Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark Planets serwer PvE

DimitriASM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest chyba najbardziej dopracowany serwer tego typu. Admini naprawiaja kiedy tylko maja czas. Nie zapominajcie,ze to tez sa ludzie ;x

Opublikowano

dziasiaj Bau wlaczyl aukcje do testowania , ale powiedzial ze kazdy kto licytuje to bieze odpowiedzialnosc za swoje kredki bo oni nie bede oddawali . Wlaczyli teraz do testowania bo duzo ludzi prosilo ale jutro w dzien maja podobno wlaczyc juz zeby normalnie dzialala i bez bugow :P

Opublikowano

Aukcje działają, serwer polecam, jeszcze pytanie, gdzie są polskie klany? Ile kosztuje przeniesienie na inną firmę?

Kod na 20k uridium: ENDL-ESSM-ONEY-20KU

Opublikowano

Co najlepiej kupić na start? Mam 70k uri dopiero konto założyłem

@Edit Działa wam serwer?

Kup lf-3, a statek wylicytujesz

500.png

Opublikowano

a ja się nie mogę zarejestrować bo: This username or email already exists. Please select another username.

i nie ważne jaki login i email to i tak cały czas to samo. Zna ktoś rozwiązanie na mój problem ;d?

@ Problem rozwiązany ;)

1297588128-U90533.png

Opublikowano

Działa wam strona ? 

Wie ktoś kiedy włączą serva?

Trzeba czekać, lecz najszybsze info będzie na oficjalnym forum tego priva czyli na epvp.

jp8p35.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...