Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS.pl [Dedyk] [Hard]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak na hard to dziwne ze boj na start jak dla mnie zaduzo nowosci i max lv 120 na hardzie ? niee to nie dla mnie nie zagram ale powodzenia :

jaki jest % na drop szkaty serverowej ? 1% czy 2% ?

• Odpowiedzi 734
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przypominam ze ItemShop zostanie włączony 24 godziny po starcie serwera. 

Heh. To przez najbliższe 24h od startu będą prowadziły no-life :) Ale później ich zdogonią panowie IS 100%.

Czekam te 4h na start.

Let's go !

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Będzie grać 200 online i go wyłączą i ponowie postawią

Nie polecam odgrzewanego kotleta

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Da rade zrobić jakiegoś launchera?  zagrałbym, ale mam na wakacjach neta  z limitem >.<

raczej nie bo próbowałem odpalić wiele hacków i zawsze był error z .dll'ką itp więc zabezpieczone jest. Ale jeden mobberhack działa i tylko muszę sprawdzić czy w grze będzie przyciągał xD. Więc nawet kamer moda ciężko będzie zrobić a co mówić o graniu na launcherze.

Przypominam ze ItemShop zostanie włączony 24 godziny po starcie serwera. 

No kurfa ksionc weź mi powiedz skąd wezmę te Szkło Intuicji bo nie dam nic na tacę!

Opublikowano

Szkło intuicji - drop z Szkatułki serwerowej. Pisze w prezentacji ;)

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Bardzo ładnie lecz mam jedną uwagę. Kostiumy specjalne a dokładniej 2 kostium (dla sury z tego setu) jest zbugowany.

Czemu tak brzydko wygląda okno clienta, czy to tylko na ss tak wam wyszło? ( nie podobają mi się po prostu stare tekstury otoczenia) i ta mgła ;/

@Edit

Skoro to hard to dlaczego widzę u npc fmsa/ribe bronie 30lv

Opublikowano

Heh. To przez najbliższe 24h od startu będą prowadziły no-life :) Ale później ich zdogonią panowie IS 100%.

Czekam te 4h na start.

Let's go !

Właśnie dobrze bo każdy będzie miał równy start :)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Polecam Serdecznie.

Mają ciekawe pomysły i ciekawy projekt.

Mam nadzieje że będzie udany start jak i gra bez bugów.

Pozdrawiam.

837341413742376668518.png

Opublikowano

To trochę słabo, że tylko ze szkat te Szkła bo to bardzo ułatwia handel. Może pomyślcie nad zwiększeniem ilości wypadania lub dodać do handlarki jak to jest na R***a.eu

Serio mam nadzieję, że tutaj zmianki będą leciały podczas expa spokojnie bym mógł mieć przynajmniej 3 itemki HP na 30 lvlu a nie robić dropka na psy specjalnie huh.

Swoją drogą.. nadal nie wiem czy bs jest legalny? Mi osobiście odpala go i nie wiem czy ryzykować. Ale w sumie i tak tu nie będzie chyba tyle zmianek by go używać lub żeby dawał jakąś "przewagę".

Opublikowano

czy konta bd czyszczone ?? bo widze ,ze serwer online a start o 17 mial byc i czy jest juz ts ?? jak nie ma to moge zrobic

Nie ma ts i nie będzie.

To trochę słabo, że tylko ze szkat te Szkła bo to bardzo ułatwia handel. Może pomyślcie nad zwiększeniem ilości wypadania lub dodać do handlarki jak to jest na R***a.eu

Serio mam nadzieję, że tutaj zmianki będą leciały podczas expa spokojnie bym mógł mieć przynajmniej 3 itemki HP na 30 lvlu a nie robić dropka na psy specjalnie huh.

Swoją drogą.. nadal nie wiem czy bs jest legalny? Mi osobiście odpala go i nie wiem czy ryzykować. Ale w sumie i tak tu nie będzie chyba tyle zmianek by go używać lub żeby dawał jakąś "przewagę".

Ravia to ravia, to je MPCforum.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

dlaczego ma nie byc ts'a??

Bo nie chcą mieć problemów z tym, że gracze ich oskarżają o to, że nie schodzą na kanał im pomóc czyli nie chcą być oskarżani o lenistwo i niedbalstwo. Moja teoria jest też taka, ze boją się, że jak ktoś zobaczy, że taki Proboszcz schodzi do top gildi to wiadomo "rozdaje eq" xD.

Support starczy jeśli będą odpowiadać w miarę szybko.

Opublikowano

Serwer prezentuje sie obicujaco wyglada wrecz miodzio gralem na poprzedniej odslonie i gralo sie przyjemnie moze zawitam

Opublikowano

tez /macie lad cz/y/ ty/lko8 ja////////////

Czo Ty chłopaku piszesz z kalkulatora, że używasz dzielnika?XDD

Na odpowiedz z support podobno będzie trzeba przez pierwsze dni do 24h a potem niby dłużej bo więcej osób może mieć problemy i więcej osób będzie na serwie.

Opublikowano

Macie support i forum, więc TS nie będzie aż tak potrzebny, zróbcie swój... Co za problem, dla gildi znaleźć kanał albo coś swtorzyć.

Zawitam z ekipą, lecimy z seriami na youtbue. Ponad 20k widzów, damy radę... Jeżeli mało osób będzie a serwer będzie git, to sam go rozreklamuje żeby moja ekipa miała z kim rywalizować! Z fartem!

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Serwer fajnie się zapowiada, niestety nie grałem na starym MPCforumie - czego żałuję, ale mam nadzieję, że serwer trochę postoi :)

17607462699095201746.png

Opublikowano

Polecam serwer, na s1 bardzo fajnie się grało i mam nadzieje że tutaj też.

Stay Trippin.

Opublikowano

Ciekawią mnie średnie i umki bo ma być coś zmienione z nimi :D

Nie zmienione raczej a zwiększone średnie :P  Coś tam niby do max 80 srednie i dużo w miarę szansy będzie na śr 50-70 (porównywalne do 30-50 czy coś takiego)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...