Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] MyGuilds - Darmowy plugin na gildie

Gość HugoZar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 714
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hugo, jeżeli mogę spytać, kiedy aktualizacjia pluginu? :P 

Nie wiem, ponieważ nie mam za bardzo czasu :(

Opublikowano

Kolejne bugi do poprawienia, napraw sobie je oraz ciekawy pomysl :D

Twój plugin kłóci się z essentials, ustawiłem sobie nick baaardzo długi (okolo 16 znakow) i nagle crash minecrafta, nie jestem w 100% pewnien ale lepiej sprawdz to

Po za tym gryzie sie z name tabami (kolory na tab), po jakimś czasie dopiero twój plugin narzuca swoje własne name taby i ich kolory na tabie

Co do ekonomii.. jeśli coś na vault i tych najpopularniejszych ekonomii to wtedy warto pomyśleć nad takim systemem jak..

czlonkowie gildii wplacaja pieniadze do banku gildii a tylko wlasciciel i zastepca wlasciciela gildii moze te pieniadze.. wysylac innym graczom

(lub tez nie, bo nie wiadomo czy nie bd oszukiwac w ten sposob) a wlasciciel za kase z banku gildii kupuje do tej gildii ulepszenia np maksymalnie +2 do obrazen czyli ostrości (miecz diax + enchant ma max okolo 13) dodatkowe 2 to 15

Takie upgraedy można by było oczywiscie modyfikowac z poziomu config.yml co i za ile i jakie efekty czyli bylby w configu jakis przyklad typu:

Guild upgrade:

- nazwa_uprgrade
           effects:

strenhgt

price:

5000

addons: #inne dodatki

inne.. np. +2% więcej do wydobycia diaxów ze stone (to juz zalezy od wlasciciela serwera)

- kolejny upgrade

a reszte mozna by bylo samemu do woli modyfikowac tak .. aby mozliwosci byly ogromne 

Co do enderchestu gildiowego to ja to widze tylko w ten sposob ze wlasciciel gildii moze nalozyc tylko na jedna podwojna skrzynie taką łatkę jakby że po ustawieniu na ten skrzynii takich ustawien .. inni czlonkie z gildii beda mogli do tej skrzynii zdalnie zajrzec do niej...

Opublikowano

Masz racje. Pisze, bo lubię ;)

Piszesz bo lubisz ? to czemu nie chciałeś mi dać wczęśniej pluginu na gildie za darmo... A teraz go upubliczniłeś za darmo....

~janek50

ChillCraft - Już nie długo!

Opublikowano

MyKombajn - kompleksowy plugin do podcierania dupy, ja bym to tak nazwal, he

Karolina gildie Easta SA lepsze :)

KOCHAM LUDZI KTORZY OCENIAJA INNYCH NIE ZNAJAC ICH MOZLIWOSCI LOF4EVER

o.O Znalazł się ktury pluginów nie umie pisać, hugo umie pisać lepiej nisz ty, ty nawet javy nie znasz polecam javastart.pl

Opublikowano

o.O Znalazł się ktury pluginów nie umie pisać, hugo umie pisać lepiej nisz ty, ty nawet javy nie znasz polecam javastart.pl

Ja tobie ze szczerego serca polece slownik ortograficzny bo naprawde by ci sie przydal ...

A co do twoich umiejetnosci to nawet nie bede poruszal tego tematu : >

Opublikowano

Japierdole, kolejny plugin.. Patrząc to są gildie easta + xcr w jednym..
Teraz będą tematy "Minecraft Serwer Hardcore Autorski Plugin na gildie !!!!!!!!" ...

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Japierdole, kolejny plugin.. Patrząc to są gildie easta + xcr w jednym..

Teraz będą tematy "Minecraft Serwer Hardcore Autorski Plugin na gildie !!!!!!!!" ...

Hejtujesz wszystko mojego autorstwa :P

Właśnie czekam na takie serwery xD

Opublikowano

Kolego "ktury" ? Polecam ci najpierw słownik a potem pisz ;).

76561198175575181.png

Opublikowano

Kurw* dzieciaczku leć dopracuj swój plugin na "Nie dropienie cobbla z strone", ty się znasz na pisaniu? Twój plugin jest taki epicki że napisany w jednej Klasie ;) I jak cie nie stać to mogę Ci kupić słownik ;) Więc jeżeli nie wiesz co @MarcinPSP potrafi to nic lepiej nie pisz dzieciaczku ;) (A i tak btw, to zaraz Scooby Doo leci, więc leć oglądać ;))

Opublikowano

Ten MySQL faktycznie lekko porażka, teraz dopiero spojrzałam na kod, reszta ujdzie. Nie wiem po co Karolina czepia się, obiektowość jest, może nie na każdym kroku, ale nie zawsze być musi. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...