Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vetrans Online l 110 Cap l Auto Event's l New System's l 19.08.2014

masKarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno server zbugowany dość porządnie , no i są lagi . Czy to prawda ? bo nie wiem czy w ogóle opłaca się ściągać .

Nick ING : Hantyr

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server godny wyjebania z komputera. Straszny niewypał. Lagi, ciągłe dc, zbugowany dźwięk, p2w, max level spokojnie wbijecie w 30 minut jak się postaracie. 2/10

Opublikowano

Wiedziałem! :D

Mały team, dużo features - typowy nie ogar.. dobrze, że nie śpieszyłem się na serwer ani nie wyczekiwałem go. Wolę pograć na Skalidor mimo, że to odgrzewany kotlet 100 only chn, ale przynajmniej będą ludzie i będzie z kim pograć. Im więcej dodatków itp to nie znaczy, że tym lepiej :D

Pozdrawiam :P

Opublikowano

kurde mowicie ze nie wypał? ja siedzialem z pare minut tam i wtedy odczułem virusy.. , pol nocy je czyscilem..jefo itd

za szybko lvle sie wbija , npc tez niewypal i itemy za silki

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Virusy ? o.O jakie virusy ?  Server nawet okey, gm pisał ze Teraz naprawia dc bug.

b6tusk.jpg

Opublikowano

Virusy ? o.O jakie virusy ?  Server nawet okey, gm pisał ze Teraz naprawia dc bug.

nie chodzi o virusy z servera.. , wczoraj postawilem serwa na black rogue i tak jakos wyszło. ps zaraz wejde

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

veterans - same problemy, ciagle dc, lagi i blokowanie postaci, wprawdzie GM obiecal naprawe bugu, ale czarno to widze

Opublikowano

veterans - same problemy, ciagle dc, lagi i blokowanie postaci, wprawdzie GM obiecal naprawe bugu, ale czarno to widze

Dc bedzie naprawione napewno, CO do  blokowania postaaci, uzyj bufa i po problemie (tez bedzie naprawione)

b6tusk.jpg

Opublikowano

mam nadzieje ze szybko to naprawia, wyglada na to ze moby sa zbugowane co pare mobow crash , no i mial byc exp 200% przez 3 dni ale jest normalny 

Opublikowano

No i ? Normalny exp tez jest okey.

b6tusk.jpg

Opublikowano

Ten server odpada. Zagram na jakimś stałym serwie raty 30-100x reszta nieważne no i ekipa z ts3. Pisać priv albo tu. Nima w co grać. Jedynie w Revenge silkroad i theto online  pykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...