Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark Planets serwer PvE

DimitriASM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2up ja tez wygralem venomka i spectruma i mi nie dalo :p ale w logu jest to sie zrobi ss i oddadza :))

@jedi135 dziala strona glowna a serv nie... cos ogarniaja albo skylaba lub nowego klienta wpowadzaja lub poprostu jakies akutalizacje na mapie :)) btw. mieli kubiki naprawic zeby nie moza bylo bugowac wiec moze to mecza ale watpie bo ostatnio jak bylem 08.09 rano kolo 6 to kubiow nie bylo na mapie.

7ad21c238ec2b.png

Opublikowano

Czyli nie wiadomo do końca kiedy serwery naprawią, bo na razie muszą bugi usunąć, a tych jest jak na lekarstwo. Ten serwer byłby najlepszym prywatnym, ale za bardzo zbugowany jest. 

Opublikowano

no czat nie dizala , ale allienki szybciej sie zaznacza i szybciej reaguje statek na komende bicia jak dla mnie juz jest lepiej niz wczesniej . Powie mi ktos czy mozna juz wrota skladac czy nie ? 

p.s jak kupie aegisa to mozna bedize nim latac czy nie ? i cyz jego mocki dzialaja ?

Opublikowano

Powie mi ktos czy mozna juz wrota skladac czy nie ?

jak kupie aegisa to mozna bedize nim latac czy nie ? i cyz jego mocki dzialaja ?

Opublikowano

WITAM wiecie może czy działa system rejestracyjny, próbowałęm 2 razy i nie otrzymałem wiadomości aby podtwierdzić rejestracje chciałem sie skontaktować z supportem ale jest jakiś błąd i wyswietla mi białą strone

Opublikowano

jakieś nowe vouchery są ? :D

ja o niczym nie wiem ale dolaczam sie do pytanka :D

meczylem sie chyba z 15 minut :P

ale dobra nagroda - 

The battle continues.
You received 204,800 EP.
You received 1,634,400 credits.
You received 2,560 Uridium.
You received 1024 honor points.

to byla chyba boss kryska heh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...