Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark Planets serwer PvE

DimitriASM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak by ktoś chciał polatać to pisać, nick taki sam jak tutaj. A jak na razie męczę się bo rakiety mam na -15 a kupiłem 100 szt.

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siemka niewiem co jest grane czy macie taki sam blad jak ja niemoge kupic 4-tego irysa , to znaczy  kasa albo uri schodzi a go niema ostatnio 60k uri poszlo a niemam go wcale co z tym zrobic?

Opublikowano

jest może jakiś bocik który za mnie zbierał by boxy lub bil alienki ? :D

Chcesz bocić na privie? B***h pls.

PS: Jest hackshield i captcha na głównej, więc nie ma opcji na pixelbotach.

jp8p35.png
Opublikowano

Chcesz bocić na privie? B***h pls.

PS: Jest hackshield i captcha na głównej, więc nie ma opcji na pixelbotach.

co ty gadasz pixel bot  klika na mapie gwiezdnej nic do tego nie ma catpatcha ani nic no chyba że boxy by miały albo jak odświeży strone bo padł ale to nie problem żeby ręcznie to wykonać pakiet boty by musiały mieć wiecej opcji ale pod privy tak owych nie ma :P

PSlqjGC.png

Opublikowano

co ty gadasz pixel bot  klika na mapie gwiezdnej nic do tego nie ma catpatcha ani nic no chyba że boxy by miały albo jak odświeży strone bo padł ale to nie problem żeby ręcznie to wykonać pakiet boty by musiały mieć wiecej opcji ale pod privy tak owych nie ma :P

Chodziło mi o to, że jakby zabrakło ammo, lub by ktoś go ubił to po odświeżeniu strony musiałby wpisać kod. :)

jp8p35.png
Opublikowano

Ogólnie Strona sklepu jest chyba jakoś zbugowana ponieważ miałem 3.5k urki a nagle zrobiło mi się 23k, wydałem na 2 lf3 + ammo dokupiłem za 3k zostało tam troszkę wchodzę w aukcje i mam 3.5k ;). Na początku LF3 nie doszły do hangaru jednak dziś rano zobaczyłem że są 

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Opublikowano

ja probowalem wlaczyc FsBota i mi wyskoczyl komunikat ze ten bot nie dziala na serverze Darkplanets.net

dobre jakies zabezpieczenie maja albo ten gosc co stworzyl FsBota to ma jakies udzialy w tym serverze albo tez pomaga go tworzyc .

Opublikowano

urke mozesz nabic najszybciej jak dla mnie to zbieraja boxiki na bitkach albo poprostu bic allienki na pierwszej gali :D

mam pytanko gdzie wam najszybciej ranga sie wbija ? 

Opublikowano

urke mozesz nabic najszybciej jak dla mnie to zbieraja boxiki na bitkach albo poprostu bic allienki na pierwszej gali :D

mam pytanko gdzie wam najszybciej ranga sie wbija ? 

pvp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...