Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark Planets serwer PvE

DimitriASM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego  że mimo serwer Online na stronie głownie jest takie coś 

Notice: Undefined offset: 0 in C:\xampp\htdocs\KERNEL-DOCMS\Class.base.php on line 166

Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\KERNEL-DOCMS\Class.base.php on line 166

Notice: Undefined offset: 1 in C:\xampp\htdocs\KERNEL-DOCMS\Class.base.php on line 293

Notice: Undefined offset: 0 in C:\xampp\htdocs\KERNEL-DOCMS\Class.base.php on line 183

Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\KERNEL-DOCMS\Class.base.php on line 183

Notice: Undefined offset: 0 in C:\xampp\htdocs\KERNEL-DOCMS\Class.base.php on line 187

Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\KERNEL-DOCMS\Class.base.php on line 187

Notice: Undefined offset: 0 in C:\xampp\htdocs\KERNEL-DOCMS\Class.base.php on line 191

Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\KERNEL-DOCMS\Class.base.php on line 191

Notice: Undefined offset: 0 in C:\xampp\htdocs\KERNEL-DOCMS\Class.base.php on line 196

Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\KERNEL-DOCMS\Class.base.php on line 196

Notice: Undefined offset: 0 in C:\xampp\htdocs\KERNEL-DOCMS\Class.base.php on line 174

Notice: Undefined offset: 0 in C:\xampp\htdocs\KERNEL-DOCMS\Class.base.php on line 197

Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\KERNEL-DOCMS\Class.base.php on line 197

Notice: Undefined offset: 0 in C:\xampp\htdocs\KERNEL-DOCMS\Class.base.php on line 198

Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\KERNEL-DOCMS\Class.base.php on line 198

Daje Start i jest czarny ekran 

Notice: Undefined offset: 0 in C:\xampp\htdocs\KERNEL-DOCMS\Class.unity.php on line 146

Opublikowano

Odpowie mi ktoś dlaczego mi nie działa? Używałem wszystkich przeglądarek i dupa.. Naciskam Start czarny ekran i ten napis:

Notice: Undefined offset: 0 in C:\xampp\htdocs\KERNEL-DOCMS\Class.unity.php on line 146

Opublikowano

co dodadza formacje dronów statki spearhead etc umki 4.1 tego nie miał jeszcze havocki heculesy opcja full scren ach stare dobre czasy xD ja im te pliki dałem kiedyś antistealtch miałem on pobierał klienta gry :P

tu stary temat fajny programik był ale mój stary komp i tak miał problemy wtedy z darkorbit bo mapa stawała ja latam a tu martfa strefa xD

http://www.mpcforum.pl/topic/674400-tut-antistealth-2/

PSlqjGC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...