Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dark Planets serwer PvE

DimitriASM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Tluczek9902 Chciał się pokazać nie zwracaj uwagi :) Support powiedział że nie ma szans aby wypadł jakiś laser lub cokowliek innego z boxa.

Takie lagi że nawet boxa nie mogę zebrać zupełnie ;c

NIE MOGE SIE WYLOGOWAC! HELP!

Opublikowano

Na dosłownie 5sekund wbiłem na mapę. Jedynie co zauważyłem innego to to że drony mają 6 lvl wizualnie. Dalej nic nie wiem bo ledwo co z portu wyleciałem to mnie wyrzuciło.

Opublikowano

w zasadzie dobrze że dużo robią tylko szkoda że akurat w weekend :) no ale i tak za bardzo po tych zmianach nie dało sie grac przez lagi ;)

Opublikowano

11:03:25 Hokushi
11:03:30 aRROGANTHello! Welcome to our support. How may I help you? Need English or German support?
11:03:31 Hokuswhen server start?
11:04:11 aRROGANTWe're actually working on the server. We'll be back online as soon as possible. Sorry for that issue.
11:04:20 Hokusok
11:04:23 Hokuswhen?
11:04:26 Hokustwo hours?
11:04:34 Hokusi need know ;p
11:04:41 aRROGANTLike I said. As soon as possible. 
11:04:48 Hokusok
11:04:50 Hokusbyee
11:04:57 aRROGANTBye.

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

było zapytac co robią ;p

Naprawiają błędy i poprawiają wydajność serwera. Potrwa to około 2-5 godzin :D

656951409413775483821.jpeg

Opublikowano

Yyyy co to jest w ogóle za fake... Strona na hamachi i wgl nic na niej nie działa oprócz czatu.. po co mieliby robić osobny czat + pozdro że to ten typek do cb pierwszy napisał.. chyba ludzi chcesz nabrać,usun to.. "zobacze co da sie zrobic" o matko  o.O strona składa się z jednego screena i czatu... tak sobie patrze na "kod" i o matko... nawet ten screen jest nazwany "tło.jpg"  :) ja p******e :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...