Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark Planets serwer PvE

DimitriASM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

k***a jak dla mnie to przed ta przerwa chodzil jeszcze lepeij niz teraz , czat mi nie dziala , wgl lagi sa , co chwile jakis disconected zalacza jak mam kryhe na zylecie ... boxy dalej jakies dziwne ze jednego boxa podnosze 4 razy :D mam wrazenie ze oni nic nei zrobili 

Opublikowano

ja wgl nie wiem jak wy mogliscie bic te allieny heh jak u mnie lataly te allieny po mapie i takjakby mnie nie widzialy tylko co jakis czas dostawalem hity jakies nie wiem sam skad heh wgl powiem wam ze zawiodlem sie na nich bo po tygodniu prac wsumie nie widze znacznej poprawy w lepsza strone moze nawet i w gorsza jest .... dodali z takich rzeczy ktore ja widze to tylko rankiong klanowy i to niedopracowany wc**j ze k***a mnie szlak trafia ... myslalem ze dodadza ranking wszystkiego : kto najwiecej statkow zestrzelil albo allienow a to c**j taki tylko klanowy i to jak dla mnie jest oszukany :D dodali tam tylko najliczniejsze klany a jak masz jakis klan typu 5 osob w nim jest to zadnej rangi nie ma klan :P wala w c**ja jak tylko moga . Zamiast ulepszenia serva to jeszcze go zgorszyli wczoraj przez polowe dnia wgl wejsc do gry sie nie dalo a jak juz dalo sie wejsc to bugi z allienami i lagi jak skurwysyn .... Real DO upada ale i w takich privach przyszlosci nie ma ... Jezeli kogos tym urazilem bo moze darkplanets.net to jest cale jego zycie a ja po nim pojechalem to przepraszam :D

P.S - oni tak obiecali ze beda bonusowe kody tak zajebiscie slodzili ze to kokosy beda , a ja wgl nie wiem czy cokolwiek dali hehe (jak dali jakis kod to napiszcie w tym temacie bo moze nie wszyscy o nim/nich znaja)

Opublikowano

hahahahaaha ja pierdziele dali teraz event na niekonczonce sie ammo przez 24 h ale ja i tak wiem ze oni cos zjebali z tym ammo i nie moga tego naprawic wiec zeby obrocic sprawe do gory nogami zrobili event haha nie no zajebisci oni sa :DD

Opublikowano

Czy da się jakoś zmienić statek? Szczerze mówiąc dawno mnie tu nie było i nie bardzo miałem czas przeglądać całe 40str tematu więc nie jestem na bieżąco :P I co zrobić żeby kupić ammo?

Opublikowano

Hehehe i z tymi serwerami zawsze jest to samo: fan i w ogóle jak coś powiesz źle o serwerze to spierdalaj, a po czasie to zostawiają, albo zamienia to się w kabaret. No do prawdy ludzie tak narzekacie na te BP ile to bugów i lagów, a gdy sami zakładacie te serwery to nie lepiej. Oczywiście nie chronię tych złodziei, ale czy do prawdy zrobienie gry w 2D to taki wysiłek ?

No k***a zbierzcie się w jakąś grupę, a nie sami oddzielnie robicie po 50 serwerów na które nikt nie wejdzie. Będą osoby do eventów, zgłaszania im i zajmowanie się bugami, a może nawet i Ci co pilnują przed botami ? A z resztą z DO tak jest, kiedyś to było fajnie bo liczyła się ilość, a teraz to jakość i jeden gracz kosi kilkudziesięciu. To samo jest z serwerami, ale jedna grupeczka niestety za bardzo nie ogarnie.

PS Mam nadzieję, że ten posrany bug z pudłem dzięki któremu marnuje się z 500 ammo i około 5 min. na steunera zostanie naprawiony, bo tak to mogę sobie pójść w DO i w tym samym czasie ubić DK.

pyhvh7E.png

Opublikowano

dlaczego nie moge wejsć w gre ? nie przyszedł mi email werifikacyjny

A sprawdzałeś SPAM ? :)

EDIT: Serwer na chwile obecną jest wyłączony. Coś poszło nie tak(jak zwykle) ale technicy ciężko tam pracują. :) 

bgmg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...