Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na:Serwerze 4fun/PvP , raty 1300%+ , eq u handlarzy , dobrze by bylo zeby nie trzeba bylo miec zadnych ulep , 6/7 nie musi byc :)

Dodatkowe Info: serwer z duza iloscia graczy , bez botow ,

Nagroda za pomoc: jezeli serwer mi sie spodoba dam 10 like'ów

Może elaros.pl, sam tam gram. Ilość graczy nie powala, ale to dlatego, że nie ma praktycznie żadnej reklamy :D

"Co to szczęście? Powiedz mi gdzie go szukać? Chyba byłem już wszędzie. Gdzie jeszcze mam zapukać?"

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium z lvl max 120-140, najlepiej broń na 30 lvl u handlarzy, zmianki i dodania z dropu, serwer w miarę nowy, liczba graczy 800 + ?
Dodatkowe Info: jakieś eventy by się przydały, miły i przyjemny serwer na podobe tiveria.eu [*] Pamięta ktoś ten serwer ?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer medium z lvl max 120-140, najlepiej broń na 30 lvl u handlarzy, zmianki i dodania z dropu, serwer w miarę nowy, liczba graczy 800 + ?

Dodatkowe Info: jakieś eventy by się przydały, miły i przyjemny serwer na podobe tiveria.eu [*] Pamięta ktoś ten serwer ?

Balmora s3, wszystko o co prosisz poza broniami 30lv, ponieważ dropią one z bestów. Start w ten weekend, dziś mają odbyć się beta testy ;)

Opublikowano

Shiro, serwer dość nowy, dopiero 2 miesiące stoi.

A graczy ma koło 1.5k-2k.

poland.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: szukam servera gdzie jest wino z brzoskwini do potowania które daje pz taka mini potka która ładuje zycie od razu ,co prawda małe wartości ale ogarniając zwykłą i wspomniene wino ładnie się da ustać na wojnach
Dodatkowe Info: -
Nagroda za pomoc:
Wykluczam serwery: -

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: hard/medium system ulepszeń z miecza bojowego na syriusza i ewentualnie coś potem to max i z zbroją to samo.Obowiązkowo nie mogą być lepsze biżuterie od np. bransoleta z nieb lez.
Dodatkowe Info: serwer 800 ludzi +
Nagroda za pomoc: like
Wykluczam serwery: Na razie nic.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy, easy/medium

Dodatkowe Info: zagraniczny, jeśli niemiecki to najlepiej, żeby spolszczenie było

Nagroda za pomoc: lajki

Wykluczam serwery: polskie

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium, HARD
Dodatkowe Info: obojętne, ważne żeby był Lykan i dość dużo ludzi aha i dobrze by było gdyby szło spolszczenie wgrać.
Nagroda za pomoc: lajki- 15 lajków przez 3 dni
Wykluczam serwery: 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy
Dodatkowe Info: Łatwe ulepszanie, sety ładne, i dużo typa, bez lvl typu 500,400
Nagroda za pomoc: lajki- limit lajków
Wykluczam serwery: 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium
Dodatkowe Info: Dużo ludzi, stabilność serwera, aby nie był zbyt stary
Wykluczam serwery: 

750x100.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, duża ilość graczy

Dodatkowe Info: Może być zagraniczny

Nagroda za pomoc: Like

Wykluczam serwery:[/color Aventus, Invoria

28u5tsm.jpg  

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Sprzedawaniu yang na allegro
Dodatkowe Info:Może działać DMG hack, lecz bardziej zależy mi na tym aby zarabiało się na normalnych mapach, bez dungeonów, np dropienie sztabek albo bicie metinów.
Nagroda za pomoc: Nie wiem
Wykluczam serwery: 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szukam prywatnego serwera metin2 o dowolnym poziomie trudności, który nie ma tony bezsensownych misji, oraz ISa, który daje przewagę w pvp ( w expie może być). Oprócz tego dobrze widziana jest duża ilość graczy i mała ilość bugów. 
Dodatkowe Info: Ciekaw jestem, czy istnieje w ogóle jakiś serwer na którym nie ma tych pierdół ( pety, kostiumy, nakładki na broń, fryzury, wierzchowce etc.), serwer na którym dokładnie wiadomo jaką ktoś nosi zbroje/ broń i na jakim są one plusie ( Tak jak to było na starym PL). Zdaję sobie sprawę, że trudno o taki doskonały serwer, ale może znajdzie się coś w ten deseń.
Nagroda za pomoc:  Like
Wykluczam serwery: 

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim osiągnięciu maksymalnego lv oraz eq(easy/4fun)
Dodatkowe Info: Ważne, aby grało trochę osób na serwerze. Nie mówię tutaj o jakiś rekordowych liczbach, ale żeby serwer po prostu nie był pusty.
Nagroda za pomoc: Limit like
Wykluczam serwery: -

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze PvP (Bs) Duzo setow
Dodatkowe Info:Duzo graczy , zeby była zabawa (Mogą być serwery angielskie)
Nagroda za pomoc: +
Wykluczam serwery: 4death.pl , hammermt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: chciałbym żeby serwer dawał możliwość wielkiego rozwoju postaci bym czuł wyzwanie w rozwoju postaci do tego bede grac bodym do 35lv wiec chciałbym zeby taka postac nie byla dyskryminowana ze wzgledu na level tylko otrzymywala z tego powodu 

Dodatkowe Info: na starym Plu posiadanie takiej postaci bylo zbawienne wiekszy drop prestiz do tego naprawde wiele do osiagniecia i chcialbym miec znow takie same wyzwanie 

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szukam prywatnego serwera metin2 o dowolnym poziomie trudności, który nie ma tony bezsensownych misji, oraz ISa, który daje przewagę w pvp ( w expie może być). Oprócz tego dobrze widziana jest duża ilość graczy i mała ilość bugów. 

Dodatkowe Info: Ciekaw jestem, czy istnieje w ogóle jakiś serwer na którym nie ma tych pierdół ( pety, kostiumy, nakładki na broń, fryzury, wierzchowce etc.), serwer na którym dokładnie wiadomo jaką ktoś nosi zbroje/ broń i na jakim są one plusie ( Tak jak to było na starym PL). Zdaję sobie sprawę, że trudno o taki doskonały serwer, ale może znajdzie się coś w ten deseń.

Nagroda za pomoc:  Like

Wykluczam serwery: 

DiamondMT2 brak petów kostiumów alchemii itd, stary oldschool.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer PVP, szybkie i łatwe eq do pvp,
Dodatkowe Info: najlepiej bez 6/7 bon, bez kosmicznego max lvl, is  łatwy do zdobycia albo mało znaczący, serwer na którym zrobienie eq pod pvp i postaci to chwila. 
Nagroda za pomoc: Like

b6b78815.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium, bez setek ulepszeń zbroi, wystarczy kilka do expa i pvp, to samo tyczy się broni, mało znaczący IS
Dodatkowe Info: serwer 1200+
Wykluczam serwery: ClassicMT2, Nelios

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium/Hard
Dodatkowe Info: Wbijanie skilli tradycyjną metodą. Dropienie KU, Kamieniami. Bojowiec musi byc na start. Bez 6/7. Pelerynki dostepne u handlary, Dodania zmianki 1-5 mogą dropić z mobów/metinów. Serwer musi mieć minimum 600 osób
Nagroda za pomoc: 30 lajków.
Wykluczam serwery: Ravia, Balmora, Vesteris, Virtual, Ten od siela Itarus chyba czy jakoś tak.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium, bez setek ulepszeń zbroi, wystarczy kilka do expa i pvp, to samo tyczy się broni, mało znaczący IS

Dodatkowe Info: serwer 1200+

Wykluczam serwery: ClassicMT2, Nelios

Myśle, że DiamondMT2 idealny nie ma żadnych kostiumów petów run, alchemii.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium/Hard

Dodatkowe Info: Wbijanie skilli tradycyjną metodą. Dropienie KU, Kamieniami. Bojowiec musi byc na start. Bez 6/7. Pelerynki dostepne u handlary, Dodania zmianki 1-5 mogą dropić z mobów/metinów. Serwer musi mieć minimum 600 osób

Nagroda za pomoc: 30 lajków.

Wykluczam serwery: Ravia, Balmora, Vesteris, Virtual, Ten od siela Itarus chyba czy jakoś tak.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Klasycznym serwerze gdzie można robić z broni na 65 bronie do pvp. Klasyczny miły serwer bez syfu.
Dodatkowe Info: Nie musi być dużo ludzi. Byle by można było do kogo dupe otworzyc i się pobić + expić. Serwer najlepiej easy/medium.
Nagroda za pomoc: Lajk
Wykluczam serwery: Wszystkie gówna z eq gdzie do pvp jest z truty i musi mieć 60SR żeby sie bić.

14 lat  

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerach typu revoria
Dodatkowe Info:easy ale może być easy/medium, najlepiej jak by nie było groty 3-11
Nagroda za pomoc:
Wykluczam serwery:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...