Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] MyGuilds - Darmowy plugin na gildie

Gość HugoZar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 714
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam. Bardzo fajny rozbudowany plugin, ide napisać na publikacji "Posiadamy autorski plugin na gildie"

@HugoZar

Nie do końca jest autorskie, tak naprawde powinieneś napisać, "Mamy darmowy plugin na gildie"

Opublikowano

Jest jeden problem kiedy restartuje server gildie sie usuwaja poniewaz nie ma zadnego folderu z nimi ani nic i po restarcie juz ich nie ma dlatego uzywam open guilds

Opublikowano

Jest jeden problem kiedy restartuje server gildie sie usuwaja poniewaz nie ma zadnego folderu z nimi ani nic i po restarcie juz ich nie ma dlatego uzywam open guilds

moze dlatego ze trzeba miec mysql ?

Opublikowano

A wiec plugin jestes dopracowany ..... Musisz zmienic pare zeczy :

1. Tagi obok nick na czacie ....

2. Po restartach gildie  sie usuwaja ....

3. Teleport na /g dom za 5 sekund

:)

Opublikowano

A wiec plugin jestes dopracowany ..... Musisz zmienic pare zeczy :

1. Tagi obok nick na czacie ....

2. Po restartach gildie  sie usuwaja ....

3. Teleport na /g dom za 5 sekund

:)

1. Bedzie (nie wiem kiedy :P)

2. Wystarczy podlaczyl plugin pod MySQL

3. Dodam

Opublikowano

Bardzo dobrze to sobie obmyśliłęś, będziesz miał reklame i dzieci bogatych rodziców będą chcieli pluginy. Znakomita robota

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Zajebist plugin.... tylko zeby zadziałał na wersji 1.7.5

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Plugin nie działa, w konsoli mam następujące błędy:

[20:03:06 ERROR]: Could not load 'plugins/MyGuilds.jar' in folder 'plugins'
org.bukkit.plugin.InvalidPluginException: java.lang.UnsupportedClassVersionError: pl/hugozar/myguilds/MyGuilds : Unsupported major.minor version 51.0
	at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.loadPlugin(JavaPluginLoader.java:137) ~[craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
	at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.loadPlugin(SimplePluginManager.java:313) ~[craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
	at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.loadPlugins(SimplePluginManager.java:236) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
	at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftServer.loadPlugins(CraftServer.java:350) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
	at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftServer.reload(CraftServer.java:771) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
	at org.bukkit.Bukkit.reload(Bukkit.java:279) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
	at org.bukkit.command.defaults.ReloadCommand.execute(ReloadCommand.java:23) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
	at org.bukkit.command.SimpleCommandMap.dispatch(SimpleCommandMap.java:175) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
	at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftServer.dispatchCommand(CraftServer.java:683) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
	at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftServer.dispatchServerCommand(CraftServer.java:670) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
	at net.minecraft.server.v1_7_R1.DedicatedServer.aw(DedicatedServer.java:286) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
	at net.minecraft.server.v1_7_R1.DedicatedServer.u(DedicatedServer.java:251) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
	at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.t(MinecraftServer.java:545) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
	at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:457) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
	at net.minecraft.server.v1_7_R1.ThreadServerApplication.run(SourceFile:617) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
Caused by: java.lang.UnsupportedClassVersionError: pl/hugozar/myguilds/MyGuilds : Unsupported major.minor version 51.0
	at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method) ~[?:1.6.0_31]
	at java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:643) ~[?:1.6.0_31]
	at java.security.SecureClassLoader.defineClass(SecureClassLoader.java:142) ~[?:1.6.0_31]
	at java.net.URLClassLoader.defineClass(URLClassLoader.java:277) ~[?:1.6.0_31]
	at java.net.URLClassLoader.access$000(URLClassLoader.java:73) ~[?:1.6.0_31]
	at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:212) ~[?:1.6.0_31]
	at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method) ~[?:1.6.0_31]
	at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:205) ~[?:1.6.0_31]
	at org.bukkit.plugin.java.PluginClassLoader.findClass(PluginClassLoader.java:77) ~[craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
	at org.bukkit.plugin.java.PluginClassLoader.findClass(PluginClassLoader.java:62) ~[craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
	at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:323) ~[?:1.6.0_31]
	at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:268) ~[?:1.6.0_31]
	at java.lang.Class.forName0(Native Method) ~[?:1.6.0_31]
	at java.lang.Class.forName(Class.java:270) ~[?:1.6.0_31]
	at org.bukkit.plugin.java.PluginClassLoader.<init>(PluginClassLoader.java:40) ~[craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
	at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.loadPlugin(JavaPluginLoader.java:133) ~[craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.3-b3020jnks]
	... 14 more

Opublikowano

Ja bym usunoł te gwiazdki ony wydłużają nick i to nie jest ani fajne ani ładne ale reszta to zaj***ste

Możesz to usunąć w configu ;)

Opublikowano

Kurde pomocy mam ten plugin wszystko fajnie ale tagi mi nie działają. Co mam robić pewnie niedziała bo mam permissionsEX ten plugin u mnie wprowadza rangi

@Pomocniczek333

Jeżeli masz ScoreBoardStats albo NameTagEdit to usuń i powinno działać

@HugoZar 

dodaj żeby nie można było:

1.stawiać bloków po wybuchu TNT

2.żeby gracz wrogiej gildi mógł używać zapalniczki alby spalic np. Enchant.

Opublikowano

@Pomocniczek333

Jeżeli masz ScoreBoardStats albo NameTagEdit to usuń i powinno działać

@HugoZar 

dodaj żeby nie można było:

1.stawiać bloków po wybuchu TNT

2.żeby gracz wrogiej gildi mógł używać zapalniczki alby spalic np. Enchant.

@Nigusek 1/2pomysł beznadziejny jest dobrze.

Jedynie popraw:

- nie działają tagi na chacie  (nie mam połączony plugin z mysql , może to być przyczyną ? )

- nie działa chat gildii (nie mam połączony plugin z mysql , może to być przyczyną ? )

- gildie się usuwają po reloadzie  (nie mam połączony plugin z mysql , może to być przyczyną ? )

W gildiach przydało by się takie opcje:

- możliwość ustawienia domu w gidlii ( dom ustawić można by było tlyko na terenie gidlii [nie można by było ustawić swojego domu w wrogiej gildii] )

- możliwość przeniesienia cuboida gidlii

- power gildii (gildia miała by tyle powera ile graczy każdy gracz dawał by 10powera (maksymalnie było by 100powera o 10graczy)

gdy power spadł gdy np 9 osób miało by po 10 powera + 1 osoba 4 powera to razem 94powera

gdy SPADNIE POWER DO 50% z/100% to można gidlie atakowac (bo aktualnie to można atakować gildie w każdej chwili)

1 player = 10powera 

gdy gracz dednie -2powera

gdy gracz kogoś kilnie +1powera

jedna godzina gry + 1 powera

maksymalny powera gracza 10powera

poprostu power by się sumował wszystkich 1-10 graczy

i np 5 graczy = 50powera

np 1 gracz 10powera

gdy każdy z graczy ma 0 powera a graczy w gildii jest 10 to suma 0 

- możliwość ustawienia maksymalnej liczby członków gildii

Prośba / Pytanie:

Jest taka możliwość aby plugin był bez mysql ?

Bo nie umiem podłączyć i wielu graczy 

Za pomoc będę ci cały tydzień dawać max like (może i namowie znajomych do liajkowania cię ) 

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

mi tagi na chacie, tab i nad głową działają po reload tez ;>

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

W wolnym czasie dopisze zapisywanie plikowe do pluginu.

>> Informacje o wersji MyGuildsPlus pw lub skype HugoZarPL <<

Opublikowano

Jedynie popraw:

- nie działają tagi na chacie  (nie mam połączony plugin z mysql , może to być przyczyną ? )

- nie działa chat gildii (nie mam połączony plugin z mysql , może to być przyczyną ? )

- gildie się usuwają po reloadzie  (nie mam połączony plugin z mysql , może to być przyczyną ? )

W gildiach przydało by się takie opcje:

1.Możliwość ustawienia domu w gidlii (ustawianie domu tylko na terenie swojej gildii)

2. Możliwość przeniesienia cuboida gidlii (a te jajko w gildii do czego służy ? )

3.Możliwość ustawienia maksymalnej ilości członków w gildii.

4.Power , każdy gracz na serwerze posiadał by power (10 power)

Gdy gracz zginie (-2) powera (gracza)

Gdy gracz zabije kogoś (+1) powera (gracz)

Każda przegrana godzina 0.5powera

Maksymalna ilość powera gracza 10

Minimalna ilość powera gracza 0

Załóżmy iż w gildii było by 5 graczy którzy nigdy nie zginęli oraz nigdy nikogo nie zabili 5 graczy x 10powera = 50powera / 5graczy = 50maksymalnie w gildii 50/50

Załóżmy iż w gildii było by 2 graczy którzy nigdy nie zginęli oraz nigdy nikogo nie zabili 2 graczy x 10powera = 20powera / 2graczy = 20maksymalnie w gildii 20/20

A teraz w gidlii jest 2 graczy 1 gracz ma 7powera a drugi ma 9powera 7+9=16 powera na 20

Gdy power spadł by poniżej 50% poweru maksymalnego to gildie można atakować ( działa wtedy tnt i można dostać się do bazy ) jak jest 2 graczy to 20power maksymalny w gildii

i spadł by do 10 to można gildie atakować !

Prośba / Pytanie:

Jest taka możliwość aby plugin był bez mysql ?

Bo nie umiem podłączyć i wielu graczy 

Za pomoc będę ci cały tydzień dawać max like (może i namowie znajomych do Like ! Twoich tematów oraz postów !

@HugoZar poprawiłem swój post oraz odświeżam pytanie i propozycje !

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...