Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę moderatorem/administratorem forum!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 411
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uczenie się na własnych błędach, prób i metod jest najlepszą techniką i najszybszą do opanowania poszczególnych rzeczy. Jak na ten wiek, nic tylko pogratulować!
Polecam stuprocentowo! Chłopak chcę brnąć dalej, kształtować swoją wiedzę w tej dziedzinie i widać, że osiągnął już bardzo dużo, także nic innego tylko brać!
Pozdrawiam i jeszcze raz polecam!

Opublikowano

Uczenie się na własnych błędach, prób i metod jest najlepszą techniką i najszybszą do opanowania poszczególnych rzeczy. Jak na ten wiek, nic tylko pogratulować!

Polecam stuprocentowo! Chłopak chcę brnąć dalej, kształtować swoją wiedzę w tej dziedzinie i widać, że osiągnął już bardzo dużo, także nic innego tylko brać!

Pozdrawiam i jeszcze raz polecam!

Dziękuję za opinię. :)

Odświeżam. 

Opublikowano

Nie polecam. Używa grafiki (belki) nie należące do niego. (I jestem pewien, że zgody nie masz)

Opublikowano

Nie polecam. Używa grafiki (belki) nie należące do niego. (I jestem pewien, że zgody nie masz)

Proszę.. powiedz której belki? :)

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładna. Zastanawiam się, czy nie napisać do Ciebie. Mógłbyś cos jeszcze o sobie?

Tak bardziej szczegółowo ;)

Pozdrawiam :)

WYPZyvT.jpg

Opublikowano

belkanr1.png

­

A skąd taki pewny, że nie mam pozwolenia.. Wróżbita Maciej? Nie sądzę.

Prezentacja bardzo ładna. Zastanawiam się, czy nie napisać do Ciebie. Mógłbyś cos jeszcze o sobie?

Tak bardziej szczegółowo ;)

Pozdrawiam :)

Zależy o byś chciał wiedzieć.

Łukasz, lat 17. Mieszkam na wsi, malutkiej w okolicach Gdańska - nawet nie powiem gdzie bo po pierwsze nikt nie wie gdzie to będzie, po drugie w internecie nie za bardzo. (:

Uczęszczam do szkoły ponadgimnazjalnej w kierunku mechanik samochodowy (od września). Może jakaś przyszłość będzie.. (: 

Administrowaniem, moderowaniem for interesuję się jakiś czas - tak, wiem.. tylu rzeczy nie potrafię, ale jakoś mam tych "klientów", ale do rzeczy. 

Nie potrafię pisać hooków, ale potrafię je trochę edytować (tak.. każdy początkujący to potrafi..), edytuję również style (jak widziałeś wyżej, nie wychodzi mi to - tak twierdzą niektórzy, ale każdy ma swój gust.)

Fora robię za darmo, mam licencję.. ;) 

Jeśli masz jakieś pytania - pisz na PW bądź GG: 37541643. (:

Opublikowano

A skąd taki pewny, że nie mam pozwolenia.. Wróżbita Maciej? Nie sądzę.

Zależy o byś chciał wiedzieć.

Łukasz, lat 17. Mieszkam na wsi, malutkiej w okolicach Gdańska - nawet nie powiem gdzie bo po pierwsze nikt nie wie gdzie to będzie, po drugie w internecie nie za bardzo. (:

Uczęszczam do szkoły ponadgimnazjalnej w kierunku mechanik samochodowy (od września). Może jakaś przyszłość będzie.. (: 

Administrowaniem, moderowaniem for interesuję się jakiś czas - tak, wiem.. tylu rzeczy nie potrafię, ale jakoś mam tych "klientów", ale do rzeczy. 

Nie potrafię pisać hooków, ale potrafię je trochę edytować (tak.. każdy początkujący to potrafi..), edytuję również style (jak widziałeś wyżej, nie wychodzi mi to - tak twierdzą niektórzy, ale każdy ma swój gust.)

Fora robię za darmo, mam licencję.. ;)

Jeśli masz jakieś pytania - pisz na PW bądź GG: 37541643. (:

Belka należy do , a z tego co mi wiadomo to raczej nie masz jego pozwolenia.. 

­

Opublikowano

Belka należy do , a z tego co mi wiadomo to raczej nie masz jego pozwolenia..

­

A skąd to niby wiesz, że nie mam.. Raczej nie muszę Ci tego udowadniać.(:

#2 Udowodnij, że jest to Jego belka a nie jakaś z internetu. ;)

Opublikowano

­Nie ładnie tak podpierdzielać rzeczy z czyjegoś forum, nawet nie zmieniając nazwy pliku.

Rozumiem że nie masz pomysłów na stworzenie jakiegoś ładnego forum i musisz brać a inaczej kraść czyjeś pomysły, ale to jest chwyt poniżej pasa.

Moje forum VerliesMt2 powstało o wiele wcześniej niż Ascani gdzie wykorzystałeś pomysł z Verlies na to forum.

To samo zrobiłeś z pomysłem w custom sidebarze na społeczność, nawet nie potrafisz się przyznać że coś komuś podwaliłeś.

Miałem Cie polecić bo robisz to za darmo, nie ważne jaka jakość prac, ale za darmo.

Po tym co zaobserwowałem to szkoda mi Ciebie i Twoich "klientów", wszystko robisz na wzór innych forów, opisy działów też nieraz podwalałeś a nawet robiłeś identyczne działy do for tworzonych przeze mnie.

Tak wgl to kopiowanie moich prac Ci słabo wychodzi bo fora twoje są po prostu nieraz ohydnie skopiowane, za grosz stylu.

Belkę po prostu zapier*oliłeś - http://forum.verliesmt2.pl/public/style_images/VerliesMt2_v_2_image/belkanr1.png

To by było na tyle i serdecznie nie polecam.

PS. Dobrze że Ci powiedziałem jakiś czas temu jak się zabezpieczyć przed EXPLOITEM bo byś nawet o tym nie wiedział i wkręcał ludziom że forum jest zabezpieczone.

Poza tym twoje fora sypią błędami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...