Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark Planets serwer PvE

DimitriASM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który? :P

napisz do suportu

witam panowie i panie jak rozwiązac mój problem z irysami ,problem zaczal sie od 4 irysa kupilem go a niedostalem potem kolejne kupilem i jest ok. a problem w tym ze niemoge miec 8 irysów ,mamk ich 7 i niemoge kupic 8-ego bo tak wychodzi ze mam 8 a w changarze 7 i na mapie 7 w sklepie juz niemoge kupić,co z tym zrobic? gdzie o tym napisac? pomóżcie.

ok. tylko gdzie mam pisac podalby ktos strone z suportem i gdzie dokladnie napisac i w jakim jezyku jakies szczegoly  , no niekazdy wie jak sie do tego zabrac.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprawdź SPAM :)

Konta będą usuwać tylko te, które są nie aktywne. Czyli te które nie grają nic. Reszta kont zostaje. Tak pisał cryz.

bgmg.png

Opublikowano

A długo ten serwer stoi? Bo ja widzę ludzie stawiają na designy, irki itp. po 100k kredek...

nie te server stoi cos okolo dwoch miesiecy ale tak szczerze jak na priva to dlugo ludzie sie starych fullem podorabiali sie ja osobiscie przestalem grac bo nie mam juz co robic a gonic range jak chory umyslowo nie zamierzam :D 

Opublikowano

Jest ktoś kto może mi pomóc ubić kilka ufonitów ?
Potrzebuje kredytów :D

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

Odpowie mi ktoś na moje pytanie ? Jak zmienić rozdzielczość w grze...?

Pytałem się twórcy. Nie można. Ale polecam dać sobie przeglądarkę na fullscreen'a ;P
Opublikowano

wiadomo czemu hangar nie działa? kupiłem 4 lf 3 i nie mam ich w hangarze :/ dodam, ze dopiero zaczynam, moze gdzies popełniam błąd..

jest bug ze sklepem i nie dostaniesz tego :P

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

więc narazie nie mozna jak grać? nie kupie wyposażenia? :( 

A propo Dark Orbit. Mam tam konto 19lv golec , apis, havocki, 6x lf4 itd. Czy opłaca się grac?

Chodzi mi o to, czy bez bota- bo rozumiem, że już nie ma go.

Opublikowano

więc narazie nie mozna jak grać? nie kupie wyposażenia? :(

A propo Dark Orbit. Mam tam konto 19lv golec , apis, havocki, 6x lf4 itd. Czy opłaca się grac?

Chodzi mi o to, czy bez bota- bo rozumiem, że już nie ma go.

Ta, to owiele lepsze niż zwykłe D.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...