Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę moderatorem/administratorem forum!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 411
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spotykałem go jako moderatora na kilku forach, jednakże mam co do jego "pracy" mieszane uczucia. 

Są dni gdy jest bardzo solidny, spełniając swoją rolę bardzo dobrze... Jednak parę razy zdarzyło mi się zobaczyć zupełny nieład na forum, które było po jego moderowaniem.

Mimo wszystko można mówić więcej o nim superlatyw niż słów mające go karcić.

Polecam. :)

­

Opublikowano

Spotykałem go jako moderatora na kilku forach, jednakże mam co do jego "pracy" mieszane uczucia. 

Są dni gdy jest bardzo solidny, spełniając swoją rolę bardzo dobrze... Jednak parę razy zdarzyło mi się zobaczyć zupełny nieład na forum, które było po jego moderowaniem.

Mimo wszystko można mówić więcej o nim superlatyw niż słów mające go karcić.

Polecam. :)

Zaraz Ci powiem dlaczego tak jest.

To proste, po co mam się starać skoro nieraz administracja serwera nie wchodzi przez kilka dni, tygodni? Postępuję tak samo jak oni - mam wylane, jednakże jeśli administracja znów zawita i jest systematycznie, ja zabieram się do roboty jak wcześniej.

Proszę mi się nie dziwić, że tak robię. Spotkałem się z różną administracją serwerów, więc wiem swoje. Administracja nie wchodzi przez +/- tydzień (bez wcześniejszego powiadomienia) to po prostu ma wylane na graczy jak i swoich współpracowników. :)

Opublikowano

Pracowalismy juz razem i pracowalo sie bardzo dobrze tak wiec polecam! ;)

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...