Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W 2 dni zarobiłem na full IS za yangi :) Super sprawa, że bez wydawania pln można wszystko łatwo zdobyć z ISu.

Niestety ochota na granie mi trochę przeszła, bo liczba graczy się zmniejsza :(

UkINXJ3.jpg

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co ty za przeproszeniem pierdolisz? 

1. Wszystko z IS'u można własnoręcznie (i łatwo) zdobyć w grze, nawet Smocze monety (dostaje sie z misji)

2. Lupony SM są w śmiesznie niskich cenach, PD na tydzień to 160sm, kupon 100sm jest wart tyle co magiczny metal (wystarczy ubic 2-3 trudniejsze bossy)

Mówisz, że (sravia, która jest wyłącznie)jest lepsza, a potem sugerujesz, że crados jest pod IS. Beka, bo to nie na cradosie są kamyki wbijające skille na P w itemshopie.

Żeby nie było, serwer nie jest idealny, administracja czasem nawala, ostatnio wprowadzone zostało duże utrudnienie dla nowych graczy polegające na tym, że nie da się zdejmować rękawic złodzieja. Powód jest jasny, wcześniej nikt nie kupował rękawic z IS'u, więcej tłumaczyć nie będę.. ekipa serwera też nie jest wymarzona, GM'owie często nie ogarniają, mylą się, spuszczają złe ilości moobów na evencie i tak dalej.. na szczęście ten GM Adas swoje błędy próbuje naprawiać. Technik jako tako wprowadza nowe rzeczy i w miarę błędy naprawia, tutaj nie ma co za bardzo narzekać. O tym drugim mistrzu gry Kipek czy jakoś tak to się nie będę wypowiadał, bo go na serwerze w ogóle nie widać, na moje oko powinien zostać dawno wyjebany ale jak kto woli... plus zamiast rozdawać rangi na lewo i prawo kolegom lepszym rozwiązaniem byłaby rekrutacja z graczy, bo dziwnym trafem wszyscy ci koleżkowie wybitną inteligencją nie grzeszą.

Jeśli chodzi o misje to faktycznie, jest ich za dużo. Jedni je lubią, inni (wydaje mi się, że jednak większość) nie bardzo za nimi przepada. Metin to metin i trudno wymyślić jakieś naprawdę ciekawe misje, choć tutaj i tak zostało kilka nowości wprowadzonych, to nadal większość zadań to przyjdź, wydrop, oddaj. Według mnie dobrym rozwiązaniem byłaby jakaś rozpiska misji, nie wszystkich, ale na przykład wymienione na liście te, za które dostaje się nagrody stałe. Nikt nie chce być w plecy o np. 1000 PŻ, ale z kolei robić wszystkie misje po kolei dla kilku bonusów nie jest dobrym rozwiązaniem, bo to jest gra i ma być zabawa, a nie męczenie się.

Może i mnie poniosło mnie z tym IS'em, zwracam Honor.

Ale te misje? ciągle muszę się zatrzymywać jak wbije lv bo muszę je zrobić. Co chwilkę stawaj i męcz się z misjami. Ok, mogą być misje tak, owszem, ale z umiarem. Misje mogą być co 5 czy te 10 lv'i, ale nie co 1 !. Przecież jak wbije np od 1 do 30 lv'a to będę mieć az 30 misji i muszę stać, by je zrobić :c

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Wbiłem 70lvl, wszystkie misje zrobiłem i jestem zadowolony. Były takie że po 2 dni dropiłem i również nie narzekałem.

To jest serwer dla mnie i tyle. Lubie robić questy.

Jeżeli ciebie one denerwują, to czego tu szukasz ?

Wyjdź z tematu wyjdź z serwera i przeglądaj dalej prezentacje. Serwerów jest mnóstwo i każdy znajdzie coś dla siebie.

imetin_logo.png

Opublikowano

Chyba nie zrozumiałeś chyba o co mi chodzi :)

Już 3 dzień dropie KISZKE WILKA do Misji z Poziomu 7 i do tej pory mi nie wydropiło. Przypadek ? Nie sądzę.

Taa... Żeby coś " Zdobyć" tak jak to uwzględniłeś trzeba siedzieć z 6-7 miesięcy, jak nie lepiej. Nigdy nie wydałem na IS i nie wydam, tutaj trzeba byłoby wydać z 100 zł+ by się z innymi liczyć :)

Wiesz co , zaczęłam grać dzisiaj tzn wczoraj o 22 nagrywając odcinek wyleciała mi kiszka z metina walki :) Więc albo ź=żle biłeś te moby albo ni e wiem xD

Fajny serwerek dużo nowości :)

Trochę przesadzona liczba questów :D Ale fajnie się gra :)

Jedynie co mi się nie spodobało to , to że nie ma bojowca na start ;/

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Może i mnie poniosło mnie z tym IS'em, zwracam Honor.

Ale te misje? ciągle muszę się zatrzymywać jak wbije lv bo muszę je zrobić. Co chwilkę stawaj i męcz się z misjami. Ok, mogą być misje tak, owszem, ale z umiarem. Misje mogą być co 5 czy te 10 lv'i, ale nie co 1 !. Przecież jak wbije np od 1 do 30 lv'a to będę mieć az 30 misji i muszę stać, by je zrobić :c

Ktoś ci każe robić misje. Nie chcesz to nie rób i skończ już płakać bo to robi się już żałosne. Idź na tą swoją pro elo ravie gdzie nie wydasz 100+ zł żeby zaistnieć i nie będziesz dropił kiszki 3 dni. ^^

projekt.jpg

Opublikowano

Cześć, w dniu dzisiejszym postanowiłem zrezygnować z posady GM, ze względu na szkołę oraz negatywny wpływ co niektórych graczy(nie mam zamiaru się tu spinać z co niektórymi jakże mądrymi ludźmi).

Chciałem także podziękować wszystkim Wam(graczom) za wspólnie spędzony czas, mam nadzieję, że coś tam Wam pomogłem, jednak na mnie już czas...

Życzę Wam powodzenia na serwerze jak i wszędzie poza nim.

Nie będę pisał pozdrowień bo jest ich za dużo, z resztą nie ma co się użalać.. Dziękuję jeszcze raz, nie spotkacie mnie już od dzisiaj na postaci [TEAM] Adas

Opublikowano

Ile graczy online? Jeśli jest możliwość to proszę o screena od administratora z /w

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Weźcie załatwcie jakiś YouTuberów, rozkręćcie ten serwer :x

Gdyby to była kwestia tylko $ :)

Obecnie załatwiliśmy DIIIM2 - staramy się jeszcze o kilku innych, zobaczymy jak wyjdzie.

Opublikowano

Gdyby to była kwestia tylko $ :)

Obecnie załatwiliśmy DIIIM2 - staramy się jeszcze o kilku innych, zobaczymy jak wyjdzie.

Gdyby był Wallander, Uzurpator to by było multum ludzi :) 

Opublikowano

Cześć, przedstawiam zmiany, jakie nastąpiły podczas przerwy technicznej w dniu 21.09.2014:

- Wgrano pytania na Event OX.
- Poprawiono drop wszystkich przedmiotów do Historyka
- Zwiększono szansę na zdobycie Nieznanego Lekarstwa od misji Biologa
- Poprawiono nagrody z kilku misji
- Zwiększono doświadczenie w Grocie Wygnańców
- Poprawiono w Prywatnej Wieży Demonów ulepszanie przedmiotów oraz błąd pojawiający się na piętrze z zabiciem prawidłowego metina
- Od tej pory Kostiumy YouTube będą przyznawane na 7 dni, a nie na stałe. Gdy czas się skończy, a YouTuber jest nadal aktywny należy ponownie zgłosić się po kostium
- Poprawiono część pozostawionych bonusów w Zwierzakach
- Zoptymalizowano jądro gry
- Zoptymalizowano tabelę odpowiedzialną za misje
- Poprawiono listę GM w grze.

Aby wszystko w pełni działało należy zaktualizować clienta przez patcher lub pobrać łatkę z naszej strony głównej.

Opublikowano

Witam,ile jest ludzi online? opłaca sie zaczynać?

ludzi myślę, że ok 600 zaczynać warto serwer jeden z lepszych

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Gdyby był Wallander, Uzurpator to by było multum ludzi :)

Były rozmowy z tymi youtuberami, lecz im coś nie pasowało w teamie jeżeli się nie mylę nic na to nie poradzisz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...