Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vetrans Online l 110 Cap l Auto Event's l New System's l 19.08.2014

masKarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wolego neta jutro rano dopiero pobiore. Po południu wpadam. Kto bd miał szybciej i wejdzie na serva, niech miejwiencej opisze jaki exp itp.

Jak tylko otworza, i ogarne poczatek dam znac ;>

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

maja jeszcze 1h i 45min zeby otworzyc dzisiaj wiec pewnie wszysczy czekaj xD

Ale bardzo mi sie podoba ze najpierw dali " Downoland " Zeby wszyscy razem mogli wystartować. Jak ktoś ma 1mb neta, napewno sie ucieszy :)

b6tusk.jpg

Opublikowano

Ale bardzo mi sie podoba ze najpierw dali " Downoland " Zeby wszyscy razem mogli wystartować. Jak ktoś ma 1mb neta, napewno sie ucieszy :)

No tak, idąc tym tropem otworza go rano, zeby mieli wszyscy rowne szanse, bo nie kazdy siedzi po  nocach na kompie ;)

Opublikowano

xDD, dzisiaj nie otworzą napewno nie ... raczej sadził bym ze jutro ..

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Jak dzisiaj nie otworzą to znaczy że kłamali z datą startu , a to już mi się nie podoba...

Chyba kpisz !  Czytaj ze zrozumieniem to po primo  . Dzisiaj mieli dodadz downoland a o starcie mowy nie było.

b6tusk.jpg

Opublikowano

Ok wporządku , zwracam honor.

Na ich miejscu otworzył bym, o godzinie 00:00  albo rano.

b6tusk.jpg

Opublikowano

640 Kbps mam neta 9 h ale zostało jeszcze 7h 30 min. Niestety jutro muszę wznowić pobieranie. Niech serv czeka do południa z startem ^_^ .

Opublikowano

640 Kbps mam neta 9 h ale zostało jeszcze 7h 30 min. Niestety jutro muszę wznowić pobieranie. Niech serv czeka do południa z startem ^_^ .

Spokojnie... masz 2 dni na sciągnięcie ;< Japierdole ...

Opublikowano

co za kutek ... co on chce otworzyc serwa dzien przed elamidasem i po fail start.. yhym gl

Opublikowano

No nic nie poradzimy, Ale takie przekładanie otwarcia przeważnie kończy się wielkim Failem.

b6tusk.jpg

Opublikowano

cos im nie pykło i nowego clienta wrzucaja. xD

Opublikowano

cos im nie pykło i nowego clienta wrzucaja. xD

Nie sprawdzone info, Client będzie ten co został dodany.

b6tusk.jpg

Opublikowano

Nie sprawdzone info, Client będzie ten co został dodany.

a wejdz na strone i sprawdz czy download działa.. bo nie działa..nawet ci pisze ze za pare godzin zostana dodane linki

Opublikowano

fajnie, ja też ściągnąłem już dawno, pokazać screena czy uwierzycie na słowo ? :(

Wirze na słowo, Linki były dodane przez pare minut ( czy tam  godzin ), a potem usuneli chu... wie czego.

b6tusk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...