Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] MyGuilds - Darmowy plugin na gildie

Gość HugoZar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tematu zostało dodane logo plugin'u stworzone przez Typowego.

• Odpowiedzi 714
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Leszczu sprawdziłem cały config nie ma ani jednego tabulatora. Wszędzie spacje jedyne co zmieniłem to nazwa świata na własny nie dodawałem tabulatora. Cały czas występuje ten sam błąd z tego co widziałem w temacie komuś również wywalało taki błąd.

"Tag gildii musi mieć od 0 do 0 znaków"

Opublikowano

Spróbuj wygenerować świeży config jeżeli używasz wygenerowanego przez niezmodyfikowany.

Plugin na 100% działa bo używam go na swoim serwerze.

Opublikowano

Nadal to samo ;/ 

19582677213135645761.png

Dałbyś radę podesłać mi swój config ? Ale już wątpię że wina leży po stronie configu 

Opublikowano

Hugo, powiesz mi, dlaczego nie mogę założyć gildii na innym świecie niż world? PS. Plugin wydaje się być ok, ale ocenię jak powiesz jak to zrobić

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000

Opublikowano

Hugo, powiesz mi, dlaczego nie mogę założyć gildii na innym świecie niż world? PS. Plugin wydaje się być ok, ale ocenię jak powiesz jak to zrobić

Ponieważ możesz zakładać gildie tylko na świecie podanym w configu (GuildsWorld).

Opublikowano

Nadal to samo ;/ 

897771408025991741050.png

Dałbyś radę podesłać mi swój config ? Ale już wątpię że wina leży po stronie configu 

A działa ci oryginalna wersja?

Opublikowano

Wgrałem oryginalną wersję połączyłem z mysql i działa jak ta la la :) tylko mam pytanko jak dodać aby był tag klanu przed rangą ? Tak jak jest u ciebie na ss leszczu ;)

Pomoże ktoś ??

Opublikowano

@ElDorado123 zakładanie gildii może działa ale przy próbie dodania tagu bukkit wywala błąd 

http://pastebin.com/9Cm0HDhJ
@HugoZar Zajefajny plugin ale brakuje mi jeszcze opcji usuwania gildii przez admina oraz banowania wszystkich członków gildii, to by bardzo pomogło w moderacji serwera

Dodam to w wolnym czasie i wstawię aktualizacje ;)

Opublikowano

Tak mogl by ktos zarzucic ss jak wyglada komenda /g info. Nie mam jak zobaczyc.Wynagrodze lajkiem

Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200

Opublikowano

No proszę, z maluszka wyrósł lew. Niedawno to ChatZ był twoim najlepszym pluginem, a już gildie napisałeś. Dobra robota!

Opublikowano

Problem z połączeniem MySQL

Tworzę gildie, robie reload serwera i nie ma żadnych gildi.

w phpmyadmin nie ma żadnych plików

Opublikowano

@SkredoX

No proszę, z maluszka wyrósł lew. Niedawno to ChatZ był twoim najlepszym pluginem, a już gildie napisałeś. Dobra robota!

Nie pomyliłeś go z @HugoZvPlayZ ? Czy to jest on.

Czekam na dalsze wersje pluginu :>

Opublikowano

Drobny Ale Duży Problem Z tym Pluginem , Po Każdym Restarcie Usuwa Wszystkie Gildie . Proszę o Pomoc

Mam to samo musisz podłączyć do MySQL ale to też nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...