Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: serwer hard, mała ilość epickich broni i innych wymysłów, stabilny serwer
Dodatkowe Info: chciałbym aby dało się odpalic jakiegoś cheata, Ravia s2 przypadła mi bardzo do gustu i szukam coś w podobie, Mało wazne czy serwer świeży czy ma 2 lata, ważne żeby był aktualny i ludzie na nim wciąż grali. Pozdrawiam i dzięki
Nagroda za pomoc: +++ :) 

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze podobnym do obecnego PL'a tylko EASY, lub serwer na którym zagram Lycanem.
Dodatkowe Info: Fajny by było gdy na serwerze był Lycan.
Nagroda za pomoc: Cokolwiek zechcesz :) 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer podobny do EliteMt2 tzn. 250 lvl (może być niższy ale nie mniejszy niż 200), Bonowanie eq na normalnym poziomie (nie same maxy...), ulepszanie eq na średnim poziomie. Serwer MUSI być stabliny, nie chcę żeby po miesiącu zamknęli serwer :)

Dodatkowe Info:Przydałby się na tym serwerze Kamer Mod, może jakiś DMG. Cofnięcie statusu u handlarza nie w IS. Dropienie sztabek też mile widziane :)

Fajnie byłoby gdyby na serwerze było widać że nie gram sam. Najlepiej żeby był podobny do EliteMt2, kto grał ten wie o co chodzi.

Może iMetin? 

Nie grałem na EliteMt2 ale chce Ci pomóc.

­

Dzięki, a jeśli chodzi o to co opisałem to czego mogę się spodziewać ?

5* w profilu i like dodany :)

Ktoś ma jeszcze jakieś inne propozycje ? :)

sygnablack.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Kostiumach,petach,dobrym expie,dodatkowe przekładki w eq,dużo dungeonów,dużo map,dużo eq,może być że zmianki z czegoś dropiły,najlepiej jak najwiekszy max lvl 300 jak by takie cos bylo możliwe,pasy i bony do pasów, dodatkowe KD do tarcz,hełmów itp,wierzchowce,dosyć dużo ludu,serwer pomiędzy easy/hard że łatwy exp ale drop ciężki albo na odwrót,dużo bajerów takich jak pasek koło eq gdzie jest zapisanie lokalizacji teleport itp,jakiś system punktów osiągnięć serwer żeby nie był za dużo pod is,żeby nie trzeba było wszędzie z buffem latać ale takie coś może być,żeby kostiumy/pety/wierzchowce dawały jakieś bonusy i dropiły ze szkat albo metinów i najlepiej jak by były na zawsze,może byc jakiś system wędkarstwa/kopania/ziół,eventy przynajmniej co 3-5 miesięcy. Mam dużo wymagań ale jak już jakiś serwer fajny złapie to gram do końca :)
Dodatkowe Info:tak że by złączyć serwery mylogs/laneris/nawie i ukochaną Pandrokę :3 Invoria odpada
Nagroda za pomoc:Like like i jecze raz like! :p

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Kostiumach,petach,dobrym expie,dodatkowe przekładki w eq,dużo dungeonów,dużo map,dużo eq,może być że zmianki z czegoś dropiły,najlepiej jak najwiekszy max lvl 300 jak by takie cos bylo możliwe,pasy i bony do pasów, dodatkowe KD do tarcz,hełmów itp,wierzchowce,dosyć dużo ludu,serwer pomiędzy easy/hard że łatwy exp ale drop ciężki albo na odwrót,dużo bajerów takich jak pasek koło eq gdzie jest zapisanie lokalizacji teleport itp,jakiś system punktów osiągnięć serwer żeby nie był za dużo pod is,żeby nie trzeba było wszędzie z buffem latać ale takie coś może być,żeby kostiumy/pety/wierzchowce dawały jakieś bonusy i dropiły ze szkat albo metinów i najlepiej jak by były na zawsze,może byc jakiś system wędkarstwa/kopania/ziół,eventy przynajmniej co 3-5 miesięcy. Mam dużo wymagań ale jak już jakiś serwer fajny złapie to gram do końca :)

Dodatkowe Info:tak że by złączyć serwery mylogs/laneris/nawie i ukochaną Pandrokę :3 Invoria odpada

Po czesci do opisu pasuje Avantador, z tym ze max lvl 160 i nie ma kd do tarczy itd. Natomiast wierzchowce mozesz sobie stworzyc, kostiumy pety itd wszystko do zdobycia w grze, specjalne systemy lowienia i kopania, duzo dungow, exp leci w miare ok, dropi sie tez w miare ok, zmianki leca ze wszystkiego. Ludu 500+ jest, sklepow bardzo duzo, wiec zapraszam.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Po czesci do opisu pasuje Avantador, z tym ze max lvl 160 i nie ma kd do tarczy itd. Natomiast wierzchowce mozesz sobie stworzyc, kostiumy pety itd wszystko do zdobycia w grze, specjalne systemy lowienia i kopania, duzo dungow, exp leci w miare ok, dropi sie tez w miare ok, zmianki leca ze wszystkiego. Ludu 500+ jest, sklepow bardzo duzo, wiec zapraszam.

Dzięki że chciałeś pomóc ale minimalny lvl w moich kryteriach w tym przypadku to 210 lvl :)

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer podobny do EliteMt2 tzn. 250 lvl (może być niższy ale nie mniejszy niż 200), Bonowanie eq na normalnym poziomie (nie same maxy...), ulepszanie eq na średnim poziomie. Serwer MUSI być stabliny, nie chcę żeby po miesiącu zamknęli serwer :)

Dodatkowe Info:Przydałby się na tym serwerze Kamer Mod, może jakiś DMG. Cofnięcie statusu u handlarza nie w IS. Dropienie sztabek też mile widziane :)

Fajnie byłoby gdyby na serwerze było widać że nie gram sam. Najlepiej żeby był podobny do EliteMt2, kto grał ten wie o co chodzi.

Na chwilę obecną serwerem przypominającym Elite jest Tanavis.pl 

Max 250 poziom, Mapa na 110, później na 150. Exp od 190 na AV2. Serwer stoi już 3 miesiące. Cofanie statusu u Handlarki, miejsca do zarabiania: psy/v2 pająki/av2. 

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Możliwości grzecznego "uzyskania" Yang na PL. Na którym serwerze jest największa szansa, że "coś" dostanę? Jeżeli nie ma, to proszę wybrać dobry serwer na start. Tortuga jest droga.
Nagroda za pomoc: Dzięki.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

tanavis (tanizwis)

szukam priva
Zależy mi najbardziej na: mozliwosci bocenia np. Na psach sztabek szkat..
Dodatkowe Info: 500+ luda serwer zywy
Nagroda za pomoc:5 lików

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard na którym trzeba się natrudzić, nadropić. Dodania i zmianki łatwe do zdobycia, reszta mało ważna.
Dodatkowe Info: Fajnie jakby dodania i zmianki dropiły z mobów lub szkat serwerowych, HARD.
Nagroda za pomoc:  Co Tylko chcesz :)
Nie Vesteris !!

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy do nagrywania serii, tak z max 500 osób online
Dodatkowe Info: Dreikon, revios, revastion, prestia, laneris, revoria odpada
Nagroda za pomoc: Lajki

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium/hard, coś jak dawna Balantia (nie wiem czy pamiętajo) i dużej ilości online, jak największej ilości ludzi
Dodatkowe Info: Żeby ulepszanie nie było przesadzone, nie było kosmicznych broni z kosmicznym dmg, serwer ma być hard (bojowy na start może być, ucieszyłbym się), taki klasyczny metin2 z dużą ilością ludzi. Mile widziane WO
Nagroda za pomoc: Lajk

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Avantador

Zależy mi najbardziej na: serwerze medium/hard, coś jak dawna Balantia (nie wiem czy pamiętajo) i dużej ilości online, jak największej ilości ludzi

Dodatkowe Info: Żeby ulepszanie nie było przesadzone, nie było kosmicznych broni z kosmicznym dmg, serwer ma być hard (bojowy na start może być, ucieszyłbym się), taki klasyczny metin2 z dużą ilością ludzi. Mile widziane WO

Vesteris

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

balmora

virtualmt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Nowej postaci >Lykan<
Dodatkowe Info: Serwer easy / medium z dużą ilością graczy i aktywną administracją (częste eventy itp). Serwer PL / ENG.
Nagroda za pomoc: Lajki :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Zabiciu czasu na 2-3 tygodnie, żeby server nie znudził mi się po 3h grania.
Dodatkowe Info: Najlepiej żeby to był server medium i nie był nastawiony na is.
Nagroda za pomoc: 5 like, no chyba że odnowi mi się limit.

xD

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Starym dobrym klimacie, żadnych nowości jak w aktualnym mt, coś pokroju csyt2 i innych serwerów ze starych czasów
Dodatkowe Info: Ostatnio grałem w 2011 roku więc nie jestem w temacie privów :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze na którym ninja dagger jest bardzo op 
Dodatkowe Info: Serwer na którym gra dużo osób.

Opublikowano
Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Małej ilości ulepszaczy na serwerze, dużej ilości graczy, tanich 6/7

Dodatkowe Info: Najlepiej coś typu Pandora lub Dragon

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy coś podobnego do DivineWorld.eu / Kamelis(nie działa) żeby w 1/3dni wbić około maxa, eq 54lvl u Handlarza, skille od razu na P, Bronie 75lvl i stalki u MPC, i żeby nie było że IS ma 100% przewage tak jak na niektórych serwerach, około 300 osób+
Dodatkowe Info: -
Nagroda za pomoc: 10 lajk

Opublikowano

Dreikon, słaby serwer nie ma stalek ani broni 75lvl u MPC + tam kazdy biega z IS ..

Ciężko znaleźć dobry serwer z twoimi wymogami. Ale polecam Dreikon, PrestiaMt2, Revios bardzo łatwe serwery i dużo osób na nich gra.

Zbieram +

packiecopy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...