Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] MyGuilds - Darmowy plugin na gildie

Gość HugoZar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłbyś dodać api do pluginu żeby można było dać tagi na czacie + przy większej liczbie osób tagi będą lagować użyj np TagAPI i daj że jeśli kogoś zobaczy daje mu tag nad głową!

CO K***A ???????????????????????????????????????????

jak tagi moga lagowac ?

jak to na scoreboardzie jest ?

• Odpowiedzi 714
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@xblakezy Zaczynasz mnie denerwować.Uważasz że każde inne gildiie niż na tym yougunfo są złe,mylisz się :) i jeszcze klócisz się z kimś,od tego jest pw ludzie ;-; @Temat Jeden z najlepszych darmowych pluginów na gildiie, tylko popraw mysql oraz ogólnie popracuj nad kodem.Zeby było jak najmniej niepotrzebnych żeczy Plugin w mojej ocenie to 7/10 ale polecam jako free :) - taka ocena ponieważ Mysql sam wiesz... 2 można jeszcze pare fajnych żeczy pododawać po 3  ogólna optymalizacja kodu Życze powodzenia autorowi :)

żeczy? Co to za słowo?

Opublikowano

CO K***A ???????????????????????????????????????????

jak tagi moga lagowac ?

jak to na scoreboardzie jest ?

a no moga lagowac :3 bo z tego co widzialem zle ich uzywa ;)

Opublikowano

Mniam mniam dobry plugin :D moze jeszcze tab :D i rankingi !!

Nieee, to mają być gildie a nie komabjn, który się zjebie ;)

Opublikowano

Używam tego pluginu na moim serwerze i nie mam zastrzeżeń tylko 1 pytanie bo do bazy mysql jest potrzebny PORT a ja owego portu nie mam i czy to może jakoś zaszkodzić :?

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Cześć Hugo! Jest to jeden z lepszych pluginów udostępnionych na tym forum (pod względem funkcjonalności). Jednak popracuj trochę nad kodem i zoptymalizuj bazę danych MySQL, bo to kompletnie leży i kwiczy w Twoim pluginie. ;)

Pozdrawiam i życzę Ci powodzonka w dalszym pisaniu i rozwijaniu się w kierunku JAVY. ;-)

P.S: Dodaj możliwość wyłączenia bazy danych MySQL, bo niektóre osoby nie posiadają takiej bazy, bądź nie potrafią jej poprawnie skonfigurować. :-)

@OtekPlay
No comment... az mi cie żal. Nie drąże juz dalej tematu, on udostępnił za free - gratulacje, bo jak widzę ty bys to pewnie po 200 zł sprzedawał. Niech cie nie obchodzi ile moja rodzina i ja mamy pieniędzy, nie twoja sprawa i to jest głupie wydawać tyle pieniędzy na grę - jak jestes uzależniony dla ciebie to normalne...
@Kinxy401, nie drąże juz z toba dyskusji - nie ma sensu. Dorośnij - napisz.

Jak widzisz, Hugo robi to dla przyjemności/fejmu, a taki OtekPlay, programuje tylko i wyłącznie dla pieniędzy i wcale mu się nie dziwię, bo można na tym naprawde sporo wyciągnąć. ;-)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

double post, przepraszam. ;xxx 

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Cześć Hugo! Jest to jeden z lepszych pluginów udostępnionych na tym forum (pod względem funkcjonalności). Jednak popracuj trochę nad kodem i zoptymalizuj bazę danych MySQL, bo to kompletnie leży i kwiczy w Twoim pluginie. ;)

Pozdrawiam i życzę Ci powodzonka w dalszym pisaniu i rozwijaniu się w kierunku JAVY. ;-)

P.S: Dodaj możliwość wyłączenia bazy danych MySQL, bo niektóre osoby nie posiadają takiej bazy, bądź nie potrafią jej poprawnie skonfigurować. :-)

Jak widzisz, Hugo robi to dla przyjemności/fejmu, a taki OtekPlay, programuje tylko i wyłącznie dla pieniędzy i wcale mu się nie dziwię, bo można na tym naprawde sporo wyciągnąć. ;-)

Masz racje. Pisze, bo lubię ;)

Opublikowano

Ładnie, jest to chyba pierwszy plugin na tym forum, który działa, jest dobrze zrobiony oraz nie zawiera żadnych śmieci w środku... Wielki plus dla Ciebie.

Hmm... jest możliwość, abyś dodał /gildia? Sam już sobie dodałem :P

@Edit

Jest możliwość usunięcia tego [**] po prawej stronie nicku?

@Edit2

Znalazłem jeden błąd przy wpisywaniu /g info:

Przy "zaproszenia" mam takie coś: 1042aproszenia

Dodasz może czas oczekiwania na teleportacje do domu gildii (z 5 sekund)

Opublikowano

Najlepszy skrypt na gildie. Wszystkie możliwości. Napracowałeś się.

Łap Like :D

Ale wiesz że to jest plugin. Jakby jeszcze poprawił, te błędy itp. To by był najlepszy.

Opublikowano

Ładnie, jest to chyba pierwszy plugin na tym forum, który działa, jest dobrze zrobiony oraz nie zawiera żadnych śmieci w środku... Wielki plus dla Ciebie.

Hmm... jest możliwość, abyś dodał /gildia?

@Edit

Jest możliwość usunięcia tego [**] po prawej stronie nicku?

@Edit2

Znalazłem jeden błąd przy wpisywaniu /g info:

Przy "zaproszenia" mam takie coś: 1042aproszenia

Dodasz może czas oczekiwania na teleportacje do domu gildii (z 5 sekund)

Wszystko będzie można zmienić w configu ;)

Opublikowano

I już zaczyna się wykorzystywanie autora, ranking , tab etc, dodaj tamto siamto...

Ty to nazywasz "wykorzystywaniem"?

Ja to nazywam składaniem propozycji, w celu dalszego rozwijania pluginu :).

Opublikowano

Ty to nazywasz "wykorzystywaniem"?

Ja to nazywam składaniem propozycji, w celu dalszego rozwijania pluginu :).

Rozwijanie pluginu powiadasz? Chyba tworzenie kolejnego kombajna B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...