Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] MyGuilds - Darmowy plugin na gildie

Gość HugoZar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@OtekPlay Udzielam sie bo moge przypier***dolencu umyslowy bedzie tu sie jakis noname wypowiadal.Jest to forum publiczne wiec moge wszystko pisac co bedzie mi sie chcialo i koncze ta rozmowe w tym poscie 13 latku ;*.
@offtopic Wywala errora jak zalozy sie gildie ktora ma wiecej niz 6 znakow.

• Odpowiedzi 714
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plugin z*******y! Ma dosyć ciekawe funkcje! Niestety nie działa mi tag nad głową i na chacie :(

@EDIT: Plugin sie buguje - po restarcie serwera gildie sie resetują żal ;( 

HLpSgK.jpgA like sam sie da!?

Opublikowano

Z tego co widzę plugin jest świetny. Widziałem post że to dopiero początek, nie wyobrażam sobie co dalej xD. Powodzenia w dalszym rozwijaniu.

@Edit

Trzeba podpiąć pod MySql czy wystarczy SQlibrary ? Jak pod mysql to trzeba jakieś tabele czy coś ?

Opublikowano

@#xXBlakeyzXx#

Ja nie wiem czym cie robili rodzice , ale powiedz im ze to byl blad zycia(pewnie juz to wiedza) , mowiac o mnie dzieciak , zaloze sie ze moglbym byc twoim ojcem , bo twoj glos na ts3 nie nalezal do "doroslych"

Opublikowano

Zajebisty plugin naprawdę. Tylko zrób coś żeby nie było jak z gildiami tirexa, że dzieci uznają to za autorskie. Najlepiej zostaw i nie usuwaj Informacji o Autorze. :)

Użyje go na swoim prywatnym 4funie xD

PS: Taka propozycja, spróbuj zrobić zarządzanie TABem i ranking ELO (tez na tabie) :)

Zapraszam na mój serwer 1.7.x: mc.turbogroszek.pl

Wejdź, nie pożałujesz :)

Opublikowano

No to widocznie MPCforum.pl może cieszyć się PIERWSZYM, powtarzam: Pierwszym dobrym
publicznym pluginem na gildie. Wg. mnie dobrze zrobiłeś wstawiając go, i w sumie...
Skoro nawet serwer miałby plugin z internetu na gildie, który jest dobry i bez bugów
to co to byłaby za różnica czy będzie to autorski czy nie? Skoro nie ma bugów i jest
dobry to jest wystarczający, więc... Jeżeli ten plugin nie ma bugów i będzie regularnie
aktualizowany to już niepotrzebne będą komuś autorskie pluginy na gildie, no chyba
że chcą mieć zrobionego po swojemu, inne komendy itd... Inny wygląd, hehe. :)
Ode mnie wielki naprawdę + dla Ciebie koleś, życzę Ci powodzenia w rozwijaniu
tego pluginu i mam nadzieję, że nie będzie to kolejny plugin, który "umrze".
Tyle ode mnie. ;)

~ Pozdrawiam, Synthious!

P.S: Pytanie do autora lub do innych, czy są już jakieś bugi znane w tym pluginie? :)

@Edit: Beka z ludzi, którzy tutaj się kłócą, jeden z wyzwiskami "Popier*oleńcu umysłowy" i na końcu do typa
"13 latku", wg. mnie takie zachowanie jest bardziej podobne do 13 latka, ale cóż... Nie wytykam palcem kto co
jak, ale ogarnijcie i piszcie na temat, a jeżeli chcecie się wywyższać to piszcie sobie na PW, może ulży. :)

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Gratuluję pracy. Miło, że takie coś opublikowałeś. Widać, że plugin starannie wykonany, a przede wszystkich POLSKI. Szkoda jedynie, że nazwa nie po Polsku. z pewnością lepsze to niż factions, skrypt na gildie czy plugin by fusherka :D

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

@OtekPlay zapewne nigdy ze mna nie gadales wiec zapraszam cie na mojego ts'a ktory jest napisane na moim profilu wbij specjalnie nagram rozmowe zeby cale mpc forum wiedzialo ze masz 13 lat i masz glos jak kastrat.
@Offtopic Kiedy dostane odpowiedz do mojego pytania czemu wywala po wpisaniu komendy /g zaloz TESTTTT TESTOWAGILDIA to wywala serwer ;o ?.

Opublikowano

@#xXBlakeyzXx# czy bez zgody autora możesz rozprzestrzeniać source? Propo błędu, jeżeli jesteś pluginmasterem to powinieneś wiedzieć. Propo autora - mam pytanie. Są tutaj wojny? Jeżeli tak - na jakiej zasadzie działają?

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

ja mam problem po dodaniu swoich itemów by założyć 

i wpisaniu /g itemy pisze tylkoe <---------------------guilds------------------------------------guilds-----------------------------guilds

A przy próbie założenia /g założ lolo lolololo Pisze tak musi zawierać od 0 do 0 znaków 

Nic nie zmieniałem oprócz itemkow na gildie

Opublikowano

@Mine1998a

Twoja logika jest tak samo tępa jak Ty

Ps w ogóle *

Rozpisalbym się, ale pisze z telka

Topić

Dodaj g przedluz hehe :P

nie znasz mnie więc o mnie nie pisz tak :D :P

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Smieszy mnie wypowiedz kogos kto oburza sie o to ze sprzedajemy wtyczki za spore pieniadze. Nie wiesz ile to jest pracy i testowania ;) A jak trafisz na debila, ktory nie potrafi sie targować to i zyskasz bardzo duzo :) Tak wiem jestem sprzedajny, ale na wlasne utrzymanie hajs z pliczkow starcza ;3

Ps. Nie piszcie ze ma dodac ranking czy tab. To moja byc gildie czy jakis kombajn ktory jest do dupy bo jest do wszystkiego?

Opublikowano

Smieszy mnie wypowiedz kogos kto oburza sie o to ze sprzedajemy wtyczki za spore pieniadze. Nie wiesz ile to jest pracy i testowania ;) A jak trafisz na debila, ktory nie potrafi sie targować to i zyskasz bardzo duzo :) Tak wiem jestem sprzedajny, ale na wlasne utrzymanie hajs z pliczkow starcza ;3

Ps. Nie piszcie ze ma dodac ranking czy tab. To moja byc gildie czy jakis kombajn ktory jest do dupy bo jest do wszystkiego?

Pff dodać można wszo co się potrafi, byle nie zrobić tego "kombajnu":

http://en.wikipedia.org/wiki/Modular_programming

i po problemie!

//polecam smerfa

Co do tematu, miło że masz zamiast to poprawiać co pisałam, teraz tylko czekam na efekty :D szczególnie z tym MySQL!

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Dokładnie, to plugin MyGuilds, a nie MyServer.

Opublikowano

Zamiast tylu uprawnień zrób 2 uprawnienia dla gracza i dla właściciela gildii np:
- guilds.gracz*
- guilds.admin*

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Znowu jakiś bład:

[12:53:40] [server thread/INFO]: [MyGuilds] Enabling MyGuilds v1.0
[12:53:43] [server thread/INFO]: [MyGuilds] Ladowanie gildii...
[12:53:43] [server thread/INFO]: [MyGuilds] Zaladowano 10 gildii.
[12:53:43] [server thread/INFO]: [MyGuilds] Ladowanie zastepcow...
[12:53:44] [server thread/INFO]: [MyGuilds] Zaladowano 4 zastepcow.
[12:53:44] [server thread/INFO]: [MyGuilds] Ladowanie graczy...
[12:53:44] [server thread/ERROR]: Error occurred while enabling MyGuilds v1.0 (Is it up to date?)
java.lang.NullPointerException
at pl.hugozar.myguilds.managers.MySQLManager.loadPlayers(MySQLManager.java:111) ~[?:?]
at pl.hugozar.myguilds.MyGuilds.onEnable(MyGuilds.java:46) ~[?:?]
at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.setEnabled(JavaPlugin.java:250) ~[serwer15265.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.enablePlugin(JavaPluginLoader.java:350) [serwer15265.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.enablePlugin(SimplePluginManager.java:390) [serwer15265.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftServer.loadPlugin(CraftServer.java:460) [serwer15265.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftServer.enablePlugins(CraftServer.java:380) [serwer15265.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.m(MinecraftServer.java:348) [serwer15265.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.g(MinecraftServer.java:325) [serwer15265.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.a(MinecraftServer.java:281) [serwer15265.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.DedicatedServer.init(DedicatedServer.java:186) [serwer15265.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:437) [serwer15265.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]
at net.minecraft.server.v1_7_R1.ThreadServerApplication.run(SourceFile:617) [serwer15265.jar:git-Spigot-1.7.2-R0.3-122-gb58e277]

76561198175575181.png

Opublikowano

ale nie widać tagu gildi na czacie, jaki jest kod , " Gracz: ' [{GROUP}] {DISPLAYNAME}&7:&r {MESSAGE}'"

Opublikowano

@xblakezy Zaczynasz mnie denerwować.Uważasz że każde inne gildiie niż na tym yougunfo są złe,mylisz się :) i jeszcze klócisz się z kimś,od tego jest pw ludzie ;-; @Temat Jeden z najlepszych darmowych pluginów na gildiie, tylko popraw mysql oraz ogólnie popracuj nad kodem.Zeby było jak najmniej niepotrzebnych żeczy Plugin w mojej ocenie to 7/10 ale polecam jako free :) - taka ocena ponieważ Mysql sam wiesz... 2 można jeszcze pare fajnych żeczy pododawać po 3  ogólna optymalizacja kodu Życze powodzenia autorowi :)

Opublikowano

Mógłbyś dodać api do pluginu żeby można było dać tagi na czacie + przy większej liczbie osób tagi będą lagować użyj np TagAPI i daj że jeśli kogoś zobaczy daje mu tag nad głową!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...