codziennie

Opublikowano

ten co zawsze :P

Opublikowano

ktoś tu robi spam i ostrzeżenia rozdaje za darmo. hehehe ktoś tu nie grał w silkroada i nie zrozumiał nawet przypietego tematu. he he

ps.nie ma to jak dostać ostrzeżenie za udostepnienie prywatnego serwera.. gdzie kazdy gracz wie że są w nim wirusy.. i to na kazdym serwerze bez wyjątku , serio w dziale silkroadu są potrzebni kompetentni moderatorzy.. bo to jest ostatnimi czasy po prostu śmieszne do bólu. ostatnio dostałem nawet warna za odpowiedzenie na posta który został uznany jako offtopic -.- , 1 warna niby słusznie dostałem w temacie syliana i tyle..

//Akurat do zrozumienia tutaj nic nie ma, jeżeli chodzi o przypięty temat - sprawa jest prosta.

Jeżeli chodzi o warna, to jeżeli wysyłasz plik wykonywalny, to musi zawierać on skan, taki jest standard forum. Jeżeli coś ma, to zbierasz informacje na temat wirusa i informujesz podczas wstawiania (pod warunkiem, że to nic poważnego). Poza tym takie sprawy załatwiamy na PW.

-Neoxyh

Opublikowano

Nadszedł dzień ! :D W którym uświadomimy sobie ze admini Vetransa potrafią tylko przekładać datę otwarcia. 

b6tusk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...