Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę moderatorem/administratorem forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Nie ładnie tak podpierdzielać rzeczy z czyjegoś forum, nawet nie zmieniając nazwy pliku.

Rozumiem że nie masz pomysłów na stworzenie jakiegoś ładnego forum i musisz brać a inaczej kraść czyjeś pomysły, ale to jest chwyt poniżej pasa.

Moje forum VerliesMt2 powstało o wiele wcześniej niż Ascani gdzie wykorzystałeś pomysł z Verlies na to forum.

To samo zrobiłeś z pomysłem w custom sidebarze na społeczność, nawet nie potrafisz się przyznać że coś komuś podwaliłeś.

Miałem Cie polecić bo robisz to za darmo, nie ważne jaka jakość prac, ale za darmo.

Po tym co zaobserwowałem to szkoda mi Ciebie i Twoich "klientów", wszystko robisz na wzór innych forów, opisy działów też nieraz podwalałeś a nawet robiłeś identyczne działy do for tworzonych przeze mnie.

Tak wgl to kopiowanie moich prac Ci słabo wychodzi bo fora twoje są po prostu nieraz ohydnie skopiowane, za grosz stylu.

Belkę po prostu zapier*oliłeś - http://forum.verliesmt2.pl/public/style_images/VerliesMt2_v_2_image/belkanr1.png

To by było na tyle i serdecznie nie polecam.

PS. Dobrze że Ci powiedziałem jakiś czas temu jak się zabezpieczyć przed EXPLOITEM bo byś nawet o tym nie wiedział i wkręcał ludziom że forum jest zabezpieczone.

Poza tym twoje fora sypią błędami :)

Wiesz, belkę znalazłem z google, prorokiem nie jestem. Skąd miałem wiedzieć, że jest Twoja? Jeśli tak Ci to przeszkadza to zmienię, proste. ;D

Tak, pokaż mi jakie opisy działów nie są moje xde. Na Ascani opisy robił Tomek, nie ja.

Ps. Dzięki panie idealny, który od razu wszystko robił dobrze. <_<

• Odpowiedzi 411
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Sorry za zamieszanie, ale dużo osób się pytało o to czy masz pozwolenie na używanie belki.

Fora nie są najgorszej jakości, zwłaszcza że robisz to za darmo, a nie jak niektórzy wołają od 200 do 300 zł a sami nie potrafią tak na prawdę zbyt wiele.

Mam nadzieję że nie masz mi za złe tego że napisałem wyżej takową opinie.

Opublikowano

­Sorry za zamieszanie, ale dużo osób się pytało o to czy masz pozwolenie na używanie belki.

Fora nie są najgorszej jakości, zwłaszcza że robisz to za darmo, a nie jak niektórzy wołają od 200 do 300 zł a sami nie potrafią tak na prawdę zbyt wiele.

Mam nadzieję że nie masz mi za złe tego że napisałem wyżej takową opinie.

Nikomu nie mam tego za złe. Na Twoim miejscu napisałbym to samo gdyby ktoś "pożyczył" coś bez pozwolenia. 

Odświeżam. 

Opublikowano

Nie polecam, w*******a się w projekty, a potem tłumaczy się, że było nie kraść. Skoro w google wszystko można znaleźć...

http://www.board.averis.pl/index.php?app=forums&module=extras&section=stats&do=leaders

Forum bez licencji...

Bez licencji powiadasz? Przestań.. wygryzłem Cię złodziejaszku to mi tu skaczesz. (: 

Udowodnij. ;P 

Nie pozdrawiam bo nie warto. ;)
Opublikowano

Polecam Lothosa porządna firma właśnie z nim współpracuję i mam nadzieję że będzie owocna długa współpraca. Pozdrawiam 

ps: _Smaug_ nie wiesz to się nie wypowiadaj...

Opublikowano

Zakup licencji nie leży w interesie wynajętej osoby do zrobienia forum tylko osoby, której jest to forum. Czyli zleceniodawcy.­

A czy Ty umiesz czytać ?

Klienta, który posiada licencję IP.B *

Bez licencji powiadasz? Przestań.. wygryzłem Cię złodziejaszku to mi tu skaczesz. (: 

Udowodnij. ;P 

Nie pozdrawiam bo nie warto. ;)

Ta licencja nie jest oryginalna, a po 2 jest z Ascani lub innego forum...

Chcesz, zobaczyć rozmowę z H@ ?

Opublikowano

Polecam Lothosa porządna firma właśnie z nim współpracuję i mam nadzieję że będzie owocna długa współpraca. Pozdrawiam 

ps: _Smaug_ nie wiesz to się nie wypowiadaj...

Chyba czegoś tu nie rozumiem, do czego zmierzasz?

Taka jest prawda.. Oczywiście Admin forum może kupić licencję, lecz raczej hajs powinien dać na to zleceniodawca.. Myślę, że powinieneś nauczyć się czytać ze zrozumieniem.­

A czy Ty umiesz czytać ?

Nie wiem czy zauważyłeś, ale przyczepiłeś się dokładnie jego, że nie ma licencji.. zastanów się co piszesz. On tylko robi to forum, zrozum.­
Opublikowano

Chyba czegoś tu nie rozumiem, do czego zmierzasz?

Taka jest prawda.. Oczywiście Admin forum może kupić licencję, lecz raczej hajs powinien dać na to zleceniodawca.. Myślę, że powinieneś nauczyć się czytać ze zrozumieniem.­

Trzeba mieć najpierw na tą licencję...

@1361622928-U485574.pngTheKarion ma wielkie plany na stworzenie kopi MPC, hahah.

Opublikowano

­@Activ omom kolego zabawny jesteś mam plany na forum bardzo ciekawe rzeczy tutaj opowiadasz. Sam jestes jakimś noname który nic nie ogarnia nawet forum nie potrafisz zabezpieczyć co w*****a cię to że lothos jest od ciebie lepszy?

Opublikowano

A czy Ty umiesz czytać ?

Ascani? Licencja jest właściciela, nie moja.;)

Trzeba mieć najpierw na tą licencję...

@1361622928-U485574.pngTheKarion ma wielkie plany na stworzenie kopi MPC, hahah.

Ty tak samo miałeś tworząc pg - kompletnie nic nie wiedząc na temat jakiegokolwiek zabezpieczenia. (: 

Opublikowano

Ja mogę być najgorszy mi to nie przeszkadza, ale nie trawie takich ludzi.

Dziękuję tyle w tym temacie.

A ja nie trawię złodziejstwa, wiesz co zrobiłeś, nie każdy musi wiedzieć. :) 

Opublikowano

Ohhoohohoho, a Ty co zrobiłeś ? Od kiedy grafika z google jest kradziona ?  o.O   xD  xD  xD

Grafika z google? Przestań, proszę Cię.

Tło miałeś z Nevasti, ikony działów z Ascani, a belkę od Kirito. (:

Ps. Czemu robisz mi spam w mojej ofercie niepotrzebnymi i niezwiązanymi postami? Pisz na GG. ;) 

Opublikowano

Grafika z google? Przestań, proszę Cię.

Tło miałeś z Nevasti, ikony działów z Ascani, a belkę od Kirito. (:

Ps. Czemu robisz mi spam w mojej ofercie niepotrzebnymi i niezwiązanymi postami? Pisz na GG. ;)

1. Od kiedy szare tło jest kopiowane ?

2. Ikony działów, google nie gryzie...

3. Belka tak samo lata po necie, więc o co Ci chodzi ? To, że wpierdalasz się każdemu w paradę ?

Opublikowano

1. Od kiedy szare tło jest kopiowane ?

2. Ikony działów, google nie gryzie...

3. Belka tak samo lata po necie, więc o co Ci chodzi ? To, że wpierdalasz się każdemu w paradę ?

Chodzi o styl od codegame - ten Twój drugi, nie deflection. ;)

1, Szare tło? Chodzi o tło z tego forum: http://forum.nevastia.pl/

2. Ikony "A" robione przez Sobotę, właściciela Ascani. http://scr.hu/4047/anfp5

3. http://scr.hu/4047/tsrw6belka Algade, popełniłem ten sam błąd. ;)

------------

Odświeżam. 
Opublikowano

Bez najmniejszego problemu mogę polecić. Współpracowałem z Panem na jednym forum i pokazał się z dobrej strony (zachowanie, doświadczenie oraz kultura). 

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...