Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naucz sie czytac ze zrozumieniem a potem pisz.

''Jak liczba graczy spadła to nic nie robił''

Wiadome są gracze to sie zajmowal, liczba graczy spadla to ani reklamy nie probowal zrobic ani nie pomagal na forum graczom doslownie nic.

Tu napisalem o heliumie.

A co bylo z triadorem.

Zrobil serwer pozniej administracja forgame go przejela a on go zniszczyl(bo o kase sie poklocil) wykorzystujac jakis bug ktory znal(gdy jeszcze na serwerze gralo 700-800 osob)

Jeszcze byl grayst ktory startowal 3 razy i 2 razy był włam a za 3 startem serwer wystartowal pod nazwa Almantia na ktorej lourt rozdawal eq kolegom(jest na yt filmik)

Wiec widze sh4ke ze ty albo wszystkiego nie wiesz albo udajesz idiote.

Jeszcze raz NIE POLECAM.

K***a chuja wiesz o triadorze gdy haya nie wyplacal kasy lourtowi to co mial zrobic? I wtedy gralo 300 osob, bo byl nawet licznik grayst padl przez wlama jak grales na almanti i nie rozdawal eq tylko zwracal po kradziezy i wcale nie bronie loruta tylko jestes jebanym idiota bo kazdy wie ze robi wyjebane serwery ;)

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To serwer hard czy medium. Ludzi w blad wprowadzacie. Ja np nie gram na hardach tylko na medium czyli gdybym nie przeczytal ratow to bym nie wiedzial czy to medium czy hard bo zle otagowane.

Opublikowano

Wiele nowych i zaskakujących rzeczy ;o . Zawitam na 100 %

Tylko jedno mnie irytuje : 

Maksymalny poziom: 110

Statystyki: 90

Typ serwera: Hard

W końcu to HARD czy MEDIUM ?

uchiha_obito___signature_by_kazubu-d7f9f

Opublikowano

Pytanie do graczy z bety - jak prezentuje się serwer? Dobry, jest co robić a nie tylko monotonny exp exp exp?

Opublikowano

Pytanie do graczy z bety - jak prezentuje się serwer? Dobry, jest co robić a nie tylko monotonny exp exp exp?

Oj uwierz mi ze będziesz miał co robic, jest mnóstwo misji, dużo nowści. 

Exp jest pod hard reszta bardziej medium.

Polecam :) 

wolf.gif

Opublikowano

Hmm sporo dangeounów bardzo dużo misji i spory resp metinów, potrzeba bardzo dużo szczęścia w ulepszaniu, więc jest co robić ;p

Opublikowano

jest ponad 200misji nowych duzo dungeonow bardzo fajne rozwiązania np pierścień teleportacji, podreczny sklep i inne wszystko wydaje sie byc w pełni sprawdzone grajac na becie nie widziałem dużych bugów które mógł by zepsuć grę

edit.spoty sa powiększone i z metkow ku wmiare leci

09073062417199019668.jpg
Opublikowano

Z prezentacji serwer wygląda bosko :)

Widać że dopracowany, odbyły się dwa razy beta testy i tu widać zaangażowanie Administracji, widać że chcą wypuścić w pełni sprawny i dopracowany serwer.

Podoba mi się bardzo system ulepszeń, rozwiązanie z przerobieniem broni na 30 poziom na lepsze wersje.

Jeśli jest te 200 misji + 109 pobocznych to będzie co robić.

Biolog jest bardzo ciekawy i już od 10 poziomu warto go robić.

Mam nadzieję że wszystkie bonusy będą działały.

Jest to jedyny hard od ponad roku który zachęcił mnie do gry po samej prezentacji.

Serdecznie polecam chociażby ze względu na Team i samą prezentacje :)

Opublikowano

mam nadzieje ze 31/1 nie bede w pracy bo chcialbym byc na starcie :x is bbedzie dopiero po starcie do zobaczenia?

IS będzie po starcie dostępny aby ktoś nie wpadł na pomysł kupienia kiedy jeszcze nie jest skończony, bo w chwili obecnej tworzę go (uzupełniam). 

Opublikowano

I co jest już ten ts ? 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Czy drop aur jest słąby czy taki sam jak innych ku? :C

Drop każdej książki jest losowy i na każdą książkę jest taki sam %. Czemu mielibyśmy dać większy drop aury, a mniejszy dla przykładu Silnego Ciała?

Opublikowano

Drodzy Gracze!

Oficjalnie oznajmiam, że start serwera odbędzie się dnia 31.07.2014r. w godzinach między 18:00 a 21:00. Dodatkowo chciałbym poinformować, że konta utworzone podczas beta testów zostaną wyczyszczone, ale nie usunięte. Teraz trwają ostatnie poprawki serwerowe i z tych powodów konta są wyłączone w grze.

Życzymy miłego oczekiwania!

Dodatkowo chciałbym przypomnieć, że do 3 Sierpnia trwa rekrutacja na KidModeratora Forum. Więcej informacji znajdziecie pod tym linkiem:

http://forum.cradosmt2.pl/index.php?/topic/425-rekrutacja-na-stanowisko-kidmoderatora/

Również informujemy, że prace techniczne nad Wiki CradosMt2.pl dobiegły końca. Od tego momentu regularnie zaczną pojawiać się posty. Wszystko dostępne tutaj:

http://forum.cradosmt2.pl/index.php?app=crados&module=wiki

Już dzisiaj (30.07) pod wieczór będzie dostępny i skończony nasz serwer TeamSpeak3, do którego zakupiliśmy licencję pod adresem:

xxx

// Vincent

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

@Vitron999 żyje  :O  :O  :O  :O  :O  :O  :O  :O  :O  :O  :O  :O  :O  :O

mysleliscie o serii u wallandera?

Owszem żyje.

Jak twierdzi Wallander to tylko oferta i może ją odrzucić i tak też zrobił. Staraliśmy się, oferowaliśmy dużo, lecz nie zgodził się.

Póki co pewniaki to : ZabQ, Weezy, Thail, Rabbit, LimborgTV, SzalonySzymn, Hotovsky, Mateo, MasterPiro, NoPerfect, Kirek, Adaś, Wafel, Legal, Keiusek, Bulioners, RykoX, Ja.

Wymieniłem takich większych których pamiętam, więc reklama spora, liczymy na graczy i na to że się nie zawiedziecie na Nas. Dzisiaj również wróci TS.

Opublikowano

polecam NoPerfect-a 

Na serwer wpadne z checia pograc 

Czy bedzie mozliwosc kupna SM np paysafecard?  Gdyz nie mieszkam w PL a konta paypal brak? 

pozdro 

KseQ

1098661510207295168367114346251903210680

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...