Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark Planets serwer PvE

DimitriASM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle napisał cryz. Szykuje sie jakiś update , zobaczymy co to bedzie ciekawego ;d Serwer może być odpalany w między czasie kilka razy. Dla jakis testów.

Today I'll be working on some systems so game may restart several times by me. But in the evening you may see a nice update

Hi%20im%20twuj%20stara_eune_55_7_nozg.pn

WojakPL

Masz problem w czymś Ci pomóc pisz na PW

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nwm co ta gra wam da, skoro postoi chwilę i zaraz nie będzie działać. Jak dla mnie strata czasu. Grałem tam i nic fajnego. To tak jak byś zaczynał grę w prawdziwym darkorbit i miał FE o wiele szybciej bez wysiłku.

Opublikowano

za 2 miechy ja stawiam serwer działa wszystko takie same jak aktualne darkorbit pewna osoba napisała source ale już nie robi tego i powiedziała że mi da

Nie lepiej zrobić darkorbit na nowym kliencie z bodajże 2010/2011 roku? 

Opublikowano

dla mnie serwer jest super ,administratorzy i technicy starają się grałem wczoraj wieczorem i było całkiem sporo osób portale obstawiono ładnie :) ogólnie nie mam czasu na granie w normalne Darkorbit dlatego gram tutaj i jak widać serwer się rozwija wczoraj wprowadzili wyrzutnie rakiet hellsrom i tak dalej i ładnie działa po za tym przydał by się porządny polski klan i ts !

Opublikowano

Mam kilka pytań:

1.Jak najszybciej nazbierać uri i kredyty ?

2.Dlaczego po uzyciu rakiet gra się ścina ?

3.Wylkikałem w GG 2k uri i nie dostałem żadnej amunicji itp. dlaczego ?

Opublikowano

witam panowie i panie jak rozwiązac mój problem z irysami ,problem zaczal sie od 4 irysa kupilem go a niedostalem potem kolejne kupilem i jest ok. a problem w tym ze niemoge miec 8 irysów ,mamk ich 7 i niemoge kupic 8-ego bo tak wychodzi ze mam 8 a w changarze 7 i na mapie 7 w sklepie juz niemoge kupić,co z tym zrobic? gdzie o tym napisac? pomóżcie.

Opublikowano

następne kodziki ze strony (mi nie działają ale może wam pójdzie 

AAVJ-VRSW-QGTS-SECB
ENDL-ESSM-ONEY-50KU
SDSJ-VRSW-SLAO-SECB
VRSW-SDAF-SLAO-SECB
 ABLM-LDEY-CYRG-NHYM

zaden z tych kodow nie dziala 

Opublikowano

Działa tylko 1. 

Który? :P

witam panowie i panie jak rozwiązac mój problem z irysami ,problem zaczal sie od 4 irysa kupilem go a niedostalem potem kolejne kupilem i jest ok. a problem w tym ze niemoge miec 8 irysów ,mamk ich 7 i niemoge kupic 8-ego bo tak wychodzi ze mam 8 a w changarze 7 i na mapie 7 w sklepie juz niemoge kupić,co z tym zrobic? gdzie o tym napisac? pomóżcie.

napisz do suportu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...