Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] MyGuilds - Darmowy plugin na gildie

Gość HugoZar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten MySQL faktycznie lekko porażka, teraz dopiero spojrzałam na kod, reszta ujdzie. Nie wiem po co Karolina czepia się, obiektywność jest, może nie na każdym kroku, ale nie zawsze być musi. ;)

obiektowosc jak juz

a nie obiektywnosc

@top 

czekam na poprawe tych bugow 

• Odpowiedzi 714
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszam ale czy ten plugin, zadziała na wersję 1.7.2 I czy można skonfigurować go żeby były potrzebne itemy na gildie?

Opublikowano

obiektowosc jak juz

a nie obiektywnosc

@top 

czekam na poprawe tych bugow 

O boże, myślałam co innego, a co innego napisałam ;d

Opublikowano

Hejtujesz wszystko mojego autorstwa :P

Właśnie czekam na takie serwery xD

Nic twojego Autorstwa nie "hejtowałem" po prostu mówię fakty..

"Czekam na takie serwery" dopisz do tego pluginu backdoora i się będziesz "cieszył"

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Czemu nie działają mi komendy tzn . gdy próbuję np. wpisać /g zaloz LOL LOLmspda       wyskakuje mi iż nie mam dostępu do tej komendy.. Wtf?xD Za pomoc dam like

Opublikowano

@SugarPotato opa nie masz

Nic twojego Autorstwa nie "hejtowałem" po prostu mówię fakty..
"Czekam na takie serwery" dopisz do tego pluginu backdoora i się będziesz "cieszył"

To jego plugin 100% autorstwa nie żaden xcr

Ja tobie ze szczerego serca polece slownik ortograficzny bo naprawde by ci sie przydal ...
A co do twoich umiejetnosci to nawet nie bede poruszal tego tematu : >

Blablabla Kurw* ja nie znam dobrze polskiego

Kolego "ktury" ? Polecam ci najpierw słownik a potem pisz ;).

:angry: nie znam polskiego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

@SugarPotato opa nie masz

To jego plugin 100% autorstwa nie żaden xcr

:angry: nie znam polskiego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestes i polakiem i nie znasz ojczystego jezyka ? 

Opublikowano

@KamiloPL1456 

Mam w folderze jak jest notatnik ops mam opa ... Mam gamemode 1 itp . :) Nwm czemu tak .

A dodałeś permissions?

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Ee? Jakie permissions xD Pierwszy raz, robię serwer a z kumplem chcemy pograć a Ty mi mówisz o permissions. Gdzie się to dodaje i co tam napisać :) Dam like.

Opublikowano

@Smakosh3dPolska Takk

Jestes i polakiem i nie znasz ojczystego jezyka ?

śędze za granicą 3 lata i się zapomina polskiego

Piszesz bo lubisz ? to czemu nie chciałeś mi dać wczęśniej pluginu na gildie za darmo... A teraz go upubliczniłeś za darmo....

~janek50

Yyyyy Bo miał bugi -.-

Kurw* dzieciaczku leć dopracuj swój plugin na "Nie dropienie cobbla z strone", ty się znasz na pisaniu? Twój plugin jest taki epicki że napisany w jednej Klasie ;) I jak cie nie stać to mogę Ci kupić słownik ;) Więc jeżeli nie wiesz co @MarcinPSP potrafi to nic lepiej nie pisz dzieciaczku ;) (A i tak btw, to zaraz Scooby Doo leci, więc leć oglądać ;))

Opublikowano

Może dla backendów. Czemu ten cache tylko w jedną stronę? Jakbyś miał serwer na tym pluginie, mógłbym wyjebać Ci całą bazę zakładając po prostu gildie. Jeżeli czegoś nie potrafisz, nie rób tego. Nie weryfikujesz wgl poprawności zapytań :D W c**j świetny. 

PS. Zgadzam się z karoliną :D :D

EDIT:

Może dlatego karolina się czepia, bo to jest straszny syf. Dajesz ludziom jakieś gówno, przez które będą mieć problemy :)

Opublikowano

Może dla backendów. Czemu ten cache tylko w jedną stronę? Jakbyś miał serwer na tym pluginie, mógłbym wyjebać Ci całą bazę zakładając po prostu gildie. Jeżeli czegoś nie potrafisz, nie rób tego. Nie weryfikujesz wgl poprawności zapytań :D W c**j świetny. 

PS. Zgadzam się z karoliną :D :D

EDIT:

Może dlatego karolina się czepia, bo to jest straszny syf. Dajesz ludziom jakieś gówno, przez które będą mieć problemy :)

Lepsze danie czegokolwiek, niż pierdzielenie o tym że coś się da, a potem znikanie :)

Opublikowano

Piszę to z bardzo wysokim szacunkiem i zazdrością! Jeszcze nigdy nie widziałem na polskich forach tak dopracowanego pluginu na gildie z otwartym kodem! Dlatego gratuluje!

Opublikowano

a ja mam pytanie do autora

Dalo by rade wprowadzic np 2 soje max a jak chcesx 3 to potrzebujesz bedrocka ?

Będą takie opcje jak max członków, max sojuszników. Będzie można zwiększyć maksymalną liczbę ;)

Opublikowano

Kilka screen shot'ów:

Tag lidera z twojej gildii:

8322714073256791196690.png

Tag lidera z sojuszniczej gildii:

8255214073256791196690.png

Tag lidera z wrogiej gildii:

7173314073256801196690.png

Tag zastępcy z twojej gildii:

9749314073256801196690.png

Tag zastępcy z sojuszniczej gildii:

4254814073256801196690.png

Tag zastępcy z wrogiej gildii:

3663414073256801196690.png

Tag członka z twojej gildii:

1411714073256801196690.png

Tag członka z sojuszniczej gildii:

1036214073256801196690.png

Tag członka z wrogiej gildii:

7149214073256801196690.png

Napraw To bo nie ma tagów na Chacie

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...