Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje serwer metin2 gdzie nie trzeba zgody administratora zeby uruchomic gre

Zależy mi na tym żeby grało tam sporo ludzi 

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Medium/Easy, łatwe robienie EQ, PVP możliwe na każdym lvl nie tylko na maxie, wyrównane klasy jeśli można gdzieś taki serwer znaleźć, sporej ilości graczy, coś nowszego nie starsze niż 3-miesiące.

Dodatkowe Info: Bez żadnych lipnych serwerów z eq w IS itd. wszystko do zdobycia w grze. I bez serwerów 4fun/pvp do easy max.

Nagroda za pomoc: +

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium, duza ilosc graczy, brak Pay2Win, duzo do roboty ( ulepszanie EQ itd ) .

Dodatkowe Info: Ogarnieta administracja.

Avantador

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Szukam fajnego niemieckiego serwera medium, okolo 110-130 lvl max, duzo ludzi

Szukam fajnego niemieckiego serwera medium, okolo 110-130 lvl max, duzo ludzi

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/Medium, miła atmosfera, administracja interesująca się serwerem, eventy, fajnie by było jak by było BEZ 6/7, 300 osób+

Dodatkowe Info: Zamierzam zawitać dłuższa chwile na serwerze :) 

Nagroda za pomoc: 20Like  :s

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy/Medium, miła atmosfera, administracja interesująca się serwerem, eventy, fajnie by było jak by było BEZ 6/7, 300 osób+

Dodatkowe Info: Zamierzam zawitać dłuższa chwile na serwerze :) 

Nagroda za pomoc: 20Like  :s

Avantador

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy, gdzie jest trochę ludzi, ekwipunek najlepszy nie będzie robiony przeze mnie przez rok i da się ubić bossa, a nie że wszystkie spoty obstawione. No i stabilny.
Dodatkowe Info: x
Nagroda za pomoc: plusik

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy, gdzie jest trochę ludzi, ekwipunek najlepszy nie będzie robiony przeze mnie przez rok i da się ubić bossa, a nie że wszystkie spoty obstawione. No i stabilny.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Malygos

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy, gdzie jest trochę ludzi, ekwipunek najlepszy nie będzie robiony przeze mnie przez rok i da się ubić bossa, a nie że wszystkie spoty obstawione. No i stabilny.

Dodatkowe Info: x

Nagroda za pomoc: plusik

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Easy, gdzie jest trochę ludzi, ekwipunek najlepszy nie będzie robiony przeze mnie przez rok i da się ubić bossa, a nie że wszystkie spoty obstawione. No i stabilny.

Dodatkowe Info: x

Nagroda za pomoc: plusik

Revoria - stoi ponad 2 miesiace, sporo osob, a i o eq nie jest trudno. Na malygosie po ostatniej upce jest tragedia.
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium/Hard ale tak od 70lv+ Hard dopiero, że tak powiem, nie chodzi mi o to żeby fms śr 40 były nie wiadomo jak drogie czy trudne do zdobycia, bo nie mam na to czasu. Owszem mogę poświęcić czas ale nie na takie pierdzielenie z 1 itemem a np. na chodzenia na dungeony i zarabianie na wiekszym lv. Coś na zasadzie starej Tiverii jeśli ktoś jeszcze kojarzyn ten klasyk ;) 
Dodatkowe Info: No wiadomo niech będzie trochę ludzi, nie musi być nie wiadomo ile, nie lubię za dużo ulepek itp., Najlepiej aby ulepszenia opierało się tylko na +7/8/9 perły biała/niebieska/redka, broszki itp które lecą w grocie, bez zbędnych syfów. Lv też nie za duży, najlepiej max. 99/125 choć nie koniecznie jeśli na prawde serwer jest spoko to może być większy choć nie lubię jak jest dużo setów broni/zbroji i bez sensu tak na prawdę są duże ilosći hp a potem duże ilości silny przeciwko aby to miało sens i logike...wolę takie standardy bardziej
Nagroda za pomoc: plusiki, tyle ile tylko mogę :) Jak podajesz serwer to możesz też coś opisać o nim, o administracji itp jeśli wiesz, o stabilnośći itp, oczywiście nie muszisz, wiem, że są prezentacje na mpc xD

Opublikowano

Zależy mi na tym aby serwer był łatwy tzn Easy/PvP aby wbijało się łatwo lvl i nie było problemem z eq max lvl 250 lub inny oby było łatwo i dość sporo graczy :)

tumblr_nln0lnW8dF1u364hco1_400.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: EASY, szybki exp (żeby łatwo się dało dobić okolice maxa), server dopracowany, zbalansowany. Eq może być wymagające do zrobienia, ale bez przesady, żeby nie trzeba było siedzieć godzinami na dungach albo metinach, żeby zrobić jeden przedmiot na + 3...

Dodatkowe Info: Grałem: Laneris, Revoria, Malygos /// Revios mnie nie interesuje. 

Nagroda za pomoc: Kilka lajków, na różnych postach

Na prawdę będę zdziwony, jak ktoś znajdzie mi coś ciekawego

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym dostępie do pelerynek. Max lvl 99 raty expa conajmniej x3 do x6 względem pl. Yangi bez znaczenia. Dużo graczy. Conajmniej 650 w dzień, bez jakichś dziwnych, dodatkowych broni. Dobrze by było jakby zmianki i dodania były tak średnio trudno dostępne. Ładna grafika, nie tak jak ta ochydna Ravia. Dodatkowe ozdoby w m1 itd. Dodatki nie wpływające na grę :D
Dodatkowe Info: NIECH NIE PADA PO TYGODNIU ;)
Nagroda za pomoc: Lajki ;d

Dzięki :)

8BCC9t9.png

Wiem, tragiczna, za kilka dni będzie lepsza :D

Jeżeli Potrzebujesz pomocy odnośnie Counter Strike'a League of Legends, czy ogólnie pomocy związanej z moimi zainteresowaniami (Pod avatarem) 

napisz mi na wiadomość prywatną lub na STEAM (http://steamcommunity.com/profiles/76561198058879396/)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym dostępie do pelerynek. Max lvl 99 raty expa conajmniej x3 do x6 względem pl. Yangi bez znaczenia. Dużo graczy. Conajmniej 650 w dzień, bez jakichś dziwnych, dodatkowych broni. Dobrze by było jakby zmianki i dodania były tak średnio trudno dostępne. Ładna grafika, nie tak jak ta ochydna Ravia. Dodatkowe ozdoby w m1 itd. Dodatki nie wpływające na grę :D

Dodatkowe Info: NIECH NIE PADA PO TYGODNIU ;)

Nagroda za pomoc: Lajki ;d

Dzięki :)

astreya2 niemiecki oldschool.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Medium/Hard max 125lv,może być zagraniczny,łatwy exp, nie za dużo setów broni/zbroi i mało ulepszaczy
Dodatkowe Info:stabilny
Nagroda za pomoc:+

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Medium/Hard max 105-150lvl może, nie za dużo setów broni/zbroi i dużo graczy :D bo po co grać na trudniejszych serwerach w 50 osób :D

Dodatkowe Info:stabilny gdyby było z około +1k online to miód malina :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Medium/Hard max 125lv,może być zagraniczny,łatwy exp, nie za dużo setów broni/zbroi i mało ulepszaczy

Dodatkowe Info:stabilny

Zależy mi najbardziej na:Medium/Hard max 105-150lvl może, nie za dużo setów broni/zbroi i dużo graczy :D bo po co grać na trudniejszych serwerach w 50 osób :D

Dodatkowe Info:stabilny gdyby było z około +1k online to miód malina :D

Co prawda max 160, ale raczej utrzymany w stricte konwencji MEDIUM - Avantador. Ludzi ok 600-700, sklepow sporo, polecam.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Gdzie gra najwięcej osób, żyjących osób/postaci biegających np. po m1(20 osób to nie jest dużo) nie jakiś shopów offline.
Dodatkowe Info: Podajcie chociaż 3 takie serwery. Bez Hardów. Od Mediumów  w górę.
Nagroda za pomoc:+++++++

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Gdzie gra najwięcej osób, żyjących osób/postaci biegających np. po m1(20 osób to nie jest dużo) nie jakiś shopów offline.

Dodatkowe Info: Podajcie chociaż 3 takie serwery. Bez Hardów. Od Mediumów  w górę.

Invoria, Revoria, Malygos

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Coś w stylu medium ale klasycznego, w starym klimacie. Mile widziane ułatwienia typu: zmieniacz bonów, bony u npc, fms u npc. Teksty typu "ulepszacze TYLKO na EPIKI" w opisach odpadają bo i tak jest ich pierdyliard tyle że na lvl 80+. Ulepszacze mogą być nawet na boja/trute/stal byle na serwie bylo ich z 10-15 i koniec. Wbijanie skili obojętne byle NIE dropić KU i duchowych. Bez setki epików, jakieś tam 2 czy 3 owszem ale tyle wystarczy. Wygląd postaci, map, dungeony, ilość królestw, bez znaczenia. Exp średni, tak żeby warto było wskoczyć na parę minut do miasta żeby zmienić bony z orków przed wyjściem do DT czy piekła :D Ale nie 3x do PL'a bo nie chcę wbijać 60lvl przez tydzień po pare godzin dziennie. Biolog - owszem mogę dropić wszystko co potrzeba ale średnio widzę czekanie godzinę czy dobę na oddanie kolejnego zęba lub pamiątki.
Dodatkowe Info:  Może coś w stylu starej Tiverii tylko trochę łatwiejszy exp i ulepszanie :D Ewentualnie jeśli ktoś jest tu tak stary że pamięta X-World to moze być coś takiego tylko na lekkich sterydach z expem i dropem + zmianki bonów :D Chyba jeszcze kiedyś dawno temu iMetin lub Metin5 były podobne do opisu tylko któryś z nich zmianek nie miał :D
Nagroda za pomoc: Flaszka lub co sobie łaskawca zażyczy :D 

Wybaczcie że się rozpisałem ale gram w ten szit niemal od początku jego obecności w PL i przez ostatnie kilka lat jest tak że szukam serwa, pogram na nim 3-4-5mc i robie z pół roku przerwy. Potem szukam następnego ale już z innymi oczekiwaniami :D 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/pvp utrzymanym w "starym stylu". Jak najmniej ulepszaczy i wszelkich nowości.
Dodatkowe Info: Najlepszy byłby priv jak dawne "ProMT2" (jeszcze z płatną rejestracją), ale o takie teraz ciężko. ;)
Nagroda za pomoc: 80x "Lubię To!" za serwer, który mi się spodoba. :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: MIEDIUM/HARD Stabilny max 150 MInimum 1k Online, który postoi chociaż 4 miesiące :D bo sporo med/hard ma z początku +1k a po miesiącu się robi 500 online,a po co grać na ciężkim serwie w 4 osoby :D
    Dodatkowe Info: Musi być stabilny i +1k online może coś wychodzi na dniach lub ostatnio wyszło z mega pompą? Podobno na Carolinemt2 i Nawie ludzi ubywa... :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy medium. Coś jak dawna mexilia. Sporo osób. Żeby można było np 100 lvlem zabijać 150+
Dodatkowe Info: Ładne itemki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy medium. Coś jak dawna mexilia. Sporo osób. Żeby można było np 100 lvlem zabijać 150+

Dodatkowe Info: Ładne itemki

Sprawdz Avantador.

Nie wiem jaka byla mexilia, ale avantador to medium z elementami easy, co do pvp to jak ogarniesz odpowiednio 100 lvl to ze 130+ sobie poradzisz :) <dlatego, ze max tutaj to 160>

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...